icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

henrieta16
28. aug 2012

Kočky je tu nová skupina ako pre nás! Vytvorená, lebo niektorí tu riešia nepodstatné veci! Tak hurá do nej! 😀

ankaevka
28. aug 2012

Nebola som tu pár hodín a tu také veci sa dejú 😒 😒..tu sa začalo urážať a osočovať..a čo, že sa schovávam za tehotenstvo, čo koho do toho..áno ľúbim jesť dobré jedlá a nechcelo sa mi cvičiť..ale ak by si náhodou niekto nevšimol, tak sme už zdvihli rite a začali cvičiť a navzájom sa v tom podporovať..a čo sa týka pravopisu, myslím že je tu taká diskusia o tom, kde ženy sledujú všetky fóra čo kto napísal a potom sa z toho smejú, tak sa pridajte tam a nie na diskusiu kde sa chudne bez diét 😠 ...môj názor 😀

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
baby124
28. aug 2012

@henrieta16 vazne??? 😀

mery24
28. aug 2012

@ankaevka presne tak 🙂)

jaannuusskkaa
28. aug 2012

baby nova teema https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/chudneme-s-jillian-michaels-2/ mozte sa podelit o cvicenie 😎 😎 😎 😎

henrieta16
28. aug 2012

@baby124 vážne 😉

jasmika
29. aug 2012

ahojte.. KOČENY.. tak som v tabuľke...a nevedela som že tu máme aj také fajnové forum 😀 teším sa...
😖 😖 😖 a teraz sa priznávam... po sobotnajšej svadbe som sa zase rozožrala 😀 😀 😀 😀 .. ale dnes to už dávam do poriadku... vari to zvládnem...a nie vari..ale určite... Ja viem na 100% že stačí sa len dostať do kolobehu..naskočiť naspäť na vlak... (ak chápete čo tým myslím 😀 ) a potom to už ide ľavou zadnou...
Takže žienky... prajem pohodové chudnutie... nech naše polovičky z náš šalejú 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
autor
30. aug 2012

@jasmika to je najhorsie, ked ides niekam a potom sa nevies do jest este par dni 😀 ja som bola teraz v Tatrach a tam som nejako vela nejedla ale ked sme dosli domov hotova katastrofa!!...nie a nie sa zastavit 😠

jasmika
30. aug 2012

😀 @sisanka no ved toto..ale ja som sa sama čudovala.. na tej svadbe som si nevzala ani jeden kolač... iba asi dva kolieska salámy a ked sme jedli tak mi stačila len štvrtina porcie... no a za obyčajných okolností by som ju zbaštila celú... úplne som sa musela nútiť jesť..prettože samozrejme na svadbe nechýba alkohol...a na hladný žalúdok by to nedopadlo dobre... 😀
ale čudovala som sa ako sa mi zmenšil žalúdok asi... po týždni takéhoto stravovania

anka912
3. sep 2012

@jaannuusskkaa ja prosím pridať do tabuľky moju váhu- ostala úplne rovnaká bohužiaľ- 85.0, ale viem že o týždeň bude určite menej- aj kilo- mám pred m,

Ja som tu teraz pár dni nebola, tak som pozrela poslednú stránku-dve a prečítala si, že tie čo sme tučnejšie, tak sme väčšinou nenažrané 😲 Noooo., tak ja by som tak ľahko nesúdila ľudí! Nikto z nás nevie, čo sa môže prihodiť- aj zajtra!- ja som napr. pribrala aj kvôli štítnej žľaze ale aj kvôli stresu, keď sme zistili, že môj najmladší je ťažko zdravotne postihnutý. A chcela by som vidieť ženu, ktorá by vtedy riešila skôr svoju postavu ako život svojho dieťaťa.
To len poznámka- k týmto príspevkom.

anka912
3. sep 2012

Všimla som si v tabuľke, že tam je pár našich vzorov, čo schudli už 2kg za 2 týždne- to je super a blahoželám.

