Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
henrieta16 a kto co kde alebo co je to Jillian to je nejake cvicko???niesom v obraze a dost sa to tu spomina :D ja som dnes iba na rotopede bola....inak nic
@jaannuusskkaa musím si dať nejakú motivejšn, že ked zhodím, tak niečo 😀 a ten banana koktail, hm, tak to máš fajn, ja banány moc nemusím. A ty vieš piecť tortičky? Fajne, šikovná, len nič neoblizuj, aby sa na teba neprilepilo 😀 😀 😀 a s tou peňaženkou, no pekne, dobre že si si všimla. A koľko ma drobec rôčkov? 🙂
@jaannuusskkaa no to cvičenie čo tu každá cvičí. Jillian Michaels či ako sa volá. Cvičíš podla levelu. 😎
@tunylyk ja som tiez dala teraz jogurtik a tak 5 minut na rotopede :D
@henrieta16 s tortickou budem mat teraz premieru budeme oslavovat 2x meninky a vyrocie svadby tak mini torticku robim a maly ma 10 mesiacikov tak mame take obdobie ze vsetko vyhadzujeme von :D
@henrieta16 podla levelu???tak teraz si mi dala :D 😀
@jaannuusskkaa no ako ti to vysvetlím. Pozri si to na ulozto.sk http://ulozto.sk/hledej/?q=jillian michaels 30 ... tu som si to stiahla, level 1, 2, 3 a každý jeden level sa cvičí 10 dní. 😝
@henrieta16 oukej idem mrk.....vdaka
@zuzu188 😉
@jaannuusskkaa fííííha..a koľké výročie svadby to už bude? 🙂
@henrieta16 este len druhe hehe....tak preto bude mala torticka hehe
@jaannuusskkaa no my sme tiež mali v januári 2. výročie. Takže pohoda. Ale tortička nebola 😝 možno na 3. výročie 😉
@henrieta16 tak ja hlavne koli drobcovi lebo 23 ma meninky zajtra vyrocie a moje meninky tak som vsetko spojila :D:D:D dokonca svokrik ma 23 narodeninky ale ten na torty nieje ani trochu tak toho nepocitam :D
@jaannuusskkaa tak, tak 🙂
@jaannuusskkaa som ja trubka, pozeram aké meno 23 a pozrela som zle a tam Tichomír 😀 a až potom som pozrela lepšie a už viem 😝
@henrieta16 jaaaj nestras ma :D:D:D tichomir :D to aj take existuje???
kurnik, baby, musela som si dať acidko jahodové, lebo inak by som umrela do rána. Nestihala som sa dnes najesť. Uvedomila som si, že som hladná a bolo osem a ja ešte ani doma nebola. Cereálie málo zasýtili ☹ zajtra už musím pravidelne. Ojjj 😒
@jaannuusskkaa neviem, moje dieťa sa tak nevolá 😀
@jaannuusskkaa my ked sme si mysleli, že druhé bábo bude dievča, vyberali sme meno a bolo ich tucet. A si predstav, bolo tam aj meno Kunigunda, či tak nejako. 😀 😀 😀 No si predstav, že by si ho dala svojmu dieťaťu, ako by ju volali. 😀
@henrieta16 hehe stastie keby ano to by bol trapas z mojej strany :D:D:D
@jaannuusskkaa no to rozmýšľam, ako by si na neho po meste kričala... Ticho! Mír! 😀
@henrieta16 uuuha to je z ktoreho kmena :D:D:D myslim ze v puberte by jej vymenili G na K :D ale ja som chcela dat keby som mala dievca meno Chelsea a kazdy ma odpisal pritom v amerike je to normalne meno ako u nas katka a martinko
@henrieta16 a kazdy by mi odpovedal "ty bud tichoooo" :D
@jaannuusskkaa ved je to pekné meno, ja som zase mala vybraté Ella. No a s tou výmenou G na K máš pravdu 😀 takým menom dokážeš pobabrať dieťaťu celý život 😀 😀 😀 a čo, Tichomír už spí? 😀 teda drobček 😝
@jaannuusskkaa čuj moja a to len my dve tu? 😀 všetko asi cvičíííí.... 😉
@henrieta16 jaaaj Ella bola aj moja favoritka ale po case ked som to pocula od inej mamicky nepacilo sa mi velmi....aaale to budem riesit az ked bude nejake dievcatko na svete....tipujem ze dalsi bude chlapec a az potom dievca :D a moj Tichomirik uz davno spinka....sme ako hodinky o 8 dame do postielky zavrieme dvere a maly hned spi 🙂 a tvoje deturence???spinkaju?
@henrieta16 ani nehovor :D tie co mali najvacsie reci ze schudnu tu sedia a kecaju :D:D:D sakra :D:D:D
@jaannuusskkaa ja si už len tipujem posledné dievča i ked moja svokra tvrdí, že budem mať ešte chlapca. Tak neviem no 😝 ale šak nie je veštica, nie? 😉 a môj mladší tiež chodí spinkať asi o tej pol 8-8, je to jeho čas a zaspáva rovnako ako tvoj. Starší mi tu skáče popri notebook a spať sa mu ešte nechce... Ako vždy. 😒

ludia dobri.. ja som dnes piekla bublaninu s cernicami a posypkou a samozrejme,ze som si dala.. 😝 😝 v sobotu idem na svadbu a o dva tyzdne na dalsiu,tak to isto nic neschudnem... ochh... ja nemusim cokoladky a take,ale masko, suncicku, syr a takeee ojojoooj.. a aj kolaciky svadobne lubim..no to bude hanba.. isto posledna v tabulke.. 😝 😝 😝 🙄 🙄 🙄