icon

Chlieb pri beztukovej diéte

ticko
7. dec 2020

Prosím poraďte akí chlieb jest pri beztukovej diéte teraz jem sendvič ale rada bi som aj iní... Ďakujem

ckatka
•
7. dec 2020

Akýkoľvek...ved chlieb sa skladá z múky vody kvasku a soli /rasce. Kde tam máš tuk?
Jemne biele pečivo obsahuje tuky ale chlieb nie

cookie29
•
7. dec 2020

a co ma chlieb spolocne s beztukovou dietou?

ticko
autor
•
7. dec 2020

@ckatka ved hej mne sa to tiež nezdalo prečo bi som mala jesť iba sendvič

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
viki128
•
7. dec 2020

Aaaaaaa nemám sa asi vyjadrovať.. Ale tuky sú na chudnutie potrebné!! A tieto múdre diéty.. Len nieje tuk ako tuk..

ticko
autor
•
7. dec 2020

@viestta áno kvôli chorobe vybrali mi žlčník a kus pancreasu

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
janka54321
•
7. dec 2020

@ticko v tomto prípade, ak máš takýto problem tak chlieb není vhodný, nakoľko tá môže naduvat, naozaj ti ostáva len sendvic ...a žiadne kysnuté cesto

janka54321
•
7. dec 2020

A keď tak jedine chlieb taký aspoň trojdňový, žiadny čerstvy...sama som po zápale pankreasu, vybratí žlčníka plus aj ERCP mám za sebou

janka54321
•
7. dec 2020

Pozri si na nete zlcnikovu diétu c.4, kde spadá žlčník, pankreas a pečeň ....a je to dieta s obmedzením tukov (nie beztukova) a podľa toho sa riad, teda stravuj...

cookie29
•
8. dec 2020

@ticko ja neviem ci si uvedomujes, ako si takymito prispevkami mozes uskodit :( pretoze das cast informacie, ktora je totalne vybrata z kontextu... esteze @viestta doplnila inac by Ti tu vela ludi poradilo, vratane mna, ze vsak chlieb neobsahuje tuky, takze nie je ziaden problem :(

ticko
autor
•
8. dec 2020

@janka54321 vďaka