Chcem schudnúť 10 kg

st_277
3. okt 2021

Ahojte, potrebovala by som schudnut aspoň 10kg. Som po pôrode. Viem, že musím zmeniť životosprávu ale potrebovala by som radu na nejaký jedálniček, prípadne poradiť čo Vám pomohlo najviac pri chudnutí. Pri bábätku sa hýbem extrémne veľa, celé dni som na nohách, takže pohybu mám dosť, možno by som časom do toho pridala nejaký šport, no zatiaľ mi nemá kto strážiť bejby🙃 Tak poprosím nejaké rady, tipy, triky.
Ď 💕

buberova
4. okt 2021

Hlavne never že ti pomôžu schudnúť nejaké čaje a tabletky a detoxy z MLM

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
magaret7
4. okt 2021

Nejedz pečivo, sladké a prilohy, pi veľa čistej vody a jedz 3x za deň. Plus ta chôdza a zaručene schudneš.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluemoon24
4. okt 2021

Aj já doporučuju kalorické tabulky 🙂. Budeš překvapená, jak hodně toho musíš jíst, aby tělo bylo dostatečně živnené a nebálo se pustit kg domů. Základem je správné nastavení a pokud kojíš, určitě nezapomeň zohlednit kojení. Pokud bys potřebovala pomoc, tak na FB je česká i slovenská skupina pro tabulky, kde ti ostatní rádi pomohou s nastavením a taky tam je spousta tipů na recepty 🙂

nevenka
4. okt 2021

@viestta toto mne pomohlo pri prvom az tak, ze som schudla na svoju dievcensku vahu. Ale ja som kojila, odsavala a jedla som aj v noci. Pri druhom uz s 21 mesacnym tie prechadzky takto nesli a pridala sa porucha stitnej zlazy a uz som schudla len na povodnu vahu spred prveho tehotenstva, teda som bola s miernou nadvahou. A pri tretom som bola ako mamut a uz som zas tam, kde som bola pred otehotnenim. 9 mesiacov po. Len stale je tam ta mierna nadvaha, no. Len ked mam problem s tlakom, stitnou zlazou, ide to tazsie. Nespi mi dieta, tak dospavam a energiu beriem z jedla, bohuzial...☹..zatial z toho nerobim vedu. No aj vek uz je taky, ze sa tasie chudne, ako pri prvom pred 8 rokmi.
Kazdopadne, toto, co radis, je najlepsia vec...💪👍

nevenka
4. okt 2021

A nechciet to hned 🙂

kammik
4. okt 2021

nič nejde hneď to keď si uvedomíš bude ti ľahšie, treba začať prechádzkami, pravidelnými, denne a obmedziť sladké, pečivo keď tak radšej celozrnné a pôjde to 🙂

gabsisi
4. okt 2021

@st_277 mne v tomto obdobi pomohla delená strava. Na nete som nasla jedálniček na mesiac… potom som si už robila aj vlastne kombinácie a kilá išli dole.

iinuska
4. okt 2021

Vyradit sladke,vyrobky z bielej muky,nejest neskoro vecer,pit vela cistej vody,vela zeleniny.

vikus17489
5. okt 2021

Tie spominane kaloricke tabulky su super. Preto je o nich tolko pocut, lebo podla mna vyrazne pomahaju ludom, ktori bud chcu schudnut alebo si ustrazit vahu, pretoze ak do nich vsetko poctivo zapisujes vidis kolko toho zjes. Netreba sa obmedzovat, jest len tri krat denne nejaky salat, daj si kludne aj knedlu s masom, len treba sledovat aby si nepresiahla denny prijem, ktory si nastavis.

mojavolba
13. dec 2021
Používateľ mojavolba je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mojavolba.

Ahojte ak chcete schudnúť pár kil tak určite mám pre každého skvele riešenie pomohol som veľa mojim klientom ak máte vážny záujem viac info v správe na mojom instagrame (king.berrys ) 😉📩 Garantujem spokojnost !!