icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

jaannuusskkaa
27. aug 2012

ach baby baby baby

henrieta16
27. aug 2012

@zuzu188 waaaaawwww 😀 idem do toho 😉

henrieta16
27. aug 2012

@jaannuusskkaa čoooo 😝

jaannuusskkaa
27. aug 2012

@henrieta16 aale mam pocit ze niekedy tie baby s tou tabulkou srandovali :D

henrieta16
27. aug 2012

@jaannuusskkaa prečo, lebo ešte nenahlásili dnešnú váhu, alebo že to už vzdali? 😀

kingstonka
27. aug 2012

tu je este raz to motivacne video-trochu rozsirene

https://www.youtube.com/watch?v=iHIqYgAW48k
barca127
27. aug 2012

@jaannuusskkaa neviem či si zaregistrovala že som písala že nahlasim váhu zajtra pretože som boja mimo domu 🙂 ináč myslím že ma to váženie ráno teda moc nepotesi po tomto víkende u našich kdeže ocino vyvaral jedna radosť a k cvičeniu som sa dva dni nedostala nakoľko malá hrozné teplotovala ale už je to našťastie za nami

zuzu188
27. aug 2012

@henrieta16 paráda,že? 🙂

henrieta16
27. aug 2012

@kingstonka práve som ho dopozerala...fúúúhaaa...3 mesiace... ja do toho idem. Nikdy som nebola štíhla, vždy som mala niečo navyše, ale už som si povedala dosť! Makám a chcem vidieť výsledky, bez boja sa už teraz nevzdám! 😉

ankaevka
27. aug 2012

@kingstonka Hmmm... tak k takejto postave sa určite (ne)dopracujem... 😀 😀 😀

henrieta16
27. aug 2012

@zuzu188 mi dačo vrav, no ja som za!!! Normálne, že si idem spraviť 3-mesačný rozpis 😀 mesačný mám a vy baby, motivujete ma! Určite to dáme! 😀

henrieta16
27. aug 2012

@ankaevka prečo myslíš? Treba si veriť! 😉

ankaevka
27. aug 2012

Dnes už mám cvičenie za sebou 🙂 . Dokonca so mnou cvičil aj synátor. Akože všetko bolo fajn, len mu bolo smiešno zo skákajúcich kôz (mojich samozrejme) 😠 . No cvičte potom pred rodinou..

ankaevka
27. aug 2012

@henrieta16 Jáááj ta kde....ja som nikdy nemala peknú postavu, vždy som mala nadváhu. Pred tehotenstvami som mala 76kg a to mám 164 cm, od vtedy už prešlo 14 rokov . Budem rada, keď sa dostanem na 80ku 😀 .

aaluska
27. aug 2012

@sisanka Myslím si, že jedna vec je množstvo kalórií, ktoré denne zješ (nemalo by to byť menej ako 2000) a druhá strana mince je, čo ješ. Pretože zjesť 4 krát denne po jednej horalke Ti zrejme tie kalórie spraví (možno ich budeš musieť zjesť aj viac), ale nepodporí rast svalov a nezrýchli metabolizmus.

Čo by som ja, ako laik, odporučila je:
Naplánovať si deň vopred, čo budeš jesť, dala by som každé 3 hodiny. Jedlo je podstatnejšie ako cvičenie, hoci to ide ruka v ruke, bez stravy sa môžeš aj roztrhať a výsledky nebudú podľa predstáv. Jedlo by malo pozostávať z proteinov, ovocia a zeleniny, čo najmenej sacharidov.
Cvičiť každý deň cca 15 minút, ale intenzívne cvičenia, pri ktorých sa aj zadýchaš. Môžeš zaradiť každý druhý deň aj silové cvičenie.

