icon

Chudneme online

tina1711
5. máj 2012

Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....

Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla

1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!

Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....

Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀

Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀

babulik3
14. máj 2012

tina1711 Prosím ťa, ten zeleninový šalátik so syrom je v akom balení?

tina1711
autor
14. máj 2012

@nordi to ma tak strasne tesi je to urcite tym ze ked to dodrziavas tak ako pisem a hlavne ten pitny rezim ti vela urobi tak len dalej do toho "=D

nordi
14. máj 2012

@tina1711 veru vela pijem, mam 2 litrovu flasu a sledujem sa kolko cez den vypijem zvyknem 2,5l litra

tina1711
autor
14. máj 2012

@babulik3 ahoj myslim ze je v modrom obale asi 250g

tina1711
autor
14. máj 2012

@babulik3 inak to neni zeleninovy salat ale len syr do salatu 😉

marunka71
14. máj 2012

Ahojte dievčatá! Tak dnes som sa ku Vám pridala 😅 .Práve som dočítala celú diskusiu a snáď to zvládnem... 😀

tina1711
autor
14. máj 2012

Ahoj kocky kedze niektore su radsej s receptami presne aj s navodom tak som vam
urobila trosku radost viem ze mozno niektore ingrediencie doma mat nebudete ale
urcite budete mat cas skocit do lidl ak nie tak len inprovizujte ak dnes este stihnem
tak vam napisem na dalsie dni a budem to posielat rano nie vecer aby ste boli v obraze co kupit 😀

Ranajky :pecivko so sunkov a redkovkou

Desiata :Acidko

Obed :Polievka z Fazulovych strukov -100g fazulovych strukov
-50g petrzlenu
-sol
-bobkovy list
Nakrajate fazulove struky a petrzlen zalejte 3oo ml vody moc to nesolte sol skodi 😀
Varte 20 min.

:Dusene kuracie prsia s dusenou cinskou kapustov - 150g kuracich prs
-olej
-mleta cervena paprika
-drvena rasca
-sol,korenie
- majoran
Naklepane a ochutene kuracie prsia opecte na rozohriatom oleji zalejte 3 lyz vody
a 10 min poduste

Dusena kapusta - 100g cinskej kapusty
- 100g paradajok
-olej
-sol,mlete cierne korenie,rasca
Nakrajanu kapustu trosku orestujte na oleji.Prilejte 100ml vody osolte okorente
Duste asi 10 min a tesne pred dokoncenim dajte na osminky nakrajane paradajky

Olovrant : Lososova natierka s pecivkom a uhorkou
Rozmixujte lososa s 2 lyzizckami bieleho jogurtu ochutte koprom natriet na pecivko
a papt s uhorkou

Vecera :Leco s cuketou -100g cukety
-150g paradajok
-100g papriky
-polka poru
-1 vajce
-sol olej

Na panvici si na oleji spente na dorobno pokrajany porPridajte na pasiky
pokrajanu papriku a poduste 5 minut do polomaka
Osolte dochutte a pridajte na kocky nakrajanu cuketu a paradaky .
Poduste este 5 minut zalejte rozslahanym vajcom a zamiesate :-d
dobru chut 😀
kiki

ematko29
15. máj 2012

och ja to porusujem ,ale ked som precitala ako
@nordi schudla tak oddnes natvrdo anepovolim :D
😀

nordi
15. máj 2012

@marunka71 vitaj urcite zvladnes 😉
@ematko29 😀 veru 5 kilo dolu este aspon 10 😀

ematko29
15. máj 2012

no ja by som sa uspokojila aj stymy 5timy dole.ale ja som strasne pažrava ☹
@nordi

tina1711
autor
16. máj 2012

Ahoj kocky prepacte ale vcera som nemala cas sem napisat lebo som cestovala takze receptik na zajtra je
Ranajky : Pecivo s tuniakom ---- pecivo
----80g tuniaka vo vlastnej stave
----100g ladoveho salatu

Ladovy salat natrhajte a smiesajte s tuniakom ozdobte si s nakrajanou mladov cibulkov

