icon

Chlieb na chudnutie

3. jan 2022

Ahojte baby... Chcem troska dat dole kg.. A milujem chlieb, viem ze treba hlavne zmenu stravy a aj pohyb.. Ale čo by som mohla na miesto chleba m.. Myslíte té tieto plátky môžem? Alebo čo by ste mi poradili

Chlieb na chudnutie
danusskaaa
3. jan 2022

Za mňa nie, je to kukuričné- veď práve kukuricou sa kŕmia husky a prasatá aby boli pekne prerastené. Ak sa nevieš chleba úplne zbaviť, tak ho obmedz na miminum, prípadne nahraď syrom, vajíčkom a tak. Tieto "nahrady" sú oničom.

koniarova
3. jan 2022

Radšej zemiakový slatinský. Majú ho v Tesco aj v Billa.

enoula
3. jan 2022

Ved si upec domaci, das tam mix muk, aj celozrnych, rozne semienka ci orechy a hned to nie je biela pena z obchodu. Krajec takého chleba neublíži. K tomu ešte nejaku zeleninu a bielkovinu a je to

pribinak
3. jan 2022

Muž má diétu a jedol napr zitny, rážny, fínsky, Fit chlieb, …
Proste take chlebíčky, ktoré majú nízky glykemicky index

mila23
3. jan 2022

tieto kukuricne suchare urcite nie...skus pozriet bielkovinovy chlieb....asi nema menej kalorii a ani ho nemozes jest na kila,ale ma viac bielkovin ako bezny chlieb a zasyti na dlhsie, resp. bielkoviny su lepsie pri chudnuti ako sacharidy.....ale samozrejme dolezity je clekovy kaloricky prijem a vydaj

renirv
3. jan 2022

a chleba sa nehces vobec vzdat tak hladas takuto alternativu? 🙂 neviem ci je to uplne ok co sa tyka aj nejakych nutricnych hodnot a podobne no. to by ti najlepsie vedel poradit odbornik na vyzivu.

agajka22
3. jan 2022

ano mozes na ranajky aj styri ja son ho jedla ked a schudla som 20kg

laurar1
3. jan 2022

Ak milujes chlieb, toto ti ho nenahradi. Chlieb pri chudnuti nie je zakazany, treba si len ustrazit mnozstvo a prilohy, ktore na ten chlieb davas. Pokial so vhodne naplanijes stravu, bez problemov tam napasujes aj dva krajce chleba. A idealny by bol celozrnny chlieb, kaloricky je to to iste, co biely, ale pomer zivin je daleko lepsi. Pozri Slatinsky celozrnny, mavaju ho v obchodoch, je baleny. Pripadne som este v tescu videla celozrnne toasty, zlozenie vyzeralo fajn.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
de_monka
3. jan 2022

vymeň za bielkovinový chlieb alebo pečivo- da sa kúpiť aj v lidli, aj v kauflande...
ale najdôležitejšia je celková zmena v strave a vyvážený príjem a výdaj. Ja som za posledný rok schudla 40 kg... všetko je je to nastavení hlavy o zmene životného štýlu a vlastnom chcení.
Radikálne som zmenila stravu, ale tak, aby bola udržateľná hoci aj do konca života. Veľa zeleniny a vlákniny. Vďaka kalorickým tabuľkám som sa naučila energetickú hodnotu jednotlivých potravín.. teraz sa neobmedzujem, dám si skoro všetko, ale samozrejme s mierou. Ale je pravda, že k bielemu pečivu/chlebu som sa v bežnom živote nevrátila... no bez výčitiek si z času na čas dám pizzu, hambáč, koláč... samozrejme sa k tomu následne snažím prispôsobiť aj svoj výdaj.
Ak chceš nejaké konkrétne info, napíš mi.

sweetyna
3. jan 2022

tiez si myslim, ze nahradzat potravinu ktoru mas rada nebude z dlhodobeho hladiska dobre, lebo ti zacne chybat a budes si ju davat aj tak. a nic sa nestane ak si das na ranajky alebo na veceru jeden krajec.

adka176
11. jan 2022

Nie určite nie tento...