Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
Ahojte, tak ako držíte sa?
ja sa teším už na pondelok, ked sa odvážim či išlo dačo dole 😀 , ale včera som nevydržala a zedla som dcere dve kinder čokoládky 😠 , hm no čo už....to sladké je ako droga, furt na to myslím, ale dufam že ked nebudem sladké jest tak časom ma to prejde - tá závislost 🙂
Závidím ludom čo nemajú radi sladké (síce ich nechápem 🙂 ) ale majú o problém určite menej
Baby tie co neviete odolat sladkostiam, skusili ste uz ovsenu kasu? Na ranajky je uplne vhodna a zdrava a je to mnamka a sladka 🙂
@ankaevka Ahoj. Ja viem ze je to drasticke ale ja aj tak kazdy den jedavam kapustov polievku bud na obed alebo na veceru. Proste mi chuti. A tak som si povedala ze sa trosku sprisnim a nech ide vaha dolu lebo ja nejako neviem prejst na zdravsi zivotny styl na dlhsiu dobu. A ked uz schudnem budem sa snazit si vahu udrzat. A to sa Ti podarilo schudnut 12kg za 5 dni? Ved to je nemozne. 😉
@betina1984 Ahoj. No ved to striedmo sa mi nejako nedari. Najradsej by som uz bola schudnuta a vahu sa snazila udrzat lebo ja ked chudnem tak vydrzim tak 5 dni poctivo dodrziavat zdravy zivotny styl a 2 dni - cez vikend to pokaslem. Takze som premyslala si dat nieco drastickejsie nech sa vaha pohne. 😉
@henrieta16 jasne,aj ja ju cvicim dnes som n 7.dni 🙂 a myslim ze uz badat vysledky lebo vcera som stretla jednu znamu a strasne ma vychvalila ako dobre vyzeram ze ci drzim dietu 😀 😀 😀 tak ma to tak nastartovalo 😉 len zajtra vyrazame na predlzeny vikend do Tatier a tam asi moznost cvicit nebude tak ma to trosku hneva 😠
@sisanka ber si to so sebou, treba to cvičiť každý deň. 😝 A ja dneska idem na 4. deň, ale poviem ti, asi to fakt zaberá, hlavne na psychiku, cítim sa veeeeľmi dobre, šťastnejšie. 😀 asi to bude tými endorfínmi 😀 normálne sa teším na každé cvičene, ktoré ma čaká. Som si o tom dosť veľa prečítala, každý si to chváli, uvidíme toho 20. septembra, lebo vtedy sa mám zmerať 😀 😀 😀 a ked ta niekto pochváli, je to super pocit, wauu ... teším sa s tebou 😉
Dobré ránko, dievčatá, tak ako sa vám darí? Mne zatiaľ dobre, včera som nezhrešila ani raz, až na vyprážaný karfiol, ale ten som si dala iba so šalátom, takže nič strašne 😎 držím sa plánu, 😉 to cvičenie na mňa zaberá tak, že si stále teraz hovorim, nedrela som ako kôň pol hodiny, aby som to teraz zabila niečim sladkým 😀 a zatial to napodiv funguje, na každé cvičenie teším ako malé dieťa 😀
@henrieta16 ved prave ze sa to ma cvicit kazdy den, preto ma to hneva..v piatok si rano pred cestou zacvcim, aj v pondelok vecer ked prideme a sobota, nedela neviem... notebook berieme ale ci tam bude prilezitos cvicit neviem..ale tak pohybu tam budem mat viac nez dost 😉 a presne, ja som tiez plna elanu do cvicenia 😵 😵 😵
a ty sa ako stravujes??
@lucky14 ja napr.vahu neviem udrzat. Bud chudnem alebo priberam. Mala som 61 kg a behom nejakeho roka, co sme sa snazili o babo, som pribrala 20 kg.
@betina1984 No moja ale ked ste sa snazili o babo tak to je stresujuce obdobie a cim dlhsie to trva tym viac. No ja som si drzala vahu pred tehu cca 3 roky po tom ako som z 87kg isla na 70kg ale v tehu som pribrala na 89kg a to som sa vobec neprejedala. Takze vobec neviem ako tie nase tela funguju. No ale teraz uz je cas s tym nieco urobit lebo sa citim coraz horsie. Ta vaha mi ide riadne na psychiku. 😒
@betina1984 A Ty si teraz davas pozor na stravu alebo zatial nie? Lebo pri troch detickach mat nejaku disciplinu je umenie. 🙂 Ja to nejako nezvladam ani pri jednom. 😖
@lucky14 nie, nedavam pozor, ale snazim sa aspon nezrat sladke. Rano dve zemle celozrnne s niecim, obed, ak je polievka aj tu, ak nie, lepsie pre mna 🙂 , doobeda obcas jablko, ovocie, alebo dojem jogurt po malych, poobede bud ovocie, obcas zmrzka 🙂 , a ked pridem z vonku okolo 16.30 zase nie o sytejsie, rozok, zemla a pak uz len nejaka zelenina. Vcera som si dala este vecer ku kave cuketovy kolac, ale zas som mala len jednu zemlu na veceru... Jem viac a malokrat. Neda sa mi to teraz dodrziavat riadne. Ale hadam cim budu vacsi, budu aj drobet lepsi. Starsia ide naspat do skolky, tak o jednu starost menej a ked budu mali na obed spat, tak hadam aj cosi uvarim...