DESIATA ----- Cherry paradajky s cottagesyrom
----100g paradajok
----100g syru

OBED ------- ZELENINOVA POLIEVKA ---50g petrzlenu
---50g ruzickoveho kelu
---50g kalerabu
---sol,cierne korenie
To vam asi nemusim pisat viete urcite urobit polievku

---------PRIRODNY MORCACI REZEN S BROKOLICOU A DRESINGOM

--- 150g chudeho maska
--- olej sol korenie
Vyklepane ochutene masko opecte z oboch stran,Uvarte brokolicu dresingom susene bilinky timian ,oregano,baalka zmiesajte s bielym jogurtom Papajte tak ze si masko aj brokolicu si polejete tymto dresingom

OLOVRANT ----CHLIEB S RICCOTOOU A PAPRIKA ---- Pecivo
----50g riccotty
----150g papriky

VECERA : UHORKOVY SALAT ---- 200g salatovej uhorky a ak chcete tak si mozete dat biely jogurt

llumka
16. máj 2012

Ahojte, vidim ze to je super tema pre mna, mozem sa pridat?

llumka
16. máj 2012

potrebujem dat prec aspon 15-20kg, zacnem od zajtra, neviem co mam zacat, mam zacat tie recepty ktore ste pisali na zaciatku?

tina1711
autor
16. máj 2012

@llumka Ahoj zacni teraz teda zajtra tym co som pisala posledne lebo sa ti to nebude chciet potom hladat dozadu si myslim

tina1711
autor
16. máj 2012

Ahoj kocky takze receptik na piatok ,nezabudajte ze to co mate na obed mozete kludne aj na veceru len polovicnu porciu 😀

RANAJKY- zemla s chrenovou natierkou a salatom

1 tmava zemla
50 g jemneho tvarohu
pol lyzicky struhaneho chrenu
100g listoveho salatu

DESIATA - kalerab

150 g kalerabu

OBED - RYBACIA POLIEVKA A KARFIOL NA ORIENTALNY SPOSOB

100g file zo sladkovodnej ryby
50 g petrzlenu
50g zeleru
pol cibule
1 pol.luz pretlaku
sol,mleta cervena paprika

Rybacia polievka:
Najemno nasekanu cibulu ochutte solou a mletou paprikou Pridajtepretlak ,nakrajanu zeleninu
300ml vody a dajte varit.Ked polievka zacne vriet pridajte nasekane file ,znizte teplotu a varte este 10 min

Karfiol na orientalny sposob:
150g karfiolu
100g hribikov
100g paradajok
pol cibulky
1.c.l.oleja
1.p.l. rastlinneho masla
1.p.l sucheho cerv.vinka
sol,cierne ,nove korenie petrzl.vnat
Karfiol rozobrany na ruzicky zalejte 300ml vody a osolte,ked voda zacne vriet znizte teplotu a varte este 10 min.
Medzitym na rozohriatom oleji spente cibulku ,pridajte hribiky osolte okorente a poduste asi 2 min.
Pridajte nakrajane paradajky podlejte vyvarom z karfiolu a este 5 min poduste .Potom podlejte cervenym vinom a minutku este nechajte dojst .Nakoniec pridajte maslo a karfiol posypany petrzlenovou vnatkou

OLOVRANT -SUNKOVY SALAT A CHLIEB
1.krajec celozrnneho chleba
100g salatovej uhorky
100g ladoveho salatu
1.p.l bieleho jogurtu
sol,muskatovy orech
Jogurt zmiesajte s muskatovym orieskom a solou.Natrhajte listy salatu ,sunku a uhorku nakrajajte na rezanceky
a premiesajte s pripravenym dresingom

VECERA: ZELENINOVE RAGU S KRABIMI TYCINKAMI

po 50g baklazan,cuketa,paradajky,papriky
50g krabich tyciniek
1.c.l rastlinneho masla
struhany syr
sol,petrz,vnatka ,mleta cerv paprika

