icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

majuszka87
3. jan 2014

@sailes takže obed si dať na ranajky obed a večeru ale rozdelenú na tretinkovo a večer si kedy večera najneskôr?

sailes
3. jan 2014

@majuszka87 takto : množstvo jedla , ktoré by si teraz zjedla naraz, si rozdel na tri časti, je jedno, či to je obed , večera alebo iné, trebárs 3 krajce chleba, 15dkg šunky a 2kúsky syra deleno 3 a toto množstvo, teda tú jednu tretinu zješ ráno, druhú tretinu na obed a tretiu tretinu na večeru, medzi tým neješ, maximálne piješ dzus, štavu, vodu, ak chceš kúsok torty zjest, máš na nu chut, tak vymeníš večeru za tortu a iné si nedáš, jednoducho ješ všetko, čo si doteraz jedla. Ja som sa napchala cez sviatky , pribrala som 2kg a od Silvestra som začala po mojom jest a mám dole kilo, budúci týžden sa dostanem do svojho normálu, velmi jednoduché to je, len menej ješ ako doteraz.

majuszka87
7. jan 2014

@sailes dakujem za radu,...musím sa do toho pustiť lebo nemôžem na seba pozerať,...a tebe sa tak skoro ukazuje výsledok?

stephanie14
7. jan 2014

Ahojte, ja chodim do fitka, mam osobneho trenera. Vela dievcat ma oslovilo ci bi som neponukla za neaký malý poplatok stravovaci plan. Kedze si hladam neaku pracu na doma a citanie reklam nefunguje, tak som sa rozhodla ponuknut jedalnicek. Ak mate niekto zaujem rada ho preposlem cena jedalnicka je 5 eur. Mna to vislo vo fitku s programom na cvicenie 163 eur, ak bi mal niekto zaujem piste do sprav, dakujem. Ospravedlnujem sa za pravopis nepise mi ipsilon 😠

sailes
7. jan 2014

@majuszka87 už mám dole tie 2kg, som na pôvodnej schudnutej váhe 🙂 želám vela úspechov

majuszka87
7. jan 2014

@sailes tak to ti gratulujem,,,,tebe to teda ide ako po masle 😉

gzzzl
Odpoveď bola odstránená
mirus65
20. jan 2014

Baby diety a chudnutie nie sú na mieste. Problém môže byť vo vašom tele a vracia vám to vo forme jojo efektu.
Pošlem link na dva produkty ktoré zaručene odstránia kilá dole v prípade spomaleného metabolizmu, čo je zväčša problém pri nadváhe.
http://www.tajomstvozdravia.sk/okg.php?emulips_...
http://www.tajomstvozdravia.sk/okg.php?factor_base

V prípade záujmu píšte na mbackorova@gmail.com rada bližšie vysvetlím, tiež mám osobné skúsenosti.....

daranka25
26. feb 2014

Ahoj, chcem sa pridať, v tehu som pribrala 20kg. Predtým som mala 58. Od pôrodu čo sú 2 roky som schudla len 3kg.takže mám 75 pri vyske 178cm.môj problém je, že má nikto v chudnuti nepodporuje a hovoria aby som nechudla, že som akurát ale ja sa vôbec necítim dobre.mám 3 týždeň bežiaci pas a snažím sa jesť menej ale vždy ked sa začnem sústrediť na to aby som nejedla, este viac mi chuti.za tie tri týždne mám dole len kilo a to som na páse každý druhý deň 30 min. Milujem sladké, aj ked ho jem menej, este som sa ho úplne nevzala.to by som nemohla mať malú aby som ju nevidela ako stale maskrti 🙂

anka7759
26. feb 2014

@daranka25 pozdravujem Vás, no ked toto čítam, to ako keby som o sebe čítala, síce som nikdy nemala 58 kg, ale o tej chuti do jedla a o tom maškrtení a sladkostiach a presne aj tým, čím sa snažím viac sústrediť, aby som menej jedla, mi viac chutí, ešte doobeda vydržím, ale potom sa dojeeeeem, až až. Tiež mi nik do očí nepovie, vieš, čo? už nežer, ja sa len ospravedlňujem tým, že ved čo sa budem trápiť, a obmedzovať, ked mi chutí, koľkí by aj jedli ale nemôžu, lebo sú chorí a napr. Petra Polnišová je tiež pevnejšia a nič si z toho nerobí, a je po chudnutí. No čo s tým?