@betina1984 NO ved to. Ja sa snazim uvarit velky hrniec polievky so vseliakou moznou zeleninou v pondelok a mam ju vzdy az do piatka....a stale je dobra a chuti mi. Ale najhorsie je to ked na mna pridu chutky. Raz sladke potom slane potom znovu sladke ....atd. To keby som mohla nejako ovplyvnit isto by sa mi v chutnuti viac darilo. Tebe sa to trosicku ulahci kedes mat doma cely den len dvojicky krasnucke a starsia bude v skolke. 🙂 Vies ja dietujem celucky zivot takze uz zacinam byt z toho unavena. Vecne strazenie co a kedy a kolko zjem. 😠
@lucky14 Tak to sa divili aj ľudia okolo mňa, ale myslím že to bola prevažne voda a tú som vôbec nepila alebo len málo a jedla som len tú polievku žiadne ovocie ani zeleninu popri tom, každý sa ma pýtal čo som držala za diétu. Po piatich dňoch som sa snažila udržať jedálniček na uzde, jedla som striedmo a darilo sa mi to asi pol roka. Potom som išla zase hore s váhou 😖 . Napísala som to cca až tak presne si to zase nepamätám je to už osem rokov 😀 (môžeš ma brať aj trocha s rezervou 😎)
ako tak čítam,nie len ja mám problém nejesť sladké...včera som si po týždni urobila puding (osladený sladidlom) a dnes si vyskúšam urobiť čokoládku (tiež so sladidlom)
@lucky14 Ja chute na sladké alebo slané riešim tak, že som to prestala kupovať. Deti sa síce často sťažujú, že nič doma nemáme ale aj pre nich je to lepšie, syn má totiž zvýšený cholesterol (kúpim im len raz za týždeň horalku alebo milu a raz čipsy) a jedlo po nich som tiež prestala dojedať, máme psa tak ho tým kŕmim. Ale ešte pred pár mesiacmi by som potajomky (samozrejme večer, keď deti spali) jedla čokoládu aby som sa nemusela deliť 😀.
@sisanka ahoj ak môžem tak budem reagovať na uvodný príspevok. myslím si že 4 porcie denne každé 4 hodiny nie je dobrá volba. Z osobnej skusensoti by som poradila aj 5-6 porcií a každé 2-3 hodinky jesť malé porcie. Ide o to aby sa zabránilo velkému hladu.
ja sama asi od velkej noci som dala dole 10kg. ide to velmi pomali, ale dufam že týmto spôsobom sa ubránim jojo-efektu. a moj jedálniček pozostával: ráno a doobeda som si dopriala sacharidy (napr. ranajky jedna cereálna kaiserka s lučinou, ovsená kaša, alebo musli do mlieka alebo jogurtu) cez obed som jedla to čo som varila aj pre ostatných ale jedávam z malého tanierika, tak si naberiem menej, a nemám pocit že je to máličko ked sa to na velkom tanieri stráca, začala som vela jesť polievky, a večera zelenina, šunka, chudé masko bez prílohy. len so zeleninovými šalátmi.
a dopriala som si občas aj vysmažený syr s tatarkou (mám to rada tak som to mala ako odmenu ked som dala viac kg dole 😀 alebo aj čokoládu, a občas aj čipsy, ale mám sáčik aj na 3x, takže nemám "absťáky" ale zase zjem toho tak málo že ani nemám depku že som zhrešila)
@nanulik dakujem za radu 😉 ale mne to vyhovuje jest kazde 4hodiny...predtym som jedla 5krat denne a vobec mi to nevyhovovalo, nejako som nestihala a velakrat som uz vecer hladna nebola - vecerala som o 18h..tak som zjedla len nieco male a potom o 21h som dostala na vselico chut....a takto sa naveceriam o 20h a je to super, ani hlad ani chut 😉 a tiez sa tak snazim ze vecer uz len zeleninu a nejaky syr, sunka-proste bielkoviny 😉
podla mna je to super ze si dala dole 10kg od velkej noci..ja sa snazim chudnut od noveho roka a nic moc, asi 2-3kg...drzala som 90dnovku ale len mesiac a kila sa mi vratili tak som sa dala cvicit s tym ze jest budem co chcem...a teraz od zaciatku prazdnin som sa dala jest pravidelne, najskor 5krat dnne a teraz druhy tyzden 4krat...na vahe mi to neubralo ale na cm ano....aj okolie si vsima ze lepsie vyzeram, ze som schudla 😉
@ankaevka to som sa aj ja najskor vyhovarala, ze kojim tak nemozem ani dietovat, ani cvicit...a ano teraz som pred tyzdnom zacala cvicit jillian a inak predtym som cvicila kazdy den na orbitreku 30-45min...teraz cvicim kazdy den jillian a sem-tam aj ten orbitrek 🙂
kde mozem najst tie cviky?
@henrieta16 mno tak ja dufam ze aj brusko pojde dole lebo to je to najhorsie na mna ja nemam ziaden zadok ani boky ale veeeelke brusisko tak to vyzera teda strasne ...asi este budem musiet pridat nejake cviky na brucho uvidime
@sisanka nájdi si trošku vyššie, písala som tam, čo papám.. Tak dúfam, že si dovolenku užiješ 😀
@barca127 neviem, ved vyskúšaj jeden mesiac a uvidíš 😀 možno fakt pôjde dole. A ja zase mám všade, aj hore, aj dole, aj brucho...bleee 😝
tááák... detičky spia a môže sa ísť na vec, teším sa, 27 minút len ja a Jillian 😀 😀 😀

dobre rano- takze po prvom cviceni sa samozrejme svalovica dostavila- ale zatial v norme-taky dobry pocit z cvicenia. Akurat s tou stravou nic moc-cely den ok a vecer to pokazim- asi zacnem chodit spat skor ☹ . a este som si uvedomila svoj dalsi problem okem sladkosti( od tych sa od zaciatku tyzdna celkom uspesne drzim) - dojedam po detoch- a rozmyslam, ze preco 😒 ... uspesny den prajem