icon

Chudneme online

tina1711
5. máj 2012

Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....

Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla

1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!

Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....

Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀

Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀

Strana
zuzu8888
5. máj 2012

jeej zvladla si to sikovna si :D
@tina1711

tina1711
autor
5. máj 2012

@zuzu8888 vsak som sa aj zapotila az som do sprchy musela ist 🙂

zuzu8888
5. máj 2012

@tina1711 ale vysledok stoji zato :Dgratulujem :D

kacena1159
6. máj 2012

Ahojte babenky 🙂 Ja sa pridám s veľkou radosťou lebo sa od pôrodu pokúšam schudnúť a zatiaľ sa akosi k tomu nemôžem stále riadne dopracovať. Je super, že tu si môžem o tom aspoň s vami o tom popísať 🙂 A teším sa aj na recepty 🙂 a nové rady a inšpirácie. 🙂 😉

tina1711
autor
6. máj 2012

Tak kocky dnes sa este poriadne nazerieme a a zajtra mozme zacat

patka6
6. máj 2012

@tina1711 :DDD no mne nejak dnes nechuti ani :D

tina1711
autor
6. máj 2012

Kocky tak nech sa paci harmonongram jedal na zajtra :
posielam teraz lebo ja sa idem este na oslavu napapkat emoticon
Kazde rano prve co urobte sa napite aspon pol litra ale nie naraz postupne aby ste to stihli do ranajok
Ranajky su okolo 8 potom znova sa napite zas pol litra tak aby ste to vypili do tej 10 lebo je desiata takto treba pit kazdy den pred jedlom nikdy jedlo nezapijajte a ani nepite pocas jedenia ,
Obed klasicky o 12 z neho ste nasytene takze olovrant si dajte okolo 4 medzi tym pite o 6 je vecera ak by vam vecera nestacila tak radsej pite .
A teraz uz konkretne jedla

Raňajky: celozrnný rožok a biely jogurt (nie smotanový)

Desiata: jablko, jahody, melón (nekombinovať, vybrať si len jedno ovocie)

Obed: uvarené kuracie mäso, zeleninový šalát urobit podla chuti

Olovrant: celozrnný rožok s diétnou šunkou

Večera: ryba s citrónom a so zeleninou (rybku osmazte nie na oleji ale na sucho pripadne trochu vody nesolte radsej nejake koreniny zeleninka bozete si k tomu dat ak mate hrasok mrkvicku aj z konzervy alebo mrazene

Ak mate otazky kludne piste

kacena1159
6. máj 2012

@tina1711 tak ty to už máš na sebe vyskúšané??? 🙂

tina1711
autor
6. máj 2012

@kacena1159 jasne mam a naozaj to funguje 😉

kacena1159
6. máj 2012

@tina1711 a môžem sa spýtať koľko si schudla???

tina1711
autor
6. máj 2012

@kacena1159 schudla som asi 8 kg za mesiac

kacena1159
6. máj 2012

@tina1711 wáw tak to ti gratulujem 🙂 ja sa tiež idem snažiť tak drž palce :D hlavne, aby som mala pevnú vôľu

kacena1159
6. máj 2012

@tina1711 a tieto recepty si si vymyslela sama alebo si čerpala aj z nejakej literatúry???

tina1711
autor
6. máj 2012

@kacena1159 niektore su vymyslene a niektore su z kniziek hlavne tie co mne osobne moc chutili ale tam moc na vyber nemas pri tejto strave lebo papas dokola to iste preto je dolezite sa potom nevratit do povodnej stravy ako su vyprazane jedla ide o zmenu stravovania co sa mne podarilo a teraz mi ovela viac chutia ciste salaty iba tak zo zemlickou

yvetulka
6. máj 2012

@tina1711 tak to je obrovska motivacia aj pre mna, sa tesim a dufam, ze to nem dopadne zle 🙂

zuzkasu
6. máj 2012

Ahojky tak aj já sa pridávam 😀 pred velkou nocou som sa takto stravovala 4 mesiace a dala som dole 6kg ale od velkej noci sa nejako neviem nastaviť na spätný chod 😒

libela
6. máj 2012

@tina1711 OK idem do toho a veľmi sa teším, potrebujem dať pár kíl dole., ktoré ostali na mne nalepené po tehotenstvách ako s lepidlom a nie a nie ich odlepiť. K svojej pôvodnej váhe potrebujem dať dole asi 4 kilá, ale rada by som dala dole 6-7kg. Tak do toho.... 😉

zuzkasu
6. máj 2012

@tina1711 akú rybu máš na mysli??

tina1711
autor
6. máj 2012

@zuzkasu pangasa ale ma napadlo ze asi by bola lepsia nejaka s kostami aby sme jedli pomalsie 😀 ale nemusi byt ryba na veceru moze byt kludne to co ste mali na obed ale len polovicna porcia

kacena1159
6. máj 2012

@tina1711 ok tak ti teda ďakujem, že si vytvorila túto tému 🙂 tak už len tú pevnú vôlu a budem chudá aj ja 🙂

tina1711
autor
6. máj 2012

@kacena1159 je to egoisticke ale robim to pre seba 🙂 lebo inak by som sa nevzchopila sama a ked som nutena je to lepsie 😀 ale je jasne ze chcem pomoct aj inym mamickam ktore naozaj chcu a su na tom rovnako ako ja

patka6
6. máj 2012

no ako citam tie recepty, tak to by sa celkom dalo zvladnut 🙂 a jogurt biely ktora znacka napr? lebo nie som v obraze, mam pocit ze vsetky su smotanove, nie?🙂

kacena1159
6. máj 2012

@tina1711 tak to ti pekne ďakujeme, že myslíš aj na iných 🙂

tina1711
autor
6. máj 2012

@patka6 no patka zvolenske urcite nie daj si aktiviu alebo ja neviem jake su mozne vies ze ja jogurty nemozem takze ja to riesim vzdy len zemlickou a zeleninkou ved som ti povedala ze to je super dieta

kacena1159
6. máj 2012

@yvetulka
@zuzkasu
@libela
@patka6
ahojte dievčatá tak sa pustime teda do toho spolu 🙂 je to dobrá motivácia

patka6
6. máj 2012

@tina1711 oj aktiviu to som mala jest aj ked som mala tehu cukrovku a tu dietu a to mi nešmakovalo veru , ale tak s rozkom sa to da

libela
6. máj 2012

@kacena1159 aj ja si myslím

patka6
6. máj 2012

@tina1711 a ty si na akej oslave zas? 🙂

tina1711
autor
6. máj 2012

@patka6 ja vsak tyzden sa oslavuje mamina a justina 50 kazdy den boze som sa obzrala jak prasa ale dnes aj alkohol 😀 padol a jaky mnamkovsky

zuzkasu
6. máj 2012

@kacena1159 teším a verím že nám to pojde 🙂

Strana