Chodím na spinning a nechudnem. Poradíte?

janett_6
24. júl 2014

Už od apríla 2x do týždňa chodím na spíning a kilá nechcú ísť dolu. Stravujem sa skoro ukážkovo. Ovocie zelenina mäso , vyradila som múku. Takže sa stravujem veľmi ľahko. Mám za sebou detox- antiparazitko + aloe vera . Pred rokom mi zistili poruchu štítnej žľazy a mala som určenú dávku 75 g thirixinu. Snažím sa to nahradiť prírodným jódom Kelp. Potrebovala by som radu, lekársku pomoc alebo....... Mám 61kg a 150cm Nechcem veľa maximum 5-6 kg dolu ale nejde to.

jonas17
24. júl 2014

aký detox máš za sebou? vraj ak sú zanesené črevá, váha dole nepôjde..odporúča sa najprv klistýr, potom pôst a tak začať so zdravou stravou...ráno teplá voda s citronom, zelený jačmen, kvalitné šťavy ovocné a zase voda...potom zelenina, ovocie striedať do večera, končiť zeleninou...ja nie som veľmi za mäso, ked tak raz za čas..jesť radšej orechy, pohánku...ja som tak začala a všetky nadbytočné kilá išli hned dole..a snažiť sa jesť hlavne surovú stravu..na každého platí niečo iné. vraj surová strava, bez mlieka, múky a mäsa, dokáže vyliečiť aj štítnu žľazu...ak chceš, možem ti dať skupinu na Fb, kde to denne riešia a ľudia sa delia so svojimi skúsenosťami...

bohumila1988
24. júl 2014

Ak mas zníženú alebo nízku funkciu štítnej žľazy a neužívaš poriadne tabletky v takej dávke ako by si mala, tak preto nemusis chudnúť.

xarra246
24. júl 2014

Keď som robila spinning, tak som tiež neschudla ani gram, ale veľa ľudí sa ma pýtalo, či som schudla, že dobre vyzerám a taaak 🙂 Asi sa len tuk premenil na svaly, telo sa vyformovalo, cítila som sa skvele a vopchala som sa do nohavíc, ktoré som predtým len s ťažkosťami navliekla 🙂 Možno musíš zmeniť stravu, nám tréner vravel, že po tréningu nemáme jesť, ale to sa nedalo dodržať, vždy som bola strašne hladná 🙂

lenkalilo
24. júl 2014

Najlepšou dietou sa označuje cyklo-ketogenna dieta. Je zdravotne nezavadna, len sa musiš vyhybať sacharidom po dobe 5 dni a možeš si uživať tuky ktore si neprijala od aprila 🙂 ja som už 3. deň mala 2 kila dole, aj ked som to nedržala uplne podstivo a aj to na mne bolo vidno, ale nepačilo sa mi aka prehnane chuda som bola tak teraz idem späť.
Inač niekedy som take diety vobec neuznavala, ale ked som sa snažila stravovať zdravo tak mi to vydržalo maximalne 2 tyždne a ešte som pribrala keďže som z tej zeleniny nikdy nebola najedena a jedla som stale

urbanovapatricia
25. júl 2014

a skúsila si si merať tepovú frekvenciu? Ženy majú mať 226- vek ženy,muži 220-vek muža.Ak je tep pod alebo nad,nechudneš.A cvičenie by malo byť 3x do týždňa,aby si chudla,2x do týždňa je na udržanie si formy.Skús toto.Inak myslím,že si O.k.

lorela
25. júl 2014

Ad 1. Lekárksu pomoc si už dostala a...?
Nie všetko od lekárov treba zatracovať a nahrádzať čisto prírodou nebýva 2 krát rozumné, resp. nestačí to.

Ad 2. Klasický spinnig je anaeróbna aktivita, čiže nie najvhodnejšia na chudnutie. Skús sa zamerať na také pohybové aktivity, pri ktorých sa v prevažnej miere spaľuje tuk a nie cukor - sú to aeróbne aktivity v miernom tempe, pri ktorých sa nezadýchaš a nejdeš na kyslíkový dlh.
Prípadne intervalový tréning.

jana1056
25. júl 2014

tu je dobre vysvetlene, preco sa pri spinningu nechudne

https://www.youtube.com/watch?v=xVvzNFCeEKA
dankaf16
25. júl 2014

Viem ti s týmto problémom pomôcť 🙂 Ozvi sa mi: dankaf@gmail.com