Chcem schudnúť 5 kg, ale nedarí sa mi
Zienky viem ze je to už otrepane ale chcela by som dat dole nejakých 5 kilečiek no nejako sa mi nedarí. Dajte účinnú radu alebo niečo ako na to. Ja začnem poviem si nebudem sladké viac ovocia skúšala som aj diétu 8-16 teda jest od 10.00 a po 18.00 už stop. Ale keď čosi dám dole zas naberiem. Ako keby neviem sa skôr uspokojím s výsledkom skôr ako výsledok udrzim. Ako nepotrebujem veľa takých fakt 5 ci 6 kg a budem sa cítiť fajn len ako sa to dá v tej hlave upraviť 🤷♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@lauriema Vies lebo po zmene stravy si schudla a možno dosť vody a aj svaly ubudli- a efektivne to čo chceme pri chudnutí je spáliť tuk. A to spália len svaly. Čiže tie musíme pestovať, a potom sa to udeje, že sa spali tuk. Na večeru len polievky a nejedz po 17:00 už sacharidy- čiže žiadny chlieb ryža zemiaky cestoviny. A veľa pit.
Posielame do obchodu manžela...kupi len čo je na zozname, žiadne blbosti navyše 🙂
ahoj, uprava stravy je zaklad. Ja to tak skúšam mesiac a aj ked nemam problem s vahou mam 3 kg dole. Ziadne pečivo,sladke vody, vyprážané, samozrejme žiadne sladkosti a hluposti, alkohol a tak.Pijdem len vodu a čaje, jem ovocie všetko, maso len kuracie,ryby a morcacie. ryzu naturalnu, tofu, soja, zelenina a pod. jediný prehresok mam horkúcokoladu. A samozrejme pohyb a kvalitný spanok. ;)
Baby ja som si dala detox od Mačingovej, to bol ešte apríl a dala som dolu 6kg. Niektoré jedlá mi veľmi nechutili, ani som si nemyslela, že to vydržím, ale podarilo sa. Pridala som viac pohybu a išlo to dolu.. vrátilo sa mi možno 2kg, tak za mňa spokojnosť a odporúčam.
Tiež riešim chudnutie mám 41r 173cm a váha 85kg. Začať som cvičiť pod vedením osobného trénera fyzioterapeuta od 3.8 chodím do fitka 3x do týždňa a ked nejdem vtedy si idem za behať. Nejem sladké bielu muku a pečivo najviac ovocie zelenina smoothie. A teraz po 1,5 mesiaca -8kg a -12cm z pása ešte chcem aspoň 10kg dať dole do vianoc.
Ahojte 🙂 pridávam sa. Hladám zivé forum, dufam, ze som ho nasla. Mám druhú dcérku, som 3 mes po sekcii, kojím aj dokrmujem. Po prvom (prirodzenom) porode som si naivne myslela, ze kojenim trochu schudnem, opak bol pravdou. 7 mes som kojila, potom saláty, pohyb a nic, tri mesiace. Bolo mi do revu. Potom som zacala 90 dnovu diétu, kardio a klasické cvicenie podcivo kazdy den ( len doma) a schudla som 12kg a mala som opat svoju predporodnu váhu. Vzdy som nosila xs, s a zrazu L, XL a to ma motivovalo. Ked som skoro podlahla pokuseniu, isla som ku zrkadlu a pozrela svoje skarede velké brucho. Darmo som sa pozerala na moju prvu dcerku, nenávidela som svoje telo a makala som. Vysledok stál za to. Ziaden jojo efekt, nikdy. A teraz to isté, tlstá, vykysnutá, nechutne roztecená. Zial 90 dnovu nemozem, lebo sa uvolnuju toxiny ked je cisto ovocny den. Aj jazva ma bolí. Som sa rozhodla, ze budem akoby 90 dnovu bez ovocného dna kym kojím.
@butterfly333 velmi motivujuce aj kg aj cm 🙂 sikovná
@aahajnalka ďakujem 😉

@lenuliatko84 no ok aj co som jedla môže byť?