Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@henrieta16 fuuuha dnes som sla na workout 5 a po zrelom uvazeni som sa rozhodla ze si dam este raz celu phase 1 😉 nevladala som, predsa mam este dost kil na sebe 😀
@sisanka je to naozaj ťažké, 5 workout je fakt des ale 6 je v pohode. 😉 cardio som pre zapal priedušiek vynechala. Dr. mi zakázal cvičiť, začala som brať antibiotiká, no ja zajtra začnem cvičiť tak či tak. Cardio však vynechám, nevládala by som s dychom. 😒 Hnevá ma to, lebo ma to brzdí.
@henrieta16 viem si predstavit akos a citis, ja som sa tak citila minuly tyzden, tento tyzden mi kasel a priedusky presli ale zase ma chytila nadcha 😒
@henrieta16 prajem skoré uzdravenie ... 🙂 a radšej si daj v cvičení trochu pauzu, ako kázal lekár... 🙂 možno ti to pomôže a zotavíš sa skôr a tým pádom budeš mať skôr energiu na plné nasadenie v cvičení... 😝 zdravie je prvoradé 🙂
ahojte, chcem sa k vam pridat s tym cvicenim, snad sa konecne k tomu dokopem, chcela by som schudnut, tak 13kg... pozerala som tie levely, ale nasla som len 4 - je ich viac ci fakt len 4? a kazdy trva cca 27 minut??? musim sa obmedzovat nejak aj v jedle? coho sa neviem vzdat je kava s cukrom a mliekom a caj bez cukru nevypijum... poradite mi? dakujem velmi pekne
Baby, pochvalim sa aj vam tu- volala som cez skype s mamou, drobec sa hral s tatinom- kotulali si loptu. Daniel sa presunul na kolienkach ku mne, pozeral sa na babinu- celu obrazovku mi odchytal- to akoze ju hladkal (mileeeee) potom mu tatino poslal loptu. Daniel stal pri mojej stolicke- otocil sa, SPRAVIL 2 KROKY ku lopte a sup na zadok. Taaaaakze, dnes si mozeme napisat, PRVY KROK! Sme hrdi na naseho dropca. A uplne som podrastla,ze to videla cez skype aj babina.. 😀 Taaakze budem mat celodenny pohyb- drobec kraca predo mnou a ja za nim. Alebo mozno bezim. 😀
jááj baby ,čo vám poviem..kilo hore 😀 nevážiť sa,nevážiť sa a potom toto 😀 😀 😀
áále dalo sa čakať,hektické dni dali na váhe rýchlo vedieť, ide sa dalej 🙂
@barcelona94901 niečo mi hovor, ja som teraz bez cvičenia, kvôli zápalu priedušiek. 😒 no rozhodla som sa, že od štvrtka začnem, len musí ten kašeľ ustať, tiež sa zadýchavam, ☹ a zajtra budem celý deň mimo a preto vo štvrtok to istí. Chýba mi to, normálne som z toho nervozna.
tak babuľky vtrela som sa vám do tabuľky 🙂 len neviem na ako dlho tam s vami pobudnem lebo som sa rozhodla, že idem chudnúť a ak nie tak priberať z dobrého dôvodu, ak sa podarí mimi 🙂
kocky prosim poradte mi co mam cvicit od jillian
ahojte kočeny, kde ste všetky? učíte sa? dnes som cvičila hneď z rána....len neviem čo budem cvičiť zajtra lebo to cardio 1 sa mi nedá uložiť 😠 , už som to skúšala asi 10x ale strašne pomaly mi sťahuje a vždy pred koncom zabudnem, že sťahujem, vypne mi počítač a zas nedoťahá alebo naposledy som si už pustila film aby sa nevypol a jak narokom som si vytiahla internet omylom 😠 😠
@baby124 ahoj 🙂 , niektoré cvičia BR a niekto aj 6W6P...ja som sa dala na to BR, je to celkom dynamické a dobre sa mi to cvičí..len je toho dosť na sťahovanie, na jeden týždeň si potrebuješ stiahnuť 3 videá a spolu je to asi 15 videí keď som dobre rátala
Ahojte babule akosi je tu ticho 🙂) ja som v pioslednom case moc nemala casu popisat akurat tak popozerat narychlo co ste popisali.....ja som tento tyzden zacala druhy level 6W6P a poviem vam teda riadna zaberacka pre mna mala som vcera riadnu svalovku ale napodiv nie na bruchu len na stehnach zadku a rukach,vcera som necvicila nebolo kedy ale dnes sa chystam tak dopisem a sup na to aj keby neviem co 🙂 inac s mojou stravou je to katasrofa normalne musim asi nejaky ocistny den dat mozno mi to pomoze...dnes konecne dorazila mrcha aj bolest brucha ale uz som bola nervozna z toho meskania
@baby124 ak si este nic necivicila, tak by som poradila na zaciatok 30 Days Shred. Potom mozes na 6w6p, alebo BR.
