icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

sisanka
autor
28. aug 2012

@kingstonka ved prave ze som nesla zhurta...musim pomaly zacat, dnes radsej bez ciniek 🙂 a dam si este par dni 1.level a idem na druhy...

barca127
28. aug 2012

@jaannuusskkaa takze poslusne hlasim vahu 🙂 pred tyzdnom 69,7 dnes 68,6 🙂 poprosim pisat aj s desatinnymi dakujem

henrieta16
28. aug 2012

@sisanka ou, to ma mrzí. Ešte si sa dorazila tými túrami, že? Tak sa drž, nech to nebolí už 😉

mery24
28. aug 2012

@gabriela1987 pozrisa ja som zostala tehu s 60kg.. Pribrala som 25vela vody problemi v tehu atd.. Nebudem to tu rozpisovat,po tehu som vela schudla a zas som to pribrala naspetnechcela som to tu rozpisovat a vraviet o mojich zdravotnich problemov ha som nie zato pribrala ze by som zrala ale kvoli tab. Co som musela prat aby ma choroba needala dole bies!!! Keby ze ich neberiem tak moja dcera by mozo bola teraz bez matky.. A nema to vyznam tebe vysvetlovat ze tab.na chudnutie su zbitocne!

henrieta16
28. aug 2012

@sisanka myslím si, že dobre robíš, kvôli tým kolenám, ostaň ešte pri na prvom cvičení od Jill, vraj z druhého bude dalšia svalovka, tak som zvedavá, ja na to idem už vo štvrtok. 😎

sisanka
autor
28. aug 2012

@henrieta16 no tie tury...hlavne dodola ked sme sli a preslapovali z kamena na kamen, ma skoro slo porazit...to bola najvacsia zataz a este aj batoh na chrbte 😀 😀 a potom sme sadli do auta a ked som sla vystupovat tak zase...som sa citila ako nejaka starenka co nemoze chodit 😀

henrieta16
28. aug 2012

@sisanka nezavidím, to si ani kľaknúť, ani nič. No skús niečo vymyslieť, niečo pohľadať...alebo teraz zasrandujem, pásik Dr. Levina 😀 😀 😀 😀 z teleshopingu 😀

zuzu188
28. aug 2012

baby,ja mám dnes posledný deň 1. levelu 🙂..už sa pripravujem na druhú svalovicu 😀

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
henrieta16
28. aug 2012

@zuzu188 ty už zajtra, čo? Ja vo štvrtok 😝 no som zvedavá, čo ty na to po zajtrajšom cvičení 😉 trošku sa aj bojím, že fakt svalovka bude. No možno ani nie, môžno to tam tie baby prehnali, ved vraveli aj, že začiatočníčky to nezvládnu. 😀

henrieta16
28. aug 2012

@gabriela1987 @mery24 kočky, toto nie je téma ani o tabletkách ani o pravopise a už vôbec nie o hádkach. Sú na to iné fóra. Dakujem! 😉

zuzu188
28. aug 2012

@henrieta16 odcvičím ho v tej ľahšej verzii 😀..uvidím zajtra

julinkak
28. aug 2012

Kocky, dnes Jillian a posilka s trenerkou...tesim sa🙂

mery24
28. aug 2012

@gabriela1987 nevedela som ze sme na hodine pravopisu!!

mery24
28. aug 2012

@henrieta16 pozri ja som jej len povedala nazor na tabletky a ona tu riesi pravopis ,

baby124
28. aug 2012

@henrieta16 presne tak 😀 dnes 8. den blizime sa do ciela 1. levelu 😀

baby124
28. aug 2012

tato skupina by sa mala prepisat na CHUDNEME S JILLIAN 😀 😀 😀

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
baby124
28. aug 2012

@gabriela1987 ked tak citam tvoj prispevok ty si myslis ze 80 kilova baba musi byt hned spojena s obzerstvom a nedisciplinovanostou?niekto nema stastie aby bol uplne zdravy no citam ze ty asi si ... neviem ci mas dieta ale tu co sme tu sme asi vsetky maminy a niektore z nas mozno mali problemy v tehotenstve niektore maju mozno cukrovku co sposobuje obezitu a neodsudzujeme ich!!!mi sa tu vsetky podporujeme a ak sa ti nieco nelubi tak sem nepis!

henrieta16
28. aug 2012

@baby124 no ja už pozajtra idem na 2. level 😀 nejako sa už moc vytešujem 😎 a s tou skupinou máš pravdu. Založíme si novú? 😉

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
baby124
28. aug 2012

@henrieta16 noo ja idem na 2. level az v piatok ... 😀 noo taka skupina by nebola zla 😀

henrieta16
28. aug 2012

@baby124 práve sa vytvára 😀

mery24
28. aug 2012

@gabriela1987 a kto tu vravi o cukrovke!! A uz sa s tebou nebavim lebo ty to aj tak nepochopis .. Len mi je luto ze sudis cloveka ked ho ani nepoznas a nevies jeho zdravotne problemi...

baby124
28. aug 2012

@gabriela1987 ja mam 79 je pravda ze som pred tehotenstvom vazila 60 lenze ja som cele tehotenstvo lezala lebo som sa zacala v 20 tyzdni otvarat cize som len hnila a priberala ale co by sme nespravili pre svoje deti vtedy mi bolo jedno ako budem vyzerat len aby moje dieta bolo zdrave a narodilo sa v termine.sme skupina ktora sa podporuje radime si a spolocnymi silami to chceme zvladnut ... niktorym idu kila dole lahko!!!

zlatica36
28. aug 2012

tak tu sa to zvrtlo na take hasterenie?? 😒 sak to mali byt rady ako zhodit kilecka ,dievcence ....

kingstonka
28. aug 2012

ach jaj- az som musela citat do zadu, ze preco vznikla ta hadka- to akoze sme sa nechytili na tabletky , co pani predava 🙂 , tak sme nenazrane, vyhovarame sa na tehotenstvo, a zdravotne problemy.... kazdy vie preco pribral ( aj na taky stres reaguje kazdy inak- niekto pribera niekto chudne, kojenim niekto pribera niekto chudne...atd) ... tato skupina sa mi paci hlavne preto, ze sa tu podporujeme v zdravom chudnuti a neriesia sa ziadne super diety a prostriedky na chudnutie... maly spi-idem cvicit.

kingstonka
28. aug 2012

@zlatica36 to sa hned (dufam) zvrtne spat na prijemnu diskusiu- pekne chudnutie vsetkym 🙂

zuzu188
28. aug 2012

@gabriela1987 mne každý tvrdil,že kojením schudnem a dopracovala som sa ku 97 kg a to som sa neprežierala a aj som cvičila,také ľahšie cviky..teraz mám 79 a musela som sa k ním dopracovať diétami,inak to nešlo..momentálne som pritvrdila a makám na sebe s Jillian..inak v rodine s otcovej strany máme veľa obéznych ľudí,ja som to bohužiaľ zdedila