lulatko11
26. feb 2014

@daranka25 ahoj,ja som na tom presne rovnako ako ty,tiez som necele 2r po porode,mam 75kg pred porodom som mala 60kg vyska moja 175cm,ja som tiez od noveho roka zacala behavat aj cvicit jullien ale nepomohlo to,schudla som 2kg a dalej uz nic:( teraz -konkretne predvcerom som skoncila s javorovou detoxikaciou po ktorej som zhodila len 2kila!!! nejako sa tie kila nie a nie odlepit:((( a presne ako ty ked sa snazim a sustredim sa aby som jedla menej a zdravo tak akurat vtedy mam najvacsi hlad a chut na vsetko

daranka25
27. feb 2014

@anka7759
@lulatko11 dnes so jedla jednu porciu rizota na 3 krát a zatiaľ žiadna sladkost.práve som zišla z pasu mám nový rekord 3,5km 35min🙂 dám si dnes este musli s mliekom a aspoň mandarinku namiesto sladkého🙂 čítala som, že pri chudnuti pomáha jablcny ocot, pije s 3krát denne 1kl s 2dc vody, že je potom pocit sýtosti a nechutí jesť.asi to skúsim.pije sa to týždeň a potom týždeň pauza.veď ked budem menej jesť a trošku cvičiť musím schudnúť🙂

lulatko11
27. feb 2014

@daranka25 ja som mala dnes na veceru pravy celozrnny chlieb,morcaciu sunku,lososovu natierku a vela zeleninky.aky mas pas,magneticky ci elektricky? ja po nom uz dlho tuzim

daranka25
2. mar 2014

@lulatko11 elektrický🙂 ja som oň drankala rok🙂 pre mňa je jedinečný lebo am malé dieťa a ťažko by som mohla chodiť von, manžel je celé dni v práci a takto si zabeham vždy ked mozem

janina1007
21. apr 2014

Ahojte. Mam 155cm a 108kg. Potrebovala by som schudnut aspon na 80kg. Poradite. mi ako cvicit a co mam jest? dakujem 😒

riverparkdanceschool
25. apr 2014

Radi Vám v tom pomôžeme🙂 Riverpark Dance School ponúka pre Vás tréningový a výživový program zostavený na mieru🙂 Či už chcete schudnúť, vyformovať postavu, spevniť svalstvo alebo zlepšiť kondíciu a potrebujete poradiť ako na to, využite novinku v našej ponuke FIT PROGRAM NA MIERU! Naši osobní tréneri a odborníci v oblasti výživy pre Vás zostavia tréningový a výživový plán na mieru. Viac infomácií na našej internetovej stránke 🙂 alebo na recepcia@riverparkdanceschool.sk alebo +421 (0)910 373 373.

lorela
25. apr 2014

@janina1007 Nakukni do témy Chudnutie 40 ročných, tam ti môžem poradiť a môžeš si čo-to prečítať z doterajších príspevkov.
Nevadí, že vek nesedí, racionálna nízkokalorická strava pomáha chudnúť každému 😉. Ani ja ešte nemám 40 🙂.

janina1007
26. apr 2014

@lorela dakujem pozriem si to 🙂

myska_lili
26. apr 2014

@stephanie14 prepac ale ponukat tu jedalnicek za 5 e, ktory bol robeny na mieru tebe mi pride trosku zvlastne...

