icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

henrieta16
19. aug 2012

Kočeny, takže zajtra to váženie a meranie, je pondelok, tak by sme mohli, že? 😀

sisanka
autor
19. aug 2012

@henrieta16 jasne mohli....keby sa niekto na to tak dal ze by aj tabulku urobil 😉

sisanka
autor
19. aug 2012

@zuzu188 to video super...som myslela ze ked mam tolko kil ze bude lepsie ze budem behat alebo tak a a nie posilnovat ale vidim ze to cvicenie pomaha, uz sa tesim na rano ked si zacvicim 😀 😀 😀

henrieta16
19. aug 2012

@sisanka hm, keby som tak vedela, ako sa robí a mala na to čas. 😖

jaannuusskkaa
19. aug 2012

Pozeram ze toto forum je presne usite na mna :D:D:D nikdy nevydrim dietovat a cvicit dlhsie ako 3 dni....asi mam nejaky blok ale ked si poviem ze idem drzat dietu tak vtedyby som jedla aj klince a ked nic tak vydrzim bez jedla aj cely den.....ale uz by sa patrilo schudnut a bez diet :( uz som pomyslela aj na tabletky ale bojim sa :(

henrieta16
19. aug 2012

@jaannuusskkaa tabletky ti bez úpravy životosprávy nepomôžu, zbytočne vyhodené peniaze, môj názor. Radšej sa zapoj a dáme to! 😀

teddynko
19. aug 2012

Mne by stačilo dať dolu 10 kíl... bez tých diét.. 😀 myslím, že to nie je reálne.. 😔 Tak si idem dať veeľký kus svadobného koláča, ktorý som včera upiekla.. Kráásny dvojkilový koláč, plný hrozienok a kúskov čokolády, veľký ako svet! Mňam!

jaannuusskkaa
19. aug 2012

@henrieta16 to je jasne ze sa napcham tabletkami a prezeriem sladkostami tak tym nic nedosiahnem :D:D:D ale zapajam sa :D musim to dat vsetko dole.......len ako zacat.......

jaannuusskkaa
19. aug 2012

@teddynko aaach ty ale provokujes 😀 😀 😀 😎 😎 😎

henrieta16
19. aug 2012

@teddynko aj na mňa v kuchyni čaká krémeš z oslavy, ale asi ho ponúknem manželovi. On si ho môže dovoliť 😀 😀 😀

zuzu188
19. aug 2012

@sisanka je tam viac tých videí a dosť to motivuje na to pozerať 🙂..určite dokážeme takto zhodiť a aj tak sú dôležitejšie cm ako kg..na cm to vidno skôr 🙂

teddynko
19. aug 2012

@henrieta16 závidím Ti pevnú vôľu, tá mne chýba ! Ja som mala pred tehu 53 kíl, pribrala som neuveriteľných 30 kíl, takmer som nevedela vstať z postele. Po pôrode som schudla 20, tých posledných 10 sa drží ako kliešť. 😅 A na potvoru, každému sa páčim viac takáto, ako chudá ! Vraj je zo mňa konečne žena! 😅 😝

zuzu188
19. aug 2012

tak baby,dnes odcvičená Jillian a večer sme si s mužom a malým dali ešte 1 a pol hodinovú prechádzku...takýmto tempom možno aj dám dole to,čo sa na mňa za víkend nalepilo 😉

henrieta16
19. aug 2012

@teddynko pevná vôľa, ale ťažko sa buduje, kdesi som čítala, že ak vydržím 21 dní bez sladkého, slabosť pominie. Zatial neviem, či to funguje, pretože ked mám M, tak je to des. 😅 😝 koláčik som už manželovi poctivo odniesla a bol zlý, nedal mi ani hryza 😀 😀 😀 ešte že ho mám a podporuje ma, no hnusné od neho zároveň 😀 tak nech si so zje 😀 😀 😀

henrieta16
19. aug 2012

@zuzu188 ja som dnes ešte necvičila, ale chystám sa, no keby som sa tak dostala k telke. Moji drobci sa akosi necítia na spánok. Vidím to na neskoré cvičenie 😔

laila22
19. aug 2012

baby ja som si dala na veceru fasirku a zemiakovy salat co mala nedojedla...

henrieta16
19. aug 2012

@jaannuusskkaa pre začiatok sa budeme inšpirovať a podporovať a spolu to dáme 😀 zajtra každá hlási stav 😀 no na ten svoj by som sa až tak netešila 😝

henrieta16
19. aug 2012

@laila22 nevadí, nabudúce si ho odpustíš, prehrešky niekedy musia byť 😀

jaannuusskkaa
19. aug 2012

@henrieta16 stav???vydata 😀 😀 😀 😀 myslis vahu???a preco by si sa netesila 😒 este nic a uz som mimo?? ☹

zuzu188
19. aug 2012

@henrieta16 mne by sa už tak neskoro nechcelo...pri skákaní by som všetkých zobudila 😀

zuzu188
19. aug 2012

@henrieta16 inak ja som zvyknutá vážiť sa v sobotu a ešte teraz mám +0,5 kg po víkende..tak sa na zajtra vôbec neteším 😒

henrieta16
19. aug 2012

@jaannuusskkaa tak písali kočky, že sa budeme merať a vážiť v pondelok ráno nalačno a každý týždeň, ako sme na tom. 😝 A pekne že si vydatá, aj to je aktuálny stav 😀

henrieta16
19. aug 2012

@zuzu188 tak ja cvičím jogu a to je potichu 😀 ale asi sa k nej dnes nedostanem. Idem si dať aspoň 100 brušákov ako cenu útechy 😵

jaannuusskkaa
19. aug 2012

@henrieta16 aha necitala som tie prispevky predtym nejak sa mi nechcelo.....vy ste uz s tym asi zacali ci nie???zajtra mame premieru????ked tak to by trebalo niekde zaznamenat :D

henrieta16
19. aug 2012

@jaannuusskkaa ved to, že sisanka navrhla tabulku, ale nemá ju kto spraviť. Zajtra je premiéra, prvýkrát sa vážime a meriame. 😀

henrieta16
19. aug 2012

@zuzu188 hm, to ani ja, mám totiž M, takže určite to bude nadrámec 😀 no o týždeň by sa to mohlo ukázať, ak nič nepobabrem 😝

jaannuusskkaa
19. aug 2012

@henrieta16 hmmmm mohla by som to skusit.....idem spat o hodinu a pol tak by som mohla nieco skusit 🙂 ked by to nevadilo.....neviem....ako chcete....ale urcite uz potrebujem niekoho kto ma posunie dalej....

laila22
19. aug 2012

baby vy ste to uz normalne zahajili.. to ja som v stave odhodlavania sa a chcenia.. a mam plnu pusu slín co by som si nieco dala a klamem sama seba, ze ved od zajtra, zajtra je ponndelok.. lenze takých nediel uz bolooo.., asi pojdem radsej spat..🙂

henrieta16
19. aug 2012

@jaannuusskkaa chceš spraviť tabuľku? 😵 Dobrý nápad. Ja to moc neovládam a popravde ani času nemám nazvyš. No bolo by to super. Daj nad to nejaký citát. 😀

henrieta16
19. aug 2012

@laila22 to asi každá z nás, víkendy sú asi najťažšie 😀 😀 😀 ale určite to dáme, chceme, nie? 😝