Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@zuzu188 ciii, narobila si mi chúťky, ale už neskoro, možno zajtra na obed 😉 😀
neviem, čo si dám na večeru, mám chuť na niečo dobručké... ale musím si švihnúť, lebo to premeškám 😉
caute, tak ja sa pridavam. mam tu vselijake knizky o dietach,ale ani jednu neviem dodrziavat. mojim problemom su alergie, ked si precitam denne menu, tak zistim,ze vlastne polku z toho nemozem jest. moj problem su tiez sladkosti a najviac mi chuti vecer a v noci! mam doma stepper aj orbitrec,ale v tychto horucavach sa mi velmi nechcelo. pravda je taj taka,ze odkedy som cvicila na tom orbitrecu tak ma strasne boli pata na nohe,ako natiahnuty sval alebo zapaleny. niekedy neviem ani chodit. ale snad sa to upravi.
taaak... napriek poriadnej svalovke Jillian odcvičená! Hurááá! Druhý deň prvého levelu za mnou. Ešte 8 a môžem ísť na druhý level a ten sa mi bude cvičiť určite ľahšie 😉 a kilečká pôjdu dolu a dolu, až kým nebudem ako laň 😀 😀 😀
ahojte.
pridávam sa tiež, súčasná váha 84, vytúžená 65, keby sa zadarilo 🙂
práve docvičená prvý krát Jillian, super 🙂
@henrieta16 aj ja som dnes zacala cvicit a zda sa mi to byt makacka uz po 8 minute som fucala 😅
@arimzv ak si predtým necvičila, teš sa na zajtra, na fajnu svalovku 😉 ale dá sa to, len to druhé cvičenie zajtra bude trošku viac bolieť 😀 ale zvládneme 😝
@baby124 ale to aj jaaa 😀 no neboj sa, dalej je to už lepšie. 😉 len cvič, cvič, pôjde to 😝
@arimzv aj ja som dnes zacala a uz teraz citim vsetky svaly 😀
@henrieta16 snazim sa snazim citim ako sa sadlo natriasa 😀
ja som jillian ešte necvičila, včera som si dala 70 brušákov, dnes som doobeda hrala so synom futbal, cez obed som s malou spravila 1 1/2 prechádzku s kočíkom a navečer sme boli synovi fandiť na futbale a malá mi tam stále behala hore dolu po schodíkoch a ja s ňou, svalovica ako vyšitá a unavená, ale o štyroch som si dopriala hranolky s cigánskou a ešte stále som plná, takže večera ebude iba ak mrkvičku zo záhradky chrumkať 🙂
@baby124 no to aj ja som včera cítila všetko, bála som sa dneška a mala sa čoho, ráno som sa nemohla postaviť. Najťažšie sa mi robili dnes kliky, dala som iba polku z toho, čo ona, ale ostatné už išlo ľahko. 😉 treba bojovať s tým sadlom, nech ide do čerta! 😀 😀 😀
@minnie30 to je dobré, že máš taký pohyb 😀 super 😉
@henrieta16 ešte som s dcérou troška potancovala pri youtube, takže sa naozaj "teším" na zajtra 😀 a to ani nemam odvoz do práce, takže pekne peši peši peši :D
@arimzv to bud rada, že ti to tak vyšlo, prejdeš sa a budeš o niečo chudšia 😀
@henrieta16 no to nejako nefunguje 😀, chodim do prace peši vacsinou 50% z pracovných dní a prd z toho 😀
@arimzv a koľko tak chodíš denne km? Možno je to málo a treba ešte k tomu cvičiť a zmeniť životosprávu... 😉
@henrieta16 z domu do prace to mam asi tak 3 km, neviem presne,
už sa na tej zmene pracuje 🙂
@arimzv teraz tu všetky fičíme na Jillian, vyskúšaj, je to super 😉
@henrieta16 už som dneska prvý krát a som maximálne spokojná
@arimzv to je super, vieš ako sa cvičí nie? Prvý level 10 dní, druhý level 10 dní a 3 tiež 10. čiže celý mesiac a potom znova 😉
@henrieta16 treba si dať keď sú chute,lebo budú väčšie 😀
@zuzu188 zahnala som to hryzom do synovej horalky 😀 😀 😀 a taká bola čerstvá, do kelu, no ovládla som sa 😀
@henrieta16 si dobrá 😀..ja by som si naložila 😀
@zuzu188 nieee, som si pomyslela na to, čo som si sľúbila, že do Vianoc budem chudšia a vymením si celý šatník, ved už sa neznášam v zrkadle... ☹ riadim sa najnovšie heslom: "Cica, nežeeer!" 😀 😀 😀 ale dalo to námahu sa ovládnuť, ochhh.
@henrieta16 akurát teraz mi to isté chlap povedal 😀...včera som sa napučila sladkým a ráno som mala -0,5 kg 😀...asi by som sa mala prestať vážiť každý deň,nejako som si na to zvykla 😒
babule tak ja som si dnes so švagrinou dala v meste ľadovu kávu a bola taká sladká že mám dosť na celý týždeň ;) a ďalší prehrešok večer o pol deviatej som si musela dať platok šunky a syra bo som myslela že umrem ak nie. Ale s malou som dnes celé popoludnie behala po vonku tak snáď to nebude taký horor

@mery24 bez masa, s kyslou smotanou a zeleninou 🙂