romanettka
Odpoveď bola odstránená
meritas
8. aug 2014

Ahojte žienky ak chcete zmeniť svôj životný štýl a začať robiť niečo zo svojou postavou navštívte môju stranku.Som výživová poradkyňa no narozdiel od inich ja som si celým procesom prešla nakoľko som dlhé roky bojovala so svojim telom a neustále sa mi nedarilo schudnuť. Rozne dieti, hladovky, vyskušla som rôzne produkty určené na chudnutie až kým som neabsolvovala kurz správneho stravovania a nenaučla sa všetky základy ako na to. Teraz viem že jediny spôsob je zdrvo jesť a mať pohyb pridaj sa aj ty k nám a klikny na:
www.Deliciusbyms.com
Papkajte zdravo a chutne

Delicius by ms je blog pre všetkých milovníkov zdravého a chutného jedla. Na našej stránke nájdeš rýchle, zdravé fitnes receptíky pre začiatočníkov aj pokročilých. Tipy a triky pri redukcií tuku, základy pri cvičení a tiež novinky zo sveta športu a gastronómie. Neváhaj a pridaj sa k nám - zmeň svôj životný stýl k lepšiemu. S nami budeš lepšie vyezarať aj sa lepšie cítiť.

anjelstrazny
11. aug 2014

@sisanka Ahojte. kazdy clovek funguje podla metabolickeho typu. Podla toho aky je clovek metabolicky typ podla toho vie zistit co v tele sa mu zle vstrebava. Su tri typy :tukovy pri ktorom sa cloveku horsie vstrebavaju tuky, sacharidovo proteinovy pri ktorom je horsie vstrebavanie cukrov a bielkovin a treti typ je mix kde je problem s tukmi aj cukrami. Metabolicky typ viete zistit cez mna a vysledok vam pride emailom aj s odporucaniami a typmi na jedalnicek aj s receptami. Ak ma niekto zaujem moze ma kontaktovat cez spravu. Dakujem a prajem pekny den.

cipsacipsa
28. aug 2014

Ahojte.Ak chce niekto poradiť s chudnutím môžem mu podlá jeho údajov urobiť analýzu jeho stavby tela, Stačí ak ma budete kontaktovať na zahorskaz@post.k
Pridáte výšku, váhu ,vek a kde sa vám najviac ukladajú tuky. 😉

rosaria12
23. mar 2015

cawte chcela by som tiez nejaku pomoc mam 90kil a neviem sa tychto kil zbavit prosim vas poradte mi nejak na vecer nejem nic ale cez den si dam normalne jedla mam try dety a pocas tehotenstva som mala vzdy tych 87 kil ale po porode som pribrala co mam robit chodim aj do posilovne dakujem.

daduska132
25. mar 2015

@sisanka ahoj podobne som na tom ako ty =) ako nidky som nedržala diétu .. max. poldňa potom som sa napapala nie len do sýtosti 😀 😀 a teraz chodím cvičiť skoro každé ráno (okrem nedele a stredy vtedy som si dala voľno 😀 ) ako prestala som papať "bordel" typu biele pečivo, sladké a hlavne večer nejesť cestoviny a ryžu a zemiaky =) a za 3 týždne sa mi podarilo zhodiť 5 kg ale hlavne ma to baví a nemám návaly hladu =)

markus69
2. apr 2015

@sisanka Ahojte všetci čo máte problém s nadváhou.Robím poradcu výživy so zdravými a funkčnými potravinami.Všetky diety sú nanič. Podstatu treba hľadať niekde inde a ja viem kde.Zostavím Vám analýzu stavby tela a môžeme sa pustiť do toho. Bez hladovania, bez diét, bez jo-jo efektu ale s novou energiou.
Ak máte niektorá naozaj vážny záujem tak mi zavolajte alebo napíšte SMS a ja sa Vám nezáväzne a diskrétne ozvem. Nebojte sa nie je to žiaden chyták ale naozaj to funguje.
Majte sa pekne a neváhajte - do leta je blízko !!!
Tel. číslo - 0905724378

markus69
Odpoveď bola odstránená
marc1
3. júl 2015

Ja mám dobré skúsenosti s krabičkovou diétou od firmy eDiéta. Schudla som, nebola som hladná a navyše jedlá boli chutné.

lisa3511
Odpoveď bola odstránená