icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

henrieta16
19. aug 2012

@jennyka Ešte som sa nevážila, budem až zajtra. 😝 Ale vravím, určite ešte nič, lebo mám "návštevu" 😖 takže sa to ukáže až na další týždeň 😀

jennyka
19. aug 2012

poradte co si dat na ranajky???? aj mnozstvo 🙂

zuzu188
19. aug 2012

@jennyka ja som si dala ananásový light jogurt a ešte som hladná,tak si dám celozrnný chlieb so syrovou light nátierkou a zeleninou

jerryjanka
19. aug 2012

keby som mala take spalovanie stale ako mam teraz v tehu tak som štíhla ako laňka 😀
môžem jesť čo chcem kedy chcem aj v noci pravidelne a vaha je stale minus dve kila oproti vahe pred tehu. no po pôrode to bude inak presne ako po prvom som pribrala 12 kil ☹

jerryjanka
19. aug 2012

@jennyka čokolvek na čo máš chuť - ranajky sú zakladom dna ked sa nenaješ vyjedaš po večeroch hovadiny

jennyka
19. aug 2012

orechove musli s mliekom a nesqikom 🙂

lucky14
19. aug 2012

@tinki Ahoj. A Ty tiez sa snazis schudnut alebo sa Ti uz podarilo pomocou GI? A sledovala si si aj velkosti porcii?

miskovapetka
19. aug 2012

Tak ja som schudla 12kg v priebehu 2 mesiacov a uz som to spat nenabrala a to jem uplne vsetko,aj vyprazane a mastne... skus jest pravidelne...zo zaciatku kazde 2 hodiny..neskor po mesiacii mozes kazde 3 hodiny, mensie porcie, doma trosku cvic, brusaky alebo aspon behanie niekde po vonku...skus aspon na prvy mesiac obmedzit sladke, a jedz hlavne syry, jogurty a ryzu...a klasicke ovsene vlocky aspon 1 krat do dna

baby124
19. aug 2012

kocky prosim hlasujte za sofiu 5 mesiacov s trencin http://diteroku.maminka.cz/#_=_

zumbadance
19. aug 2012

@baby124 🙄 nedate pokoj ani detom krasavice 🤐 vsetky deti su tam zlate 😉

baby124
19. aug 2012

@zumbadance ja nehovorim ze nie ale kazda mama si mysli ze to dieta je najkrajsie 😅

womanwoman26
19. aug 2012

vydávala som sa pred siedmimi rokmi a šaty veľkosti 36 mi museli ešte na prsiach zužovať 🙂 teraz mám 80kg!!! nie a nie to dať dolu.vyskúšala som kopu diét, čo bola samozrejme totálna blbosť. naposledy aj NORBIHO, čo sa mi zdalo celkom ok, no nevydržala som to. neznášam ovocie ani zeleninu...neznášam cvičenie...čo so mnou? odstreliť!

kingstonka
19. aug 2012

@henrieta16 som na tom rovnako-vaha, vyska, aj ciel - pred letom som dala dole 6 kg (ale dietou a uz na nu nemam chut)- cez leto som sa na vsetko vykasla a som rada , ze som nepribrala-ale musim zacat opat... aspon toho sladkeho keby som sa vzdala

zuzu188
19. aug 2012

drahý bavil malého,tak som si zacvičila 🙂...no teda bolo to super,ešte mi ostala aká taká kondička spred mesiaca 🙂..a baby,ak máte chuť na sladké,tak si dajte colu light alebo zero..celkom to pomáha...ja som sa namiesto sladkostí rozhodla jesť goji..je zdravé a sladké a chutí aj môjmu drobcovi 😀

tinki
19. aug 2012

@lucky14 nesledujem si porcie, ale mám odskúšané, že zdravá a pravidelná strava robí svoje. A to s tým GI sa mi zdá perfektné..

