Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@ivanazv ja si už sťahujem tu Jillian a tiež to budem obmieňať s jogou. 😀
@henrieta16 ja dopisujem do tabulky.....vzdy sa niekto prida neviem ci nebudem robit dalsiu :D drobec mi spinka.....poobede ma caka maraton nakupov tak sa tesim....a ty neprataj :D aj tak sa urobi bordel naspat :D oddychuj....:D:D:Dsrandujem
@henrieta16 dufam že sa mi to bude chciet večer, ked decká zaspia cvičit, už sa vidím ako funím 😀
@ivanazv jasneee uz si tam len tabulku dam trosku neskor lebo vzdy sa nikto novy prihlasi 🙂
no ja mam68 ciel aspon 55
@ivanazv ja poobede ked príde manžel tak si to odmakám 😀 určite sa zo mna bude smiať, ale podporuje ma. Aj ja by som sa smiala, keby som sa videla cvičiť. 😀
@nikitkad napíš to @jaannuusskkaa onat to zapisuje do tabuľky 😉
@henrieta16 mam ju....uz len ona mi chybala tak som postrehla ze napisala lebo v tabulke uz bola napisana 😝 😉
jojo diki
@jaannuusskkaa aj mne mladší spinká, starší pozerá rozprávku. Idem uvariť niečo rýchlo a potom vonku. Dnes je krásne, treba to využiť. 😉 A čo ideš kupovať? Aj ja by som išla, ale už vymeniť šatník. Dúfam, že za chvíľu mi bude treba. 😉
@henrieta16 hehe ja by som rada isla zmenit cely satnik ale ideme nakupovat kable a veci do domceka potom na stavku oznacit a pripravit nejake vecicky a tak potravinove nakupy
@lucky14 no lebo mne to vysvetlovala osobona trenerka...ze cim menej jes, tym viac tukov si telo vytvara, vsetko co zjes si uklada v podobe tukov a potom z toho cerpa ked je dlhsiu dobu nejes...ale ked zacnes s pravidelnym stravovanim, telo si zvykne na to,ze dostane za chvilku dalsiu porciu stravy a prestane si ukladat tuky,a postupne tie co uz aj boli ulozene, zacne spalovat
@jaannuusskkaa ejhaa..tak to treba. Mňa čaká čo chvíľa sťahovanie do nového bytu, už sa neviem dočkať. Tiež by sme chceli domček, ale kým som doma pri detičkách, tak to nejde. 😒 Ale raz určite, takže tíško závidím aj to kupovanie káblov 😀 😀 😀
@henrieta16 aale aj stahovanie do noveho bytika je pekne ja osobne by som radsej isla do bytiku ako do domceka :D nevymenis sa???? :D ale dakujem a neboj aj ty to raz zazijes a budes rada ze byvas v byte :D
@jaannuusskkaa ja sa teším tak či tak. Budeme v novom a dúfam, že i štíhle 😀 len musíme tvrdo makať. 😝
@henrieta16 jasneeee drzim palce 🙂 ozaj ani neviem aky je limit dokedy budeme chudnut 😎
@jaannuusskkaa zatial si tam dala 3 mesiace ak som dobre rátala, či? Myslím, že na začiatok to stačí. Uvidíme, ako nám to pôjde 😉
@jaannuusskkaa aj ja poprosim pridat dnesna vaha 69,7kg cieľ 60 🙂
@henrieta16 hej hej 3 mesiace cca 🙂 tak uvidime ked zapiseme vysledky 🙂
@barca127 ok mam ta tam 🙂
@jaannuusskkaa no tak sa už len držať a neprejedať sa 😀 to som strašne zvedavá, ale musíme to dotiahnuť do konca, ked sme sa už na to dali, aj tabuľku si spravili 😀
@jaannuusskkaa 🙂..nabudúce ťa už označím,aby si nemusela hľadať 🙂
@zuzu188 dakujem 🙂
@henrieta16 možno by to šlo aj bez nich...iba tak ruky dvíhať...ale v 2 levely sú už viac potrebné
Fuuuha zacali sme druhu tabulku a to je este len 12:51 :D:D:D co to bude do vecera :D 😎 😎 😎
ahojte babulky 🙂 neskušali ste stravovanie podla norbiho??nieje to žiadna dieta ide tam oto,že ješ normalne len maš určene hodiny kedy možeš čo ,ja som to dodržiavala tak som dala dole 7kg a teraz fičim zas natom 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975
@henrieta16 Ahoj. Aj ja potrebujem dat dolu okolo 20kil. Takze mame rovnake ambicie. Ty chudnes podla Sipeky? Pozriemsa na to. Jedna kocka tu pisala ze treba jest kazde 2 hodinky prvy mesiac a potom kazde 3 aby si telo neukladalo tuky. Takze rozmyslam ako zacat. Ja dokazem dietova t od pondelka do piatku ale vikendy su pre mna hrozne. Nikdy neodolam a este aj rodinne oslavy nechcem stale vysvetlovat ze som na diete. 😒
@zuzu188 jaj, no a do druhého levelu sa kedy dostanem, po 10 dnoch? 😉 dobre som pochopila? 🙂

@jaannuusskkaa dakujem aj aj ty poprosím ak možem byt tam 🙂