Môže byť?

aaluska
27. aug 2012

Myslím si, že váha nie je taká podstatná ako obvod brucha, stehien... tam sa zmerajte, urobte si fotku pred zmenou životného štýlu a po ňom. Ak idete do toho iba na 90 dní, no neviem... potom sa vám to vráti späť asi.

jaannuusskkaa
27. aug 2012

@barca127 jasnee ako ja som nemyslela vobec teba....je viac ludi ktory na to bud zabudli alebo iba nahlasili vahu ktora bola aj pred tyzdnom neviem ale to ja iba tak....nic v zlom.....

jaannuusskkaa
27. aug 2012

@henrieta16 nehlasia....ja som si dala namahu a kazdej jednej som to pripomenula osobne a aj tak nic :D

mercik
27. aug 2012

AHoj dievčata, tak som sa dnes vážila je tam dole necelé kilo, aby som bola presná 0,89 kg, a to som dnes ráno dostala M. a to mám vždy také 2 kilečka hore.
CHcem začať brať HM, čo to zas urobí s mojimi kilami??? Nebude to 100 !!!!!

mercik
27. aug 2012

Nejde mi stiahnuť tá J..., ale to tiež budem cvičiť až keď syn odíde do školy, lebo pri cvičení zumby mal z mami ohromnú radosť. Ešte týždeň chodil vyrehotaný ako kôň. 😝

ankaevka
27. aug 2012

@mercik no nedá sa...ja mám takého 11 ročného a dnes cvičil so mnou a v kuse sa smial..som myslela, že ho zabijem..budem cvičiť až keď zaspia..

mercik
27. aug 2012

@ankaevka no môj má 10 takže si to vieš predstaviť 😀 a malá dvojročná sa ma zo stoličky spýtala: "mamka čoooo? " myslela som že odpadnem

zuzu188
27. aug 2012

@henrieta16 ja som si urobila tabuľku na 23 týždňov 😀..možno sa mi raz podarí celý zošit stabuľkovať 😀 😀

denaalubos
27. aug 2012

Ja sa tiez pridavam,stacilo by mi chudnut 13 kg nech som vo forme ako pred porodom t.j.52, a od dnes zacinqm tym,ze po 18tej neveceriam. Musim mat pevnu volu... Ach 🙂

monline
27. aug 2012

ahojte
ja som chcela Jill cvičiť dnes, ale malý mi to bojkotoval, keď som ležala, sadal si mi na brucho, pri státí mi podliezal pod nohami, z vody vo fľašiach chcel stále piť..čiže s ním to nepôjde, zlé je, že mi málokedy spí cez deň 😖
ALE už ôsmykrát som bola s kamoškou behať, prvý týždeň 3km, dnes už 4km, snažím sa popoludní a večer sledovať koľko čoho zjem, výrazne to obmedzujem...
dúfam, že sa mi podarí cvičiť jillian, že budem môcť každý deň pichnúť niekomu dieťa, aby bol kľud 🙂
potom by som sa v niektorý pondelok rada pridala k vám do tabuľky 😉 teda- ak beriete aj neskôr 🙂
a ešte ma napadlo- nebolo by dobré značiť aj úbytok cm? nech niečo viac motivuje? 😉

sisanka
autor
28. aug 2012

@henrieta16 rano som sa nemohla postavit z postele....mm ma na 3krat budil...bola som aj nevyspana ale tie moje kolena, au ☹ musim rychlo nieco vymysliet s tym cvicenim...lebo vcera vecer som normalne nemohla ani do vane vyliezt...

kingstonka
28. aug 2012

@sisanka och tak len opatrne s tymi kolenami. ja mam vysoku vahu a som sa aj bala zacat cvicit, ale zatial ok- skor ma prve dni bolel chrbat-ci skor krize-ale s tym mam casto problem....

sisanka
autor
28. aug 2012

@kingstonka ako ja som nikdy problem nemala...ved cvicievam aj na orbitreku ale ako som zacala cvicit jillian tak to bola asi velka zataz..no uvidime, lebo ma nebolia len kolena ale cela som zlomena momentalne 😀 😀 😀

kingstonka
28. aug 2012

@sisanka ak si uz zvyknuta na orbitrek a nesla si na tu jullian len tak zhurta tak to podla mna pomaly prejde.. ja mam normalne strach co bude ked yacnem level 2 ☹ - ale zas na druhej strane ma to bavi 🙂

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená