icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
niikoletka
25. nov 2012

@estrella5 výška 174 cm a váha 82 😒 😀

estrella5
25. nov 2012

@niikoletka ďakujem za odpoveď 🙂 ale naozaj krásny výsledok!!! obdiv, ako dobre ti to ide 😵

niikoletka
25. nov 2012

@estrella5 Ďakujem, dúfam, že to tak bude pokračovať a centrimetre aj kilá pôjdu ďalej dolu. To cvičenie mi ubehne ani neviem ako a držím sa, čo u mňa nie je zvykom 😀 a to som ešte včera zhrešila s pár orieškami v čokoláde 😕 😅

ankaevka
26. nov 2012

čaute kočeny, musím sa vám pochváliť (mimo tému), v piatok ma mm strašne prekvapil (ešte stále je v nemecku)..o 6 večer prišla donášková služba a doniesla mi kyticu ruží a šampus...som zostala normálne zaskočená, šokovaná 😀 ..inak stavovanie u mňa ok, ide váha po troške stále dole, len to cvičenie mi nejak nejde...dnes tiež ešte cvičiť nebudem, deti doma veď je štrajk a chystám sa na návštevu k segre, takže voľný deň návštevný...pekný deň všetkým 😉

lucky14
26. nov 2012

@henrieta16 ahoj. tak moja ja mam pre dnes odcvicene....ta dvojka je naozaj uzasna pre mna....Tebe prajem nech sa Ti lahko vhupne do kolotoca cvicenia a ratanie kalorie je skvely sposob ako bojovat s kilami....mozem len odporucit....urcite sa Ti bude darit ... hlavne nech sme vsetky zdrave a aj nase rodinky a my mozeme s uspechom chudnut....prajem krasny den! 😀

henrieta16
26. nov 2012

@lucky14 moja ahoj, no dnes sa chystám cvičiť, normálne rozmýšľam, kedy začať, čo jak...Po 2 týždňoch pauzy je to zrazu tu 😀 večer si na to nechám čas, teraz mi to nevyhovuje.. Rátanie kalórií pokračuje, takže som zvedavá ako mi to pôjde 😉 drž sa

estrella5
26. nov 2012

kočky... potrebovala by som trošku poradiť.. ako som písala pobolievalo ma hrdlo... cvičila som popritom aj naďalej... 😅 teraz už som v takom štádiu, že mám nádchu a suchý, dráždivý kašel.. žiadna teplota, ani bolesť... myslíte, že môžem naďalej cvičiť (som našťastie v prvom leveli, ten je pre mňa úplný relax) alebo si tým uškodímť?? viem, že sa tu nebavím s lekármi, ale každá rada dobrá... 🙂

henrieta16
26. nov 2012

@estrella5 nie, moja, necvič, ja som na tom bola podobne, zhoršíš si to len, mne dr. povedal, že si len poškodím a pre moje dobro vynechať cvičenie. Ja som tiež 10 dní necvičila, brala som ATB, ak majú zabrať, nesmieš sa namáhať 😉 radšej sa vylieč 😉 drž sa a skoré uzdravenie

estrella5
26. nov 2012

@henrieta16 ďakujem moja.. 🙂 ja mám trojdňové antibiotiká, dnes som dobrala poslednú.. tak snáď trochu zaberie.... aj sirupy mám.. no už nech je to čo najskôr za mnou, aby sa môžem znova do toho vrhnúť........ a tebe prajem príjemný štart v znovu cvičení 🙂

zuzanat
27. nov 2012

ahojte, tak ja som vcera zacala s Ripped in 30, najskor sa mi to zdalo nudne, ale potom som riadne fucala 😝 snad mi to nadsenie ostane a docvicim ako treba. som sa dnes po mesiaci aj odvazila, nic moc teda, ale nastastie centimetre ostali ako boli pred mesiacom, to je dolezite. Ja sa akosi nemozem dostat cez tych 58kg, aj ked trosku schudnem, o chvilu je to spat. Dnes som mala na ranajky jogust s hroznom a musli, celkom sa dalo. Sa snazim jest 5x denne, ale sak neviem co mam jest 😀 ale na obed si dam normalne francuzke zemiaky, uz sa na ne tesim...

pekny den 🙂

henrieta16
27. nov 2012

ahojte, no ja som včera začala s vážením stravy, všetko si tip-top vážim, len nikdy mi nevyjde jesť 5x denne, iba 4x, neviem, či to vadí, ja fakt sa snažím, ale jednoducho to nejde. 😒 Dúfam, že to nie je vážna chyba. A bola som behať, aj dnes by som mala ísť, ak nie, budem cvičiť 30 DS, už som teda riadne poľavila, musím sa zlepšiť, ani nechcem vedieť váhu v piatok...bleee 😀 a vam sa ako darí?

sisanka
27. nov 2012

@henrieta16 ja si kvoli tomu nastavujem budik aby som pekne jedla 5krat 😀 😀 😀 niekde som citala ze je potrebne si denne davku kalorii rozdelit do 5tich jedal ale myslim ze ked si to rozdelis do 4-och tak sa snad nic nestane..budes mat vacsie porcie 😉 😀 ja sa stale odhodlavam ist cvicit ale strasne som zlenivela!!dnes bude aspon prechadzka pre syna do skolky... 🙄

ankaevka
27. nov 2012

@henrieta16 čo sa týka cvičenia tiež som lenivá, vôbec sa mi nedarí ho naštartovať..kalórie si síce nepočítam, ale snažím sa jesť tak aby som nebola hladná ale aby som sa necítila plná, na to si dávam pozor

ankaevka
27. nov 2012

@zuzanat ale nemáš nejako ďaleko do svojej ideálnej váhy však, lebo 58kg je celkom pekná váha...a keď ti cvičenie pekne vyformovalo postavu tak by ani nemalo vadiť, že to kilečko dva máš naviac 😉 ..ja si dávam na desiatu jablko a na olovrant hocijaký zeleninový šalát alebo len dačo ľahké zobnem 😀

henrieta16
27. nov 2012

@sisanka a to kedy vstávaš, že stíhaš jesť 5x? 😀 ale ked pozerám aké dobroty vypekáš, juj, hned by som si dala. Mne dneska konečne došli činky, idem za chvíľu na to, začínam znova 30 DS, včera som bola behať, preto som nezačala 😀
@ankaevka hovor mi dačo o tej lenivosti, už sa na seba hnevám, ale dnes začnem určite, včera som chcela, bola som behať, potom som ale zaspala pri deťoch..😝 takže asi tak..

zujka2
27. nov 2012

ahojte, tak dnes po dlhej dobe nanovo Level 1. celkom v pohode, tečie zo mňa. ale je to fajneeee 🙂

henrieta16
27. nov 2012

@zujka2 😀 ja tiež sa chystám, ale musím dať drobcov spinkať. 🙂

sisanka
27. nov 2012

@henrieta16 no ved asi by som mala prestat vypekat kedze sa to neobislo bez prehresku 😠 ale ked manzel ma meniny tak som nepiekla 😀 😀 😀 a on take lubi...
ja ranajkujem o 7h...budik si davam na 6.30 alebo ma budi manzel 😉 a je to lepsie ako napr cez vikend ked pospime lebo potom nic nestiham 😀

barca127
27. nov 2012

Ahoj babule tak musim sa vam priznat ze so mnou to ide v poslednej dobe nejako dole vodou vobec nemam chut do cvicenia strava je este ako tak ale nic extra neviem kedy sa opat nakopnem zajtra idem na chirurgiu vurezat fibrom tak urcite par dni nebudem schopna cvicit ale potom snad uz sa nejako pozbieram lebo neviem neviem ci sa nevratim na zaciatok vahovo :(

zuzanat
27. nov 2012

@ankaevka no postavu este nemam ani zdaleka vyformovanu, kedze som cvicila len 6tyzdnov, ale dufam, ze teraz to dotiahnem do uspesneho konca 😎
Dnes som cvicila v obyvacke na podlahu a bolo to na prd, velmi sa mi smykalo, aj susedia ma isto poculi. ale som rada, ze som cvicila. pred chvilou som jedla cesnacku (bez muky samozrejme 🙂 )a to som mala len 4x stravu, tiez akosi viac krat nestiham 😝

ma priserne boli zub, som od skoreho rana na ibalgine ☹

zujka2
27. nov 2012

@henrieta16 už docvičené? čo teraz cvičíš? ktoré cvičenie?

henrieta16
27. nov 2012

@zujka2 ja som cvičila body revolution, potom som ale ochorela a musela som na 10 dní prestať, potom problémy so zubom no a tak som sa rozhodla nepokračovať a začať cvičiť 30 day shred a od nového roka BR. 😉

zujka2
27. nov 2012

@henrieta16 BR? a zub už oki? no ja by som rada vytrvala v 30 days. uvidíme. zajtra mám jogu, tak to vynechám a uvidíme či to dobojujem 🙂

henrieta16
27. nov 2012

@zuzanat ou, moja, tie zuby, ani mi nehovor, ja sa 5 dní trápila ako divá, konečne mám pokoj, aj ATB vybraté. A teraz si idem odcvičiť 1. deň 1. levelu 😀 BR som stopla, idem na to od januára 😉 drž sa a zub nech prestane, radšej navštív zubára.

henrieta16
27. nov 2012

@zujka2 BR je 90dňovka, bola som už v polovici, ale kvôli chorobe som sa zastavila, dr. mi neodporúčal cvičiť. Ale dobojujeme nie? 😀 koľko si už schudla a z akej váhy?

zujka2
27. nov 2012

@henrieta16 ja som schudla z váhy 87,3 na 70,1 kg. 90 dňovou diétou. ešte chcem dať 5 kg a sformovať si telo trochu. Jill mi isto pomôže 🙂

henrieta16
27. nov 2012

@zujka2 tak to áno, pomôže, ja som si od včera začala rátať kalórie a dúfam, že výsledky prídu, tiež som začala cvičiť, už aj idem, lebo mm dáva deti spinkať, sa im doteraