icon

Chudneme online

tina1711
5. máj 2012

Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....

Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla

1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!

Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....

Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀

Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀

andy271
4. sep 2012

Ahojte baby.. 🙂
Tak teda ak mozem pridavam sa ku vam..
Snazim sa schudnut uz skoro 5 rokov (od porodu) no nemam taku pevnu volu aby som to zvladla, taktiez stres a uponahlana doba ma dostala ku vekosti 44..
Som z toho uz dost nestastna.. Kedze pred tehotenstvom som mala o 25 kg menej..
Stale sa snazim no vydrzi mi to tak dva dni..
😒

tina1711
autor
4. sep 2012

@lucky14 Ahoj ano bola som toto je dieta robena mnou kde si neni hladna nemas chut na vsetko mozne ked mas napr ovocny den :D na 90 som schudla pekne to som rada a dakujem za tu dietu tomu kto ju vymyslel ale pocase ta to prejde a budes chciet jest vsetko a toto je take fajn ze to mozes papat ide o to ze jes 5 krat denne pravidelne teraz nedrzim ziadnu dietu ale jem pravidelne a vela zeleniny je to v podstate vsadial rovnako v kazdej diete

lucky14
4. sep 2012

@tina1711 A uz papas aj zemiaky ryzu a pecivo? Alebo je to viacmenej vsetko len bez priloh?

tina1711
autor
4. sep 2012

@lucky14 ja nemam nikdy prilohu ako je ryza a zemiaky vzdy len salat si dam uz sa mi zda ze by som to ani nezvladla s tou prilohou a ty ako? si na 90 dnovej?

lucky14
4. sep 2012

@tina1711 Ale nie. Ja som taky typ dietarky co drdrzuje poctivo PO-PIA a potom pride vikend a vsetko je v kybli. Ale minuly tyzden som mala kapustovu polievku - dietu a veru uz v sobotu vecer mi z toho islo svihnut v hlave. Mala som slzave udolie....precitlivela som bola na vsetko. No a tak teraz som sa chcela vratit k 90dnovke ale pozeram ze ako ine kocky chudnu a uspesne. Keby bola dieta od PO-PIA a SO+NE volno to by bolo cosi pre mna. ISto by som dodrziavala na 100%. No ja nejem maso ryby ani vajcia...takze u mna su to hlavne prilohy moja. 😒

tina1711
autor
4. sep 2012

@lucky14 no tak mi napis co jedavas cez pracovne dni a potom ze co cez volno :D a ja ti poviem ako to mozes tak trosku upravit

andy271
4. sep 2012

@tina1711
Ahoj..
Chcela by som od zajtra zacat.. Budes davat nejake nove receptiky?
Alebo by si mi poradila nieco na zaciatok nejake recepty?..
Precitala som si uz celu temu.. 🙂

tina1711
autor
4. sep 2012

@andy271 Vav super som rada ze si vsetko citala tesi ma to budem davat nove receptiky ale este tento tyzden som u rodicov takze az buduci sa budem moct plne venovat

andy271
4. sep 2012

Dakujem..
Tak sa budem zatial riadit tymi co su tu napisane..
Dakujem ti za tuto temu..
Hadam tu najdem u vas nejaku podporu..
🙂

tina1711
autor
4. sep 2012

@andy271 urcite ano sice neviem ci su tu este nejake zienky co to tu drzia 😀

andy271
4. sep 2012

Dakujem ti velmi pekne.. 🙂
Teraz boli prazdniny tak asi preto nikto nepise.. 😉
Chcem sa ta opytat ze ako je to s cestovinami, zemiakni a mliekom pri chudnuti..
Zevraj by sa nemali jest.. 😕

tina1711
autor
4. sep 2012

@andy271 taliani jedavaju cestoviny snad od narodenia a je im nieco_ ? 😀 pomaly by sme nemali jest asi nic a samozrejme sa neceme dostat do pozicii kde sa budeme bat zjest hrusku lebo z nej priberieme vsetko treba papat a este raz pisem treba sa hybat lebo kg nejdu same dole

andy271
4. sep 2012

Ved prave preto sa pytam lebo ja milujem cestoviny a cestovinove salaty..
Teraz nam manzel kupl xbox domov tak doma dost casto tancujem velmi ma to bavi..
Kedze mam doma aj orbitrek no po 20 minutach behania na tom ma strasne boleli krize a na druhy den som nemohla vstat z postele.. Tak takto mi to velmi vyhovuje..
A este by som ta poprosila nejaky dobry receptik na salatik zeleninovy taky univeralny..

andy271
4. sep 2012

Dovolila som si prihodit jeden super clanok..
🙂
http://lesk.cas.sk/clanok/99179/takto-to-zvladn...

tina1711
autor
4. sep 2012

@andy271 no ked milujes cestoviny kde je problem ja dokazem vykuzlit take cestoviny ze aj muz ide odpadnut co je pri mojom vareni celkom uspech je dobry ten xbox ja to chcem 😀 inak chodim behavat a do fitka orbitrek som predala po 5mesiacoch blbost velika to je neviem ci mate aj v ruzomberku fitko vola sa bud expreska alebo fit curves je to velmi dobre fitko a v kombinacii s mojim jedalnickom je to super a salat ja mam rada ladovy salat cherry paradajkx uhorku olivy olivovy olej

dnika2
4. sep 2012

@tina1711 nemas dake tipy na obed?

andy271
4. sep 2012

Manzel mi robi v nemecku takze ja mu varim len ked pride na 4 dni domov.. Tak len ja a maly co doma spapame.. Ten Xbox ano je super.. Tiez som uvazovala o predaji toho orbitreku no je mi to luto predat.. Mame posilovne len ja sa hambim chodit cvicit pred ludmi.. 😒

dnika2
4. sep 2012

@andy271 kup si spaldove cestoviny dostat ich v bio obchode cca do 1,50

andy271
4. sep 2012

@dnika2
Ahoj dakujem za info.. A chutovo su ake?

dnika2
4. sep 2012

v pohode podla mna skus si stiahnut relaciu jste to co jite ak nepoznas to ti mozno pomoze tu mas link http://uloz.to/hledej/?q=jste to co jíte.avi tam mas vela casti

tina1711
autor
4. sep 2012

@dnika2 v teme mam aj recepty presne s postupmi

andy271
4. sep 2012

@dnika2
Dakujem ti pekne ano pozerala som to par krat..

lubikan
4. sep 2012

kocky,inak rovnakym stylom,ako pise tina som aj ja schudla 10 kg..a treba ozaj len vela vela pit,dodrziavat 2,5 hod. medzi jedlami a ovocie len do obeda!!! 😉 ...aj tie cestoviny...pobede uz len bielkoviny a zeleninu...nejest po 5 hod....pridat do stravy oriesky,semienka....

super stranka podla ktorej som isla je
www.chudnutie-ako.sk

andy271
4. sep 2012

Este baby chcem sa opytat ci mate nejake skusenosti so spalovacmi tukov ?

tina1711
autor
4. sep 2012

@andy271 ake spalovace myslis?

dnika2
4. sep 2012

@tina1711 to by aj mna zaujimalo🙂 🙂 dnes ste co jedli?

tina1711
autor
4. sep 2012

@dnika2 pocuj vsak ty na fotke vyzeras uplne super.ha vies co som jedla ja dnes cely den kolace a teraz vecer spekacky 🙂

dnika2
4. sep 2012

to som neni ja🙂idems id at moju foto mmt🙂 no pekne ja som mala na ranajky graham.rozokzeleninka 2platky sunky ptm banan obed kuracie prsia z mrazenou zeleninou olovrant jablko na veceru sme boli v restike tam som mala kuraci vyvar a kuracie prsia na sampionoch ryza a zelenionovy salat k tomu teraz som mala este melon a v posilke som bola na hodku 🙂

tina1711
autor
4. sep 2012

@dnika2 no parada vsak dokonale jedenie okrem tej ryze pohoda a posilka parada idealne

dnika2
4. sep 2012

no nvm ja co viem tak ked pozeravam relaciu tak ryza sa moze natural ale to nebola taka no:-/