Nakrajanu a ochutenu zeleninu 5 min poduste na masle ,pridajte nakrajane krabie tycinky a 5 min nechajte dojst ,este teple posypte syrom

tina1711
autor
18. máj 2012

Ahoj kocky trosku som nestihala takze toto je receptik na sobotu

RANAJKY ;chlieb s vajcom a redkovkami

DESIATA; Jablcko

OBED ;http://varecha.pravda.sk/recepty/zeleninova-pol... urobte si tuto polievku
a masko kuracie osmazte na luzicke oleja pls dusenu zeleninku kludne aj mrazenu

OLOVRANT ;Celozrnny roztek so suneckou a nejakou tou zeleninkou

VECERA ;ZAPEKANY PATIZON S PARADAJKAMI A SYROM
Do vymastej misy polozte nakrajany a ochuteny patizon pridajte nakrajane paradajky ,Posypte solou mletov paprikov a oreganom dajte zapiect na 10 min.Po vypnuti posypte struhanym syrom a nechajte 10 min dojst

tina1711
autor
18. máj 2012

Nedela

RANAJKY ; Celozrnny roztek zo syrikom

DESIATA; zeleninovy salat s celozrnnym rozkom

OBED ; Peceny pstruh na masle
Pstruha potrite solou a drvenou rascou ,na alobal rozotrite zmaknute maslo polozte prstruha zatvorte dajte zapiect na 15 min

OLOVRANT ;nejake to ovocie 2 jablcka alebo jeden banan alebo zlty melon uz maju v lidl mnaaam

VECERA :GRECKY SALAT
hlavkovy salat ,salatova uhorka .paradajky paprika ovci syr zmes biliniek

Nakrajanu zeleninu osolte pridajte na kocky nakrajany ovci syt alebo balkansky co je v lidl

llumka
18. máj 2012

ahojte babenky,ako zvladate? ja som vcera mala prvy den,mala som prehresok cokolada 😠

@tina1711 teba sa spytam,dnes som vstavala moc neskoro,na ranajky som dala prazenicu o 11 hod,a teraz mam normalne pokracovat, ci mam vynechat desiatu?

marunka71
18. máj 2012

Ahojte! Po 4 dňoch mínus 2 kg. Super. Vôbec nie som hladná a pijem stráááášne veľa vody. Ďakujem tina1711 za túto tému.

tina1711
autor
18. máj 2012

@llumka prazenica je dost syta preto ak si jedla o 11 hodine obed si mala mat az okolo 13 hodiny ak budes takto neskoro ranajkovat tak si daj potom len desiatu.A ta cokolada v poriadku jeden den v tyzdni si mozete kludne dat to co Vam najviac chuti zo sladkeho.
@marunka71 strasne sa tesim opakovat sa budem asi stale ale je to tym pitnym rezimom a hlavne pravidelnym jedenim lebo telo sa nauci ze si nemusi robit zasoby

tina1711
autor
20. máj 2012

POndelok

Ranajky:Celozrnny rozok a biely jogurt

Desiata :Banan alebo akekolvek ovocie

Obed : Polievka vyber je na Vas len nie kysle polievky so smotanou
Morcacie masko s paradajkovym salatom
Masko si ako vzdy ugrilujte davajte vela roznych korenin ja si ho vzdy dam do olivoveho oleja a kopu byliniek tak je neskutocne dobre

Olovrant: celozrnny roztek zo zeleninou (ladovy salat paradajka,uhorka ) cokolvek

Vecera:prazenica zo slatom alebo len prazenicku s cibulkou a hribikami plus krajec celozrnneho pacivaka

UTOROK
Ranajky:
Celozrnne pecivo plus syr alebo sunka vyber je na vas ( nezabudajte nie kombinova ) a zelenina

Desiata: Syr s jablkom ,
Tvrdy syr tak 50 g a 150 jablk bud si to nastruhajte alebo nakrajajte na kocky ked chcete mozete posypat aj nasekanymi orechami

Obed : Hovadzie polievka a hovadzie masko Urobte si klasicku hov polievku samozrejme bez cestoviny to mate ako polievku a masko z vyvaru to mozete papat s dusenou kapustou

Olovrant :
Tvaroh s mandarinkou

Vecera: zeleninovy salat alebo ovocie

Streda:

Ranajky : Biely jogurt s ovocim

Desiata ;Celozrnny roztek zo zeleninou

Obed : Zapecena zelenina s tofu
50 g roznej zeleniny ( mozete mrazenu) Zeleninu najskôr sparíte vo vriacej vode a vodu zlejete. Potom vložíte do ohňovzdornej misy a posypete 12dkg postrúhaného údeného tofu. Pečiete v rúre približne 15minút pri 200 stupňoch. Nakoniec jedlo posypete petržlenovou vňaťou, pažítkou a oreganom.

