Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
jedna prechádzka za mnou..boli sme s Filuškom na pošte a na menší nákup v obchode..leje zo mňa ako z krhle,aj keď je vonku zamračené je tam horúco ako v pekle 😝
dnes bude na obed paradajková polievka so zeleninkou a pečené kuracie stehienka s cesnakovým dressingom 🙂
kde ste stiahli JILIAN MICHAELS?
mne to dáva len také blbé linky - už tu hľadám skoro pol hodinu a ništ... 😒
@sarafortuna ulozto.sk
kocky prosim vas podla coho cvicite??
@sarafortuna chod na ulozto.sk a tam si to stiahni, 😉
@zuzu188 aj my máme dnes kuracie stehnienka a s ryžou + uhorkový šalát pre mňa namiesto tej ryži. 😉 A ešte dováram brokolicou polievku, už sa teším, spravila som si ju dietne 😀
@henrieta16 a tam sa to da bezplatne stiahnut??
@henrieta16 tak máme skoro rovnaký obed 😀
ahoj babule takze akurat som 1x odcvicila jillian a poviem vam to je riadny masaker 🙂 este teraz sa zo mna leje ale bolo to v pohode vydrzala som 🙂 len myslim ze zajtra sa ani nepostavim este ze manzelik je doma zajtra ze mala nezostane bez opatery 😀 inac ja som si vcera ako som nemohla zaspat asi o jedenastej zmyslela ze chcem mlieko tak som musela si ist naliat taka chut to bola a to bolo moja osudna chyba lebo do par minut ma tajk skrutilo ze som do jednej behala na zachod mno hruza ocista jak sa patri 😎 u nas dnes na ranajky tuniak na desiatu broskyna a na obed ryba na masle a zeleninke a co dfalej to netusim 🙂
@mery24 jasné, to nemusíš sa ani registrovať, ani nič 😉
@henrieta16 dakujem ;)
@barca127 no ja som ju včera cvičila 1x a viem o čom hovoríš, už večer som sa necítila 😀 a dnes ráno ani nevravím, nemôžem ani chodiť ☹ no chystám sa ju cvičiť znova, tá svalovka ustúpi 😉
@mery24 nie je začo 😉 no budeš nadávať, stačí raz odcvičiť 😝 😀 😀 😀
@henrieta16 mno to som zvedava co bude rano dnes mi este treba co to pochodit do mesta na nakup aj s malou na ihrisko este 🙂
@barca127 hm, dneska sa ti bude ešte dobre chodiť, zajtra už horšie 😉 😀 ale prežijeme, nie? 😉
@henrieta16 sak jesne co nezabije to posilni (aspon dufam) a dufam ze ma to rychlo neomrzi
napchala som sa cereáliami s jogurtom 10 min. dozadu a už som zasa hladná 😒

ahojte baby...dnes som uplne leniva, od rana je mi tak nejak divne, hlava ma pobolieva...takze dnes rano som jillian necvicila ale chystam sa na nu urcite v priebehu dna..dnes to bude 5.den a uz ani svalovku nemam taku ako prve dva dni 😀 😀 a etse dnes robim slivkove gule tak cvicit musim 😉 😉 😉
a inak som zistila ze musim vecerat...lebo inak potom mam na vselico chut a vyjedam...na co sa budem trapit nejedenim ked potom sa prejem!!!hlavne je jest pravidelne a max. 2hodkypred spanim... 😉