icon

Chlieb pri beztukovej diéte

ticko
7. dec 2020

Prosím poraďte akí chlieb jest pri beztukovej diéte teraz jem sendvič ale rada bi som aj iní... Ďakujem

ckatka
7. dec 2020

Akýkoľvek...ved chlieb sa skladá z múky vody kvasku a soli /rasce. Kde tam máš tuk?
Jemne biele pečivo obsahuje tuky ale chlieb nie

cookie29
7. dec 2020

a co ma chlieb spolocne s beztukovou dietou?

ticko
autor
7. dec 2020

@ckatka ved hej mne sa to tiež nezdalo prečo bi som mala jesť iba sendvič

viestta
Odpoveď bola odstránená
viki128
7. dec 2020

Aaaaaaa nemám sa asi vyjadrovať.. Ale tuky sú na chudnutie potrebné!! A tieto múdre diéty.. Len nieje tuk ako tuk..

ticko
autor
7. dec 2020

@viestta áno kvôli chorobe vybrali mi žlčník a kus pancreasu

viestta
Odpoveď bola odstránená
janka54321
7. dec 2020

@ticko v tomto prípade, ak máš takýto problem tak chlieb není vhodný, nakoľko tá môže naduvat, naozaj ti ostáva len sendvic ...a žiadne kysnuté cesto

janka54321
7. dec 2020

A keď tak jedine chlieb taký aspoň trojdňový, žiadny čerstvy...sama som po zápale pankreasu, vybratí žlčníka plus aj ERCP mám za sebou

janka54321
7. dec 2020

Pozri si na nete zlcnikovu diétu c.4, kde spadá žlčník, pankreas a pečeň ....a je to dieta s obmedzením tukov (nie beztukova) a podľa toho sa riad, teda stravuj...

cookie29
8. dec 2020

@ticko ja neviem ci si uvedomujes, ako si takymito prispevkami mozes uskodit :( pretoze das cast informacie, ktora je totalne vybrata z kontextu... esteze @viestta doplnila inac by Ti tu vela ludi poradilo, vratane mna, ze vsak chlieb neobsahuje tuky, takze nie je ziaden problem :(

ticko
autor
8. dec 2020

@janka54321 vďaka