icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

simca06022011
15. okt 2012

@gzzzl 🙂 no uvidime ako dopadnem a potom "hor sa" cvicit a nejest... ale aspon som sa dozvedela o sleeve gastrectomie a inych veciach tu na koniku a baby tam fakt krasne pochudli. Musim si aj taketo veci asi nastudovat🙂

barchee
16. okt 2012

@mima595 ahooj, ja mám stravu upravenú veeľmi výrazne 😉
@gzzzl ja si myslím, že až cez 90% je strava 😉 vidím to na sebe momentálne, mám len upravenú stravu, cvičím minimálne a ide to pekne dole 😉 už je to 9,5 kg 😵 😵 😵 ale zas začínam chodiť na jumping, takže sa to teraz pohne zas viac 😉
@simca06022011 @gzzzl preto sú všetky diéty napr 😀 lebo sú jednotné a každý človek je iný, má iný metabolizmus, trávenie, preto je lepšie si čo to zistiť o potravinách, množstve sacharidov, tukov...atď a sama si upraviť stravu tak aby mi vyhovala, nebola som hladná a pritom kilečká išli dole - alebo teda aby som sa už potom neskôr len udržiavala 🙂

zdenkakremenova
16. okt 2012

laila-No si moj clovek,aj ked ja uz vecer sladkosti nemusi priberem aj s vody.

mata1976
17. okt 2012

ahojte baby, aj ja sa pridavam do klubu 🙂 . Po dvoch porodoch sa na mna 'nalepilo' 25kg, kt. by som rada zhodila. Tento mesiac nam pod blokom otvaraju 'EXPRESKU' kruhovy trening pre zeny tak zacinam cvicit 😎. Stravu velmi nechcem obmedzit kedze este kojim. Dufam, ze sa mi nezmeni chut mlieka a maly to bude odmietat...

susik77
17. okt 2012

Ahojte baby, mozem sa pridat? Ja som po porode schudla na svoje normalne BMI ale teraz uz za rok prace v kancelarii mam +20 kg. Dala som sa na chudnutie s nutricnou terapeutkou, chcem tak za 8 mesiacov schudnut 25 kg.
Dnes ma nabalila koktejlami, proteinovymi tycinkami a jedalnickom, ten vyzera rozumne, hladovat asi nebudem 😎 .

Ja mam hlavne problem, ze vela cestujem na sluzobky a casto som v strese, takze nestiham pravidelne jest, pit a casto ani nic rozumne nebyva na vlak. stanici k dispozicii ☹

Takze moja najvecsia vyzva je kontrolovat si pravidelnost v jedeni a piti.
Ja uz asi tyzden som na novom jedalnicku, zatial v pohode, len akosi este moc nechudnem. Tak dufam, ze sa to rozbehne.

ivanazv
19. okt 2012

Babyyyyyyyyyyyy ja som zistila že sa zle vážime 🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gzzzl
21. okt 2012

@barchee no jasneee 🙂 len keby neexistovali tie sladkosti... 😉
ale snazim sa...zacala som aj ja...startovacia vaha rovnych 70... uvidime, ako sa to pohne...dufam ze smerom dolu 😀

gzzzl
21. okt 2012

@ivanazv tak to vazenie nema chybu!! :D

barchee
21. okt 2012

@gzzzl s tým ja našťastie problém nemám, nie som na sladké :P vystačí mi jedna sójová tyčinka na celý týždeň 😀 😀 😀 neska váha 75,3, takže je to 10 kilečiek preč 🙂 🙂 🙂 v utorok zas začínam chodiť na jumping, teším saaaaaa :D

majuska0407
22. okt 2012

zeny môžem sa k Vám pridať?
som po druhom babätku a potrebujem schudnuť aspon 13kg!!! aby som sa cítila vo svojom telíčku fajn 😎
len keby to bolo také lahké ☹ potrebujem poporu 😵 😵 a rady pomôžete my?
niesom z tych čo oblubuju sladke, ale slane je pre mna zlo!!!
ani veľa nespapam a to je asi chyba neviem jesť, a neviem ani čo mam jesť, aby sa to pohlo konečne dolu!!!
začala som cvičiť len ked pri dvoch deturencoch je to dosť o čase aj chuti 😖 😖
v minulosti som už schudla a to dokonca 2x prvy v puberte 20kg,
druhy po prvom dietati 15kg a chcem aj teraz len nejak to nejde 😒
no len tie chudnutia boli drasticke nič som nejedla a veľa cvičila a pomohol aj stres a skončilo to helikobakterom!!!! čo teraz nechcem,,
prave som sa odvažila a vaha ukazuje 73,4kg ☹

amouramour
22. okt 2012

inak schudnut 20kg bez akejkolvek zmeny jedalnicka nepojde🙂treba cvicenie intenzivne aspon 3 x tyzdenne a utiahnut sacharidy, takze by bolo fajn aj take pecivo vynnechat

majuska0407
22. okt 2012

no ja pečivku neholdujem ak tak tmave za nekrestanske peniažky 🙄 čo si dam

majuska0407
22. okt 2012

čo mám vlastne jesť?

neviete kde by som si vytvorila jedalniček?

