icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

henrieta16
20. aug 2012

@bebebrumik o zapisanie do tabuľky napíš jaannuusskkaa. Ona to tam všetko zapisuje 😉

zuzu188
20. aug 2012

@henrieta16 prvýkrát mi to nechutilo a teraz už v pohode..záleží aj od značky..tescové nie je až tak vysušené...nič,sme sa hrali s malým a za chvíľu ideme na prechádzku 🙂

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@lien_ka takze mozem dat 100 a ciel -20?? ak ano tak si uz tam....len som si chcela byt ista 😉

ivanazv
20. aug 2012

caute čaute, tak mám odcvičené 🙂 supeeer, ale žaludok mi tak kruti od hladu, som mala o 17h na večeru len 2dc acidka bieleho.....fu a vydržat do rána bude tažké 😖
Čo idete zajtra varit na obed, máte nejaký skvelý nápad, hm?

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@henrieta16 nechapem :D

lucia81
20. aug 2012

@ivanazv ahoj, myslíš, že to je dobrý nápad si dať ako posledné jedlo len acidko, a to akože neni diéta? Týmto akurát tak zasa budeš šokovať organizmus. Dajte si na večeru medzi 16,00 a 17,00 krajec chleba so zeleninou, ale nie 3 len jeden. A medzi 20,00 a 21,00 to acidko. Kilá pôjdu aj dolu. Lepšie je len 0,5 až 1 kg za týždeň, ako veľa naraz, lebo to je zasa len jojo efekt. Hlavne sa netrýzni hladom, lebo zasa myslíš len na jedlo a to neni pozitívne myslenie. Žiadne diéty ste povedali. Dúfam, že sa nehneváš. 🙂

ivanazv
20. aug 2012

@lucia81 😀 😀 Ja nedržím dietu na to som slaboch 😀
Len ja po tej 15-16h nejem žiadne sacharidy, pečivo zemiaky..... už len bielkoviny. A musim trošku žaludok potrápit, lebo je moc rozpapaný, chcem aby sa trošku stiahol. A určite sa nehnevám 🙂

minnie55
20. aug 2012

Mne prosím dajte do tabuľky 72kg, môj cieľ je 60kg. Nemám vôbec čas písať, ale zajtra sa večer určite ozvem. Dnes ma čaká na večeru kuracie na prírodno so zeleninou. mala som otrasný deň, vôbec som nestihla obedovať...

jaannuusskkaa
20. aug 2012

Baby mate poslednych par hodin kym uzavrieme tabulku :D hlaste sa este do polnoci 😎 😎 😎 😎 😀 😀 😀

anka912
20. aug 2012

Ahojte, práve sme sa vrátili z Tesca s deckami, nakúpili sme kopec dobrotiek a ja som z toho až vyhladla, tak tu sedím a klamem sa rajčinami. Lebo pred šiestou som už večeru mala- slepačí vývar a vajíčkovo-uhorkový šalát. Tak musím už do rána vydržať 😝

zuzu188
20. aug 2012

dnes tiež prechádzka,síce nie taká dlhá ako včera,ale hlavne že bola 🙂

anka912
20. aug 2012

@zuzu188 tuším pôjdem ešte aj ja, aspoň nebudem na jedlo myslieť 😠

laila22
20. aug 2012

caute baby vy tu normalne tym chudnutím zijete 🙂
@jaannuusskkaa mne tam napís 84 a ciel 60... to som si pekne dala... 😝 vzdy som vazila okolo 60 a za posledne dva roky som sa pekne zopsula..
ja som dnes na veceru mala hríbovú polievku a celozrnný chlebík.. vecerný prehresok radlar od smadu.. to sa moze? 🙂

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@laila22 oukej si tam .... ja som mala vzdy 65kg az do 5 mesiaca tehotenstva ako nahle prisli problemi so stitnou vaha stupala a doteraz neklesla :D a mozes papat co chces :D ked to potom nejak zhodis.... :D 😎 😎 😎

zuzu188
20. aug 2012

@anka912 ja som sa zriekla večere,lebo som pojedla veľa sladkého 😒...ale prechádzka dobre padla 🙂..asi začnem na takú hodinovú chodiť každý deň 🙂

sisanka
autor
20. aug 2012

babyyyyyyyyyyyyyy ako pekne sa rozpisujete 😀 ja som bola u nasich, rano som si zacvicila jillian, potom som bola na nakupoch a teraz som kopala zemiaky 😀 😀 😀 😀 cize dnes som pohybu mala dost 😉
a kde je ta tabulka??????????????aj ja chcem!! idem hladat 🙂