Olovrant: musli tycinka

Vecera : Zeleninovy salat s maskom

marunka71
24. máj 2012

@tina1711 Ahoj! Už nepridávaš recepty?
Baby to ste všetky prestali chudnúť?

tina1711
autor
24. máj 2012

baby sorry ale nestihala som pisat lebo mam nejake trabliky takze tak emoticon ale uz by ste teda mali ako tak vediet co papat emoticon a kedy papat
Takze na zajtra

PIATOK
Ranajky :pecivo so sunkou a rukolou (ak chcete )
Desiata : ovocie
Obed :Cestoviny s cherry paradajkami a spenatom
Olovrant ;jeden biely jogurt
Vecera :omeleta so zeleninkou bud baklazan cuketa to je na vas ale len z jedneho vajicka

Sobota :
Ranajky Chlebik s tuniakovou natierkou a redkovkou
Desiata :acidko mozete si ho urobit : 200ml acidofilneho mlieka 50 g cucoriedok alebo ineho drobneho ovocicka co lubite lyzicku medu Vsetko v mixery vyslahajte a nechajte vychladit v chladnicke nejaku tu chvilku
Obed: pecene stehienka nie velke urobte si 3 dve na obed a jedno na veceru plus zeleninovy salat
Olovrant ;biely jogurt kludne aj s ovocim
Vecera :spominane stehienko s cerstvym salatikom

Nedela
Ranajky:Volske oko s cibulkou
Desiata :celozrne tycinky alebo chlebiky
Obed :Vajickova polievka Na oleji kratko opecte nastruhanu cibulku pridajte 300ml vody nakrajanu mrkvu petrzlen zeler osolte okorente ked polievka zacne vriet pridajte rozmiesane vajce a varte 3 min
Grilovana zeleninka a to baklazan ,cuketa paradajky sampiony
Olovrant celozrnny chlebik alebo kaizerku so syrom a nejakou zeleninkou
Vecera :dlho ocakavany den nieco sladucke emoticon

Pondelok:
Ranajky Rozok s avokadom a vajickom
Desiata:1 grep
Obed :pizza s paradajkovou omackou cesto nerobite klasicke ako na pizzu ale iba tak ze do vlaznej vody pridate cukor a drozdie ked drozdie narastie pridate ho k mierne osolenej muke 25dag a zamiesite cesto nechate polhodku odpocinut a potom zlahka rozvalkate natriete zmesou paradajkoveho pretlaku mozete kludne aj nenajke tie koreniny pizzu pecte na 200 C 15 min
Olovrant jogurt s ovocim
Vecera tuniakovy salat

tina1711
autor
24. máj 2012

@marunka71 ahoj nie nie ja len nestiham sem tam

marunka71
31. máj 2012

@tina1711 🤐

slavenka83
20. júl 2012

hlasim sa🙂dnes mam za sebou uz 4 den DD a je mi fajn 🙂

tina1711
autor
3. aug 2012

@slavenka83 waw pekne o nejaky cas budem davat zas nove receptiky

dnika2
3. sep 2012

@tina1711 ahoj aj si cvicila ja chodim do posilky len to jedlo akosi no od zajtra uz zacinam tak sa tesim na to

tina1711
autor
4. sep 2012

@dnika2 ahoj ano aj som cvicila no vsetko mozne a jedlo je tak trochu zaklad su veci ktorym neodolam ani ja a dam si len treba viac tej zeleninky

lucky14
4. sep 2012

@tina1711 Ahoj. Nebola si Ty nahodou aj na fore 90DD. Toto sa Ti osvedcilo viac? Len hladam inspiraciu. 🙂