dena883
22. okt 2012

Baby aj ja by som chcela vediet kde a ako vytvorit jedalnicek 🙂 Dakujem

dena883
22. okt 2012

@barchee juj uprimne ti zavidim ze neholdujes sladkostiam to bude pre mna najtazsie odolat im ja mam teraz 80kg a potrebolvala by som tak 62kg vtedy som bola spokojna ako vyzeram no teraz sa uz ani len do zrkadla nepozriem bez odporu zo seba ☹

majuska0407
22. okt 2012

no aj ja kuknem do zrkadla a škonštatujem, že som na tom katastrofalne ☹
normalne dostanem nervy sama zo seba 😢 😢
moja vaha pred otehotnenim bola 62kg a bola som veľmi spokojna 🙂 🙂 🙂
teraz mam cieľ 60kg tych 13 kg. ono je to dost tažke ked mate doma papkačov v kuse niečo fajnove vyvaram vypekam ochutnavam a tak aj vyzeram 😲

idem si zacvičiť mala mi akurat zadriemkala a synček išiel na prechadzku zo starkym tak kym mam trošinka času musime niečo so sebou robiť, aby sme boli spokojne sami so sebou.

gzzzl
23. okt 2012

@barchee no kraaaaaaaasa, ako ti tie kg miznuuuu.....

barchee
23. okt 2012

@dena883 hej, to som najradšeja si zo všetkého, že mi sladké naozaj nechýba 😉 ja mám intoleranciu laktózy, takže tie krémy v koláčoch a tortách mi nerobia dobre aj, mám potom krče fajnové 😖 doma pečiem len zo špaldovej múky, spravím občas bábovku alebo muffiny alebo nejaký koláčik, ale len veľmi občas...my sme neni moc sladkí 😝
@gzzzl sama sa tomu veľmi teším, lebo vždy som si nahovárala, že nejde mi schudnúť lebo...vždy sa našla nejaká výhovorka 😝 teraz, keď som sa do toho pustila fakt vážne, som zistila, že to všetko boli naozaj len a len výhovorky, ono treba samozrejme niečo dosť aj obetovať pre to, ale dá sa zvyknúť 🙂 ja som sa musela zriecť mojich obľúbených cestovín a ryže, jedla som ich často a veľa 😀 😀 😀 milujem cestoviny a ryžu na všetky spôsoby - toho som sa ale musela vzdať 😉 teraz papáme len špaldové cestoviny, malému spravím aj obyčajné, on má tú stravu oveľa pestrejšiu ako my samozrejme 😀 ono je aj výhoda to, že chudneme spolu s mužom, takže sa vieme podporiť 🙂

dnes idem konečne na jumping, strašne sa tešííím, je to úplne pecka, fakt baby, ak môžete, skúste to, strašne po tom spaľuje :D

jazminn
25. okt 2012

ja chodím tretí týždeň do fitka, skoro každý pracový deň, tam makám hodinu a dnes sa postavím na váhu a ja mám o 2 kg viac...ale oblečenie mám voľnejšie...potrebujem tiež vytvoriť jedálniček!

jaya47
26. okt 2012

@jazminn Ahoj, to je normalne, ze si pribrala, pribudaju ti svaly a tie su tazsie ako tuk 🙂 Ja ako som zacala chodit do fitka, tak po mesiaci 4xtyzdenne som tiez pribrala, ale merali mi aj %tuku a tie klesli az o 2% 🙂 Po tom mesiaci som uz zacala chudnut aj na vahe 😉

jazminn
26. okt 2012

Dík, to si má ukľudnila.Aj mňa merala vo fitku a po týždni som mala 1,5 kg tuku dole, ale 1 kg na váhe hore

katka444
26. okt 2012

aj ja chcem 🙂 a mne by stačilo 10 kg. Môžem sa pridať? ako to tu chodí?

zuzanageratova
26. okt 2012

baby kto ide somnou do toho?potrebujem niekoho s kym budem chudnut lebo ked idem do toho sama vzdy sa vzdam:(mam 91kg a chcem ist aspon na 75kg pred porodmi som mala 69kg..Kto sa prida????

zzzz128
26. okt 2012

@zuzanageratova ahoj,ja som mala úúúúplne tú istú váhu ako ty,a aj teraz mám presne-91 ☹ sa mi to hnusí aj písať 😀

zuzanageratova
26. okt 2012

@zzzz128 a ides do toho somnou?

zzzz128
26. okt 2012

@zuzanageratova jasné 🙂 Len neviem ako na to,vždy "podľahnem" ☹ (najmä večer a sladkému😀)

sonice
26. okt 2012

baby - skuste web f-sport.cz Vedie ho kulturista, clovek, ktory vie ako jest na chudnutie na pribratie! Ma tam o chudnuti uplne vsetko! nauci vas spravne jest

majuska0407
27. okt 2012

@zuzanageratova ja sa pridavam taktiež 🙂)
taktiež potrebujem odporu,, mam 72 a chcem 60kg. baby spolu to zvladneme,, no musime sa naučiť papkať. ja idem začať počitať KJ a pravidelne papať mam tu jednu temu spravenu o pomoci jedenia https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/ako-si-vytvorit-jedalnicek-aby-som-schudla-2/
juj som rada, že budem mať podporu 🙂 🙂

ankaevka
27. okt 2012

@zzzz128 @zuzanageratova ahojte, aj ja som ešte v marci vážila 97až 100kg 😒 ..v júly som si povedala dosť!! a začala som pravidelne ale v menších porciách jesť každé 3hodiny a denne som vypila 2-3 litre vody..hlavne som prestala jesť sladké a ak som mala chuť, tak len doobeda ale vynechala som potom jedno jedlo..a začala som cvičiť..lenže nie vždy sa mi to podarí dodržiavať a samozrejme zlyhávam a hlavne vtedy, keď mm príde domov a robíme si večerné posedenia..terajšia váha je 85kg (asi, odložila som váhu lebo som to už preháňala s vážením) a chcem zhodiť ešte aspoň 10kg, keď nie viac

amouramour
27. okt 2012

aj ja tuzim schudnut mam 62 a vysku 175 cm a tie 4kg nejdu ani za svet dole;(