icon

Chudnem a nechudnem

iwkac
2. apr 2016

Ahojte mamičky,ja som už zúfalá.Zhruba 5 týždňov nejem biele,pečivo,chlieb,sladkosti,koláče,proste nič od múky a sladkého,takisto ani nič s olejom,maslom,Začala som zdravšie jesť,jogurty,zelenina,ovocie,ovsené vločky atd.Cvičím dva razy do týždňa,cca vždy jednu hodinu.Vody a zeleného čaju vypijem na hektoliktre.Jediné čo som si na sebe všimla je,že mi spadlo trošku brucho,ale nič viac.Ziadne kilá dolu.Je možné,že nechudnem,pretože mám v sebe skrytú chorobu štítnej žlazy,či je za tým niečo iné???Poradte mi prosím Vás.Nemôžem vyzerať v 37-mich rokoch ako slon,po dvoch deťoch....... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Dakujem za každú odpoved......

Strana
z6
valentinkaa
8. apr 2016
Používateľ valentinkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valentinkaa.

To vazne verite nejakemu caju, ze pomocou neho schudnete?? Ale baba, to snad nie!

adzino
8. apr 2016

Skus a.macingovu.prave som ukoncila 28 dnovy detox.citim SA velmi dobre aj som schudla.Vela SA Tam je.potom SA pokracuje delenou stravou. Podla mna to je dost lacna strava. 🙂 🙂

evittam
9. apr 2016

@lkll A zase blbinky ako čaje a podobne - ten čaj ťa len preženie. A to, že si len na zelenine a nechudneš, tak to je podobných prípad zakladateľky - proste ješ málo a telo si robí zásoby aj z toho mála, čiže ťa na kg nepustí - a to že sa s prepáčením dos...eš a laxuješ, tak to je tiež už potom len voda..... 😉

lkll
10. apr 2016

@nicollettka bylinkovy to je na redukovanie hmotnosti . Pomaha za 3 dni som schudla 8 dkg ale musis vela pyt aby nie si dehidrovana

anatalia77
10. apr 2016

@lkll môžem prosím ta napísať zloženie toho čaju?

katushka249
10. apr 2016

tiež som vysadila za posledné roky všetko možné. pravdou však je, že ako náhle človek začne jesť zdravšie, podvedome je aj viac. takže moje odporúčanie je zmenšiť porcie 🙂 Ovocie sa môže len do 17 hodiny možno aj skôr. Potom to už nemá význam, iba že by ste boli na veganskej strave.
@iwkac

sense
10. apr 2016

@lkll 8dkg nie je tak vela za tri dni..

lkll
10. apr 2016

@sense no neni ale viac sa ani nesmi velmi ja som len 1.5kg chcela schudnut cize na 46 kg

lkll
10. apr 2016

@anatalia77 oki hned aj ti ho od potim potom

sense
10. apr 2016

@lkll uprimne? Cajom na prehananie si akurat mizes ublizit

tomta
10. apr 2016

ja ako som zacala pracovat a denne idem dokopy 40 minzut pesi tak som schudla 5 kg od januara...a papam vsetko na co mam chut....takze chodza je pre mna naj na chudnutie

lkll
10. apr 2016
lkll
10. apr 2016

@anatalia77 pridala som foto

lkll
10. apr 2016

@sense ked teraz prvi krat som to skusila tak ani nie podla mna 5x som si dala čaj dosiahla som 46 kg tak uz teraz zeleninu a dietne veci budem papat aby som ne pribrala

evkafekete
11. apr 2016
Používateľ evkafekete je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evkafekete.

@anaku to ozaj mozem byt taka slepa ze som to nevidela? :D

Strana
z6