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@sisanka ahoooj tabulka je u mna v albumiku napis vahu a ked chces aj ciel.....a si tam 🙂

ivasi
20. aug 2012

@zuzu188 ahoj, prosím ťa môže sa Dukanova dieta aj počas dojčenia? Dík
Popôrode syna som si pred rokom hovorila aká ja budem štramaňa (rozumej kočka 😀 ) toto leto a prd veľký váha sa mi ani nepohla , čo som schudla zo 4 kg, tie som opäť nabrala... a pravda je že sa mi nič nechce... ale teraz som sa nakopla... idem niečo so sebou robiť, lebo kupovať stále väčšie a väčšie veci už nechcem.. 😒

tunylyk
20. aug 2012

@jaannuusskkaa jeee tak ma tam supni,nech je sranda a nepremeskam to 😀 kym cakam na odpoved jednej maminy aj som na vahu zbehla 😀 momentalne rovnych 80 a ciel,hm tazko povedat hodilo by sa aj tych 20,to by bola uplna krasa,ale spokojna budem aj ked tych 10dam 😀 srandistka som,ze? 😀 inak stitku mam poruchanu uz peknych par rokov aj ja,po poslednom tehu dokonca mi len to 1kg hore dole skace,som rada,ze nepriberam ako po druhom tehu,akurat sa zbavit tej starej slaniny treba,musi oprasit moju turbovrtulu rotoped,pri troch detoch sa nezastavim,tak aspon tam si posedim,ked zaspia 😀 a vsetkym drzim palecky a este som zabudla,stale dojcim,tak ja len tak pozvolna,pomaly,ditko mi je prednejsie,rekordy trhat neplanujem

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@tunylyk oukej si tam dala som ciel -15 :D kompromis :D:D:D a so stitnou mam problemy aj ja :( koli tomu som ani v tehu nemala brusko zacalo sa objavovat az od 5 mesiaca....a odkedy mi to zistili vaha isla horeeeeee a horeeeee

sisanka
autor
20. aug 2012

@jaannuusskkaa no to by bolo keby som tam nebola 😀 😀 😀 ok tak moja vaha 85kg a ciel 65kg 😉

laila22
20. aug 2012

@jaannuusskkaa mna si tam nezapísala..🙂 84 kg a ciel 64.. povodne som mala 60, ale teda ak budem 64.. potom hadam zmaknem aj tie 4kg..🙂

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@laila22 mam ta mam neboj len vela bab sa hlasy tak nedavam zakazdym.....zapisujem a pred spanickom dam uz komplet tabulku 🙂 ale neboj si tam 🙂

eminka2510
20. aug 2012

Baby nestiham este citat prave som prisla z trampoliniek ... super bolo ... tak aj ja sa hlasim ku vam a do tabulky mozete dat 73 kg a ciel mam -15 kg ...Osprsim sa a idem si vas precitat ... 🙂

mery24
20. aug 2012

Ja som nikdy nemala 84kg zostala som tehu s 59 kg, pribrala 25kg po porode zislo dole 10a za 4mesiace dalsih 12a teraz rok na to tak vela a uz neviem co mam robit tak dufam ze spolu to niako zvladneme a podary sa mi zhodit 20kg..

henrieta16
20. aug 2012

sa tu rozrastáte ako huby po daždi 😀

henrieta16
20. aug 2012

@jaannuusskkaa no čau, čo si dnes stihla všetko pokúpiť? 😉 Ja som dneska pekne išla tu Jillian, ale zajtra mi bude treba žeriav, nech sa postavím, to je teda iná káva ako joga, tam som si trošku relaxovala. Zapáčilo sa mi to, tak som sa rozhodla, že každý deň ju budem cvičiť. Má to energiu. 😝 inak som sa k jedlu dostala až teraz, o 3tej som mala 2 kúsky pizze a teraz som došla domov, hladná ako vlk, tak som si dala fitnes cereálie, inak by som asi do rána nezaspala. Dúfam, že som až tak nezhrešila, pizza to je horšie 😀 ale bolaaa super. 😀

henrieta16
20. aug 2012

@jaannuusskkaa a čo nechápeš? :P

tunylyk
20. aug 2012

@jaannuusskkaa ok🙂 tak ja som prave dotlacila jogurt,musim,inak v noci ked ma ten moj cicavcek zas lapsne,tak to voda nezachrani 😀

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@henrieta16 hehe v pohode ked to zhodis mozes zjest aj pizzeriu :D:D:D ja sa chystam si akurat urobit banana koktail 🙂 to mi ostalo z diety vraj ked dostanem chut na sladke tak si mam dat banana koktail bez cukru :D a co som dnes kupila???dokopy nic len drobne potravinky cakam navstevu tak nieco pod zub a nejake dodatky na sobotnajsiu torticku pre synatora 🙂 a inak nic extra sa dnes nedialo....samozrejme ked nepocitam ze mi drobec v obchode vybral z tasky penazenku hodil na zem a keby som si nebola vsimla uz by mal niekto pekny balicek peniazkov vo vrecku :D teraz sa smejem ale bola som uplne mino :(