icon

Chloe ting 2 weeks shred - máte skúsenosti s touto výzvou?

2. jún 2020

Ahojte, má niektorá skúsenosti s touto výzvou?Ak áno koľko ste zhodili cm?
Ďakujem 🙂

Strana
z2
nikolapie
13. jún 2020

@jazmi3 Tak ja som po pôrode už skoro 7 mesiacov, mala som dolné bruško najhoršia partia sú asi stehná a boky a musím povedať, že pomaličky to ide dole. Z fotky vidno, že brucho mám menšie a aj sú obrysy svalov na bruchu po bokoch. Váhu som mala na začiatku 60,1 a dnes keď som sa vážila bola 59,1.
Muž ten za moje tehotenstvo pribral pomaly 8 kíl. 😂 U neho to tak rýchlo nejde, ale ja to beriem podstivejsie ako on to je pravda. Stravujeme sa normálne, sladkosti moc nejedavame max teraz nejaký nanuk. Výsledok by bol isto iný, keby sme aj znížili počet kalórii. Ale musím povedať, že ja som spokojná budem isto pokračovať aj ďalej. Povodnu váhu som mala 57, ale skôr mi ide spevniť telo, lebo po tom pôrode je ako želatína a necítim sa vôbec dobre. 😔
Inak tie výsledky čo sú na YouTube veľa z nich skresľuje. Veľa ide o svetlo, kde to je fotené, veľa spraví strava a podobne. Z videí som čakala väčší posun, ale tak každý sme iný (každý je inak vahovo na tom, menšia váha, vidno skôr výsledky) a nemôžem čakať, že keď som 2 roky necvicila a ešte aj pribrala pri tehotenstve, že sa to dá za 2 týždne do poriadku. Uvidíme zase za 2 týždne. Určite neprestávam. 🙏🏽🙏🏽

nikolapie
13. jún 2020

Ešte dodám, že mám 168cm výšku. 🙃

kristinka88
13. jún 2020

@jazmi3 no dnes mi to dalo zabrať... Neviem ako zvládnem zajtra tie 4 videa kurník...

nikyju
14. jún 2020

@kristinka88 baby pridala som vás do skupiny

prinzesz
19. aug 2020

ahojte, nahodou na mna vybehla vyzva od tento slecny Chloe, najskor som si myslela ze je to Kardashianka 😀 az ked som sa pozrela na tu dievcinu priamo na jej YT som zistila ze je to niekto iny.. ale vysledky vyzeraju super, a tak mi tiez napadlo ci to neskusit, ja cvicim podla Ewa Chodakowska a s nou som velmi spokojna... ake mate teda skusenosti vy s touto vyzvou? dakujem

Strana
z2