Chudneme online
Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....
Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla
1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!
Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....
Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀
Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀
Obed Fasirky z tuniaka a sladkych zemiakov
175g sladkych zemiakov ocistenych a pokajanych
175g tuniaka z konzervy vo vlastnej stave 4 mlade cibulky pokrajane
1 lyzica pokstruhanej citronovej kory
1 lyzica posekanej koriandrovej vnate
mlete cierne korenie
dieliky citrona
uvarena zelena fazulka alebo salatove listy
Zemiaky varime 10 az 12 minut kym niesu makke scedime a roztlacime ,tuniaka rozoberieme a pridame spolu s cibulkou citronovou korou koriandrovou vnatou a ciernym korenim
Suroviny zmiesame a vytvarujeme fasirky ulozime na tanier zakryjeme a dame do chladnicky aspon na 30 min
Ruru prehrejeme na 190 ` fasirky poukladame na plech a pecieme 20 minut .polozime na tanier a ozdobime platkami citrona a podavame s uvarenou zelenou fazulkou
Olovrant biely jogurt s ovocim
Vecera Tato vas asi potesi
Jablkovo mangove zele
450ml jablkovej stavy
1 lyzica medu
3 lyzicky praskovej zelatiny
1 velke zrele mango ocistene a pokrajane na kusky
350g cerstvych malin alebo cucoriedok
Kovovu formu na chlieb s objemom 1.2 litra naplnime studenou vodou a odlozime nabok.
Do kastrola vlejeme jablkovu stavu a pridame med dame na slaby ohen a navrch nasypeme zelatinu Nechame takmer zovriet ,neustale miesame Potom zlozime z ohna a nechame vychladnut
Vodu z formy vylejeme a na spodok nalozime vrstvu malin a manga .Zalejeme dostatocnym mnozstvom jablkoveho zele aby bolo ovocie zakryte a dame do chladnickystuhnut Opakujeme kym nespotrebujeme vsetko ovocie a zele
Dame aspon na dve hodiny do chladnicky stuhnut Potom prikryjeme foliou a zatazime nechame cez noc v chladnicke
Nasledujuci den ponorime spodok formy na 30 sekund do vrieacej vody
Zele vyklopime a hotovo.Baby toto som este nerobila kedze ja nemam rada moc kolace takze som len presne odpisala ako je original recept
Ahojte mozem sa aj ja pridat ?mam strasne slabu volu tak som zvedava ci to zvladnem.Zacala som sa stravovat podla Macingovej, ale to mi vydrzalo len 4 dni ☹.Uz mam toho mojho prejedania plny zuby,musim to zmenit !
Ahojte kocky trva mi to niekedy ale to vzdy ked je doma debil tak nemozem a vcera som bola tak unavena takze
Ranajky
Ovsene vlocky s vodou v lidl maju vola sa to Ovite je to velmi dobre keby to mavate kazde rano je to super a nemusite riesit co si dat na ranajky
Desiata Grapefruit
Obed urobte si porove rizotko tie co bili aj na 90 dnovej dietke vedia je velmi dobre tu je fotka a aj postup
http://varecha.pravda.sk/recepty/porove-rizoto-...
Olovrant Celozrnne pecivo s cottage syrom a nejakou zeleninkou
Vecera jednoducha mnamka alebo si urobte len nejaky lahky salatik
joj ja za posledne 4dni jem akosi zle nie uplne ale tak korbace a take blbosti od zajtra nabieham na normalnu stravu lebo kila akosi nejdu dolu a to chodim do posilky meisac a dole len 2kila 😒
Baby nejde mi net takze nemozem pisat recepty mam net len na mobile ale to by mi trvalo
No babule takze mi uz ide net tak Ranajky
Klasika ovsene vlocky
Desiata Ja som asi fanusik lidlu takze tam maju taky tvarohovy dezert od Pilosje to dost syte staci ked spapate polovicku. Obedik grilovane masko je na vas ci kuracie morcacie alebo hovadzie ake chcete 😀 k tomu salatik ja robim klasicky ladovy salat uhorka paradajky olivy dnes som mala aj s balkanskym syrom
Olovrant Staci Vam nejake to ovocie
Vecera salatik s celozrnnym pecivkom toto som dnes mala ja vsetko a taka som plna ze odpadnem este dam poharik vinka 😀
@cillikat
@dnika2
@janulienka01 kocky receptiky
@cillikat Vlocky no som pisala davnejsie ze v lidl maju ovsene kase vola sa to ovite su to male sacky prichut bud malina alebo cokolada cokoladove su neni dobre ja mam doma asi 50 ks 😀 stoja 39 centov alebo tak nejak neviem nepamatam si a to sa zalieva cistou vodou horucou a to ti mozu aj deti jest ja to davam krpani a strasne jej to chuti teda neviem co jej nechuti 😀
Babulky vcera som nestihla ucim malu na novy rezim a uz som bola mrtva takze
Ranajky ako vzdy klasika
Desiata musli tycinka plus nejake to jablcko
Obed : http://varecha.pravda.sk/recepty/pecene-morcaci...
Olovrant cottage cheese mozete kludne aj nejaky ochuteny
Vecera urobte si nejaky zeleninovy salatik a zjecte s celozrnnym pecivkom
ahojte tak ako sa mate?Ja stal epokracujem...mam stravu upravenu podla seba,zjem co si myslim co je vhodne,nepapam sladke a vecere len ak ovocie.chodim aj na salsu,plavat a sem tam pilates ako mi to vyjde s casom alebo zumbu.a za mesiac som zhodila 8kil.z 84kg na 76kg.takze skoncila prva faza,tuto vahu som mala ked som otehotnela no chcesm este schudnut ,tak dufam ze sa podari dosiahnut tych 66kg.🙂
No baby dlho som zas nepisala takze ranajky klasika to viete
Desiata celozrrne pecivko so syrom mozarelou
Obed http://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-maso-n...
Olovrant jeden pomaranc
Vecera http://varecha.pravda.sk/recepty/ladovy-salat-s... skuste nieco taketo mnamka
Cafte mravce takze kocku ranajky ak vam uz lezie na nervy to iste na ranajky tak si dajte cokolvek vajicko alebo nieco co je povolene
Desiata Tuniakova natierka s chlebickom
Obed http://varecha.pravda.sk/recepty/opekana-ryza-s...
Olovrant Slivky alebo akekolvek ovocie
Vecera :http://varecha.pravda.sk/recepty/paradajkovo-paprikovy-salat-s-tofu-a-olivami/30886-recept.html
74,6kg...supeer...ani som si nemyslela ze to pojde dole tak rychlo...84kg sommala na zaciatku septembra.

Desiata
Polka zlteho melona co zvysila z ranajok