Chcem schudnúť 10 kg, poraďte jedálniček.
Ahojte prosím poraďte chcem schudnúť 10 kg aspoň len neviem ako poraďte prosím nejaký jedalnicek
Len prosím žiadne produkty ako herbalife a atd dakujem
@natalkinmarek strava je základ za mesiac som dala dole osem kíl
@bobricek1979 Ale ty si aj po pôrode to je niečo iné stres, nevyspatie, závodnenie to by som neporovnavala😉
@eliska13 no tak áno jedno s druhým ale strava je aj tak podľa mňa základ malá má polroka a chudnem mesiac
Dobrý deň, mám na predaj sáčky bielkovinovej diéty VITADU, pôvodná cena jedného sáčku 1,99€, predám jeden sáčok za 1,60€, v prípade odberu viac sáčkov dohoda na cene možná,príchute na výber:
- 1x pórová polievka
- 1x sampionovy krem
- 1x zeleninová polievka
- 2x kuracia curry polievka
- 3x thajská polievka
- 3x orientálna polievka
- 4x kuracia polievka s krutónmi
- 6x ázijská polievka s nudlami
- 22x paradajková polievka
- 4x zemiaková kaša
- 3x kuracie nuggetky
- 3x zemiaková placka
- 2x bylinková omeleta
- 2x šampiňónová omeleta
- 1x jahodová dezert
- 1x stracatela dezert
- 1x tiramisu dezert
- 2x marhuľový dezert
- 2x hruškovo-čokoládový dezert
- 10x kapučíno nápoj
- 10x pizza tyčinky
- 5x syrové tyčinky
@bobricek1979 wow
@vierka_veronika načo to pomáha prosím schudne človek ?
@4ngie treba sa len zaprieť a teraz si už len udržovať a cvičiť
@natalkinmarek schudneš jedine tak, že budeš prijímať menej energie (kalórií), než spáliš. Na papieri jednoduché, v praxi ťažšie - o to viac, ak so stravou a cvičením nemáš nejaké bohaté skúsenosti.
Píšeš o sebe veľmi málo - určite by stálo za to pozrieť sa na tvoj bežný jedálniček, kde prijímaš najviac zbytočných kcal (a či vôbec). Ďalej nepíšeš či máš nejaké zdravotné obmedzenia alebo či môžeš cvičiť, či chceš cvičiť - čo ťa baví, aké sú tvoje časové možnosti atď.
Ak by ťa to zaujímalo viac, pokojne sa pýtaj, mám vyštudovanú športovú výživu a myslím, že ťa dokážem minimálne nasmerovať správnym smerom - zdravým a udržateľným.
Hejty herbalifu a podobným odrbávkam kvitujem 🙂

@natalkinmarek tam samotny caj jak taky ti schudnut nepomoze, ak nebudes nic robit. Ale nastartuje organizmus, budes mat viac energie a tym padom to pojde jednoduchsie 😉