https://www.youtube.com/watch?v=ve-WiQKi_W8kazdy level sa cvici 10 dni.
ahojte..tak ja dnes bez cvičenia, aj keď sa mi ráno podarilo stiahnuť to cardio...no ale rodičia sú u mňa a nakladali sme kapustu 😝 ...a ešte som aj dostala ms...takže si dnes dám voľno a odcvičím to zajtra už bez bolesti brucha
čaute kočky moje, no ja som sa tak zhoršila, "žerem", necvičím, ms mám, ☹ no strašne dačo. Ale choroba nechoroba, zajtra poctivo pokračujem, lebo ma trafí, taká som na seba nahnevaná. 😠 😠 😠 normálne sa hanbím, že som sa tak pohoršila. 😖 A vám to ako ide?
@baby124 body revolution...má to 12 workoutov a k tomu ešte asi 4 cardio, no a cvičíš to 1. týždeň: 1.work, 2.work, 1cardio,1.work, 2.work, 1cardio, voľný deň...no a tak ďalej, na strane 74 je to pekne rozpísané, skús si to nájsť,...má to nejakých 33minút to jedno cvičenie a je to pekne dynamické...cvičí sa mi to celkom dobre, je to zamerané na celé telo, skús sa na to pozrieť
@henrieta16 ahoj. no moja chapem Ta. ved ja ked som bola chora tiez som 10dni necvicila a s jedlom som sa nedokazala ovladat.....citila som sa vtedy hrozne. Ale uvidis staci zacat...teda ak sa citis dost silna a zdrava....a budes hned v tom. Ja som dnes odcvicila treti den prveho levelu. Snazim sa cvicit tu tazsiu verziu tak si tiez riadne zamakam. A neuveris ale som mala svalovicu na stehnach a ramenach....sranda. Drzim Ti palceky nech si skoro zdrava a fit na 100%. 😀
@henrieta16 tá ms má svoje dni medzi nami 😀 ...ja som dnes bez cvičenia, mám doma rodičov a ešte aj brucho ma bolí...zajtra pokračujem...radšej sa poriadne prelieč, neboj všetko pekne dobehneš a 6 bude o chvíľu tam 😉
@lucky14 ahoj, no ja už to tak flákam, musím zase nabehnuť, ale sama vieš, ako to ťažko 😝 dnes už ale začínam, síce beriem antibiotiká a asi dušu vypľujem, ale to nič 😉 upravujem už aj tú stravu... bude zase dobre 😀 ešte mám pred sebou dosť. 🙂 drž sa moja
@ankaevka ta čooo..všetky máme naraz? 😀 dneska už ale začínam, musím, ja už som pre to taká nervózna, len by som dačo jedla. 😝
@henrieta16 skus to dnes zobrat z lahsieho konca a nedavaj si uplne do tela...a uvidis zajtra co na to povie Tvoje zdravie. ak budes v pohodicke tak potom mozes ist na plny plyn. mna ta 30DS znovu velmi chytila....Jillian ma na nas uzasny vplyv. 😀 Prajem krasny den. Nech uz sa citits lepsie. Mna znovu bolia mandle...a to som pred nedavnom dobrala ATB tak uz tomu nerozumiem. 😒
@lucky14 ja teraz cvičím BR 5, 6 workout, cardio si nedám, ale dam si 6tku, tá je lahšia, 5 workout je makačka. 😒 A na budúci tyždeň si to ešte raz zopakujem a potom prejdem na dalšie workouty. 😉 a si začala znova 30 DS? 🙂 fajne...ja keby som začala, 2. level ma nebavil, tak iba 1. a 3. by som cvičila 😀
@henrieta16 ano zacala som znovu. mna to bavilo vsetko. teraz sa snazim cvicit tu tazsiu variantu....nech sa tiez pri tom zapotim a dam si do tela...ja chcem zacat BR od Noveho roku....nechcela by som to prerusit koli Vianociam a potom do jari budem ficat na tom BR. Tak ..tak dnes sa snaz trosku zlahsia nech sa nezmordujes...ale vej aj tak mas uz skvelu kondicku 😀
@lucky14 To máš dobré, ja by som mala BR pred vianocami dokončiť, ale asi začnem i ja niečo iné a potom po vianociach sa na to dáme, pretože časovo mi to nevychádza, ale tak zase do jari schudnemeee 🙂 nie? Potom si to dáme spolu. Tak začnem i ja asi 30 DS a to my vyjde akurát do vianoc a potom po vianociach ideme na to 😀

@roberta31 taký očistný deň ti vôbec neublíži, 😉