katy31
4. sep 2012

@jaannuusskkaa zapíš mi 88 kg, včera som nestihla váhu.. 😀 Ale sa teším, dala som konečne dve kg dolu... bola som u mamy, maľovala som izbu, takže som ani moc nejedla, len také rýchle zeleninové jedlá na obed z maminej záhrady.. a to, čo ostalo po malom.. a prestala som jesť chleba... Malý vyzerá, že mu to nič nerobí, aj keď sa v noci častejšie budí, tak neviem, ale vraj cez prázdniny pribral... tak asi mliečko ostalo ok... 🙂 Tak dúfam, že aj o týždeň to bude dobré. Len mám problém, že mi tak brucho ovislo, ja mám po sekcii stále dosť veliké brušisko... aj keď robím brušáky alebo cvičím.. 😔

katy31
4. sep 2012

@anka912 môj malý je autista, takže plne chápem, čo píšeš.. Ja napríklad, keď sa narodil druhý, absolútne som neriešila, ako vyzerám, len to, či je zdravý... A pila som každý deň liter viney, len aby som mala mliečko a na večeru rohlíky a meltu, jogurty a plný obed.. Z toho som tak pribrala po pôrode... Ale bolo mi to jedno, len aby bol zdravý a kojila som aspoň rok... Len ma začali bolieť veľmi kolená, takže musím dole z váhou... ale kým kojím, tak je toto pre mňa ešte priorita.. Po prvom som schudla za 5 rokov... a len čo som schudla na veľkosť 36, tak som zas otehuľovala a vybehla na 44, 46 😅

zibi
4. sep 2012

@sisanka aj ja sa k tebe pridavam 🙂 a co si zacala cvicit? ja mam tiez diet plne zuby ..chcem ist od dnes do fitka a cvicit to pomaha asi najviac - vacsi vydaj ako prijem 🙂

sisanka
autor
4. sep 2012

@zibi ja cvicim konkretne Jillian Michales 30day shred...a k tomu este nejaky pilates od Denise Austin....cvicievam uz dlhsie ale vaha nejde dole tak som si upravila aj jedalnicek, kedze strava pri chudnuti robi 80%....

anka912
4. sep 2012

@katy31 aj môj má 8 a je tiež DA, náhoda 😲
aj veľkosť šiat máme asi rovnakú

katy31
4. sep 2012

@anka912 no tak to nerieš... schudneš, uvidíš... spolu tu schudneme všetky... Niekedy aj veľký stres drží váhu, že nejde dole... málo spánku a podobné záležitosti a tých my máme veľa spoločných.. tuším vieš, o čom rozprávam... 😉 Tak hlavu hore.. sú na tom ľudia horšie, ako my dve..

zibi
4. sep 2012

@sisanka uricte cvicit plus strava 🙂 to je zaklad..v mojom pripade len dieta nepomaha ...chudnem malo ja potrebujem aj pohyb tak pridavam a niekomu inemu len ciste civicenie nemusi zabrat...proste uricte je pravda v tom ze musi byt vacsi vydaj ako prijem.... cize cvicit a normalne sa stravovat 🙂

sisanka
autor
4. sep 2012

@zibi tak tak...takze som zvedava ako to pojde dole..snad mi to cvicenie zaberie 😉

tinka296
4. sep 2012

ahoj mala by som pre teba nieco . ak vies tak mi napis na tinka296@gmail.com 🙂

sisanka
autor
4. sep 2012

@tinka296 pre koho by si nieco mala?

megafon278
4. sep 2012

Baby ,mám tu niečo pre vás:ani cvičenie ani diéty,ale náhrada raňajok a večerí formou kokteilov.

ankaevka
4. sep 2012

@sisanka to sú výrobky na prírodnej báze či čo z aloe vera...vraj sa dá schudnúť 9kg za 8dní..asi to ti chcela ponúknuť..už tuším niečo také bolo v minulosti len som zabudla ako sa to volalo..miešali sa z toho koktaily a bolo to hnusné..herbalife.. 😀

t1nulka
4. sep 2012

ahojte zienky, neviem ci tu prijimate este niekoho, ale ja zajtra zacinam s kruhovym treningom, tak verim, ze pomoze... 🙂 mate niekto skusenost?

ankaevka
4. sep 2012

@t1nulka skús trochu vysvetliť aký je to ten kruhový tréning, ešte som o ňom nepočula..

t1nulka
4. sep 2012

@ankaevka no este presne ani ja neviem, ale tu www.expreska.sk si o tom mozes precitat, mna to dost presvedcilo 🙂 bratova frajerka bola, a chvalila si to, tak idem aj ja vyskusat. vraj sa cvici aj na strojoch, aj bez, a ze je to poriadna makacka... 😅

ankaevka
4. sep 2012

@t1nulka hmm..to je cvičenie vo fitku..tak to pre mňa nebude..ja cvičím Jillian doma, to mi viac vyhovuje..mám malú slečnu, ktorú nemám kde odložiť a tak využívam nočný kľud na cvičenie 😉

t1nulka
4. sep 2012

@ankaevka nooo, je to vo fitku, ale chvalabohu, len 30 minut, takze to sa da zvladnut u nas 🙂 ja by som sa sama doma asi nedokopala k cviceniu 😅