kingstonka
19. aug 2012

@womanwoman26 ja som v roku 2005 mala 57 kg a teraz 79-80kg 😢 vobec sa neviem nastartovat donutit, ale ja uz sa sama na fotkach nepoznavam

kingstonka
19. aug 2012

pekne ste sa tu rozpisali.... snad sa nam to vsetkym podari... budem vas citat castejsie pekny den

womanwoman26
19. aug 2012

@kingstonka veď to, kedysi som nemala problém s fotením, s akciami atď., teraz to priam neznášam :(

kingstonka
19. aug 2012

@womanwoman26 no nic nam neostava len sa fakt do toho pustit - a ja si hlavne musim uvedomit ze to nepojde rychlo ale postupne a pomaly. Ako mi deti rastu , tak sa bojim ze sa budu za mna hanbit

anka912
19. aug 2012

@kingstonka moje mi to teda hovoria už každý deň- dve sú pubišky a porovnávajú ma s mamami ich kámošiek, ktoré sú väčšinou všetky chudšie 😢 Už aj kvôli nim musím niečo urobiť 😠

Takže zajtra ráno je pondelok a hlásime svoju počiatočnú váhu??? 😲 a potom každý ´další pondelok???

henrieta16
19. aug 2012

@kingstonka no vidíš, to je super, môžeme bojovať spolu. Stojíme rovnako. 😀

henrieta16
19. aug 2012

@kingstonka a to isté si myslím aj ja. Ked vidím tučnejšiu ženu, poviem si, nevyzerám až tak zle, ale ked vidím štíhlu maminku, je to v háji. Takže už musím bojovať, bez toho to nejde. Aj ked s tým chcením má asi každá z nás problém! 😝 😎

henrieta16
19. aug 2012

@anka912 dobrý nápad. Aj ja zajtra ráno hlásim svoj stav. 😀

petka55555
19. aug 2012

ahojte, mne sa teraz podarilo za 9,5 mesiaca schudnut 17kg bez diet, len som vynechala sladke, bielu muku a ryzu a zemiaky som obmedzila...ale 6 krat denne poctivo cvicim viac ako hodinu uz viac ako 15 mesiacov...este mam v plane tak 5-7 kg a budem skoro ako za mladych peknych cias 🙂

baby124
19. aug 2012

kocky je tu niekto s trencina??

anka912
19. aug 2012

My sme boli teraz na kúpalisku a priamo vedľa nás si dala deku moja jedna straašne stará známosť. Ja som sa tak hanbila, že som väčšinou len bola s malým na ihrisku..... a zaprisahala sa, že to zmením 😅 😠

laila22
19. aug 2012

baby ja som minule pocuvala v,, laifstayle,, na fun radiu, ze napr aj zena ktorá spí iba 6 hodín, alebo menej, pribera a uklada sa jej tuk na bruchu.. ja odkedy chodím do prace, tak ponocujem pravidelene, chodím spat okolo 00:00 a presne tento zivotny styl a sladkosti po nociach sposobili, ze vypadam tak ako vypadam..☹ teraz som si dala ovocie a dufam, ze o 22:00 budem v posteli.. Idem este k nasim, tam je plna spajza dobrot.. dufam, ze odolam lebo uz teraz mi sliny tecu 😀
a este dobre rady su na www.chudnutieako.sk

mysenac
19. aug 2012

Ahojte, len som tu tak nakukla, ja som mala minulý október 69 kg a do marca som mala 60 kg - jediné čo som robila, že som nejedla po 17-tej a pijem len čistú vodu z vodovodu - žiadne sirupy, sladené vody. V priebehu dňa som jedla čo mi chutilo - raňajky, desiata, obed, olovrant a o tej piatej včera (občas to s olovrantom nevydalo). Tú váhu som si veľmi pekne držala, aj keď som občas porušila to večerné nejedenie a vybehli sme večer napr. na pizzu. Ale teraz v lete som nabrala 3 kg - zmrzlinky, kofolka, grilovačky....teraz by som sa rada dostala na 57 kg (mám 167cm), ale k svojmu pôvodnému "postupu" by som rada pridala aj nejaké to cvičenie - kilá idú síce pekne dole, ale svalstvo a koža nie je pevná 😒 takže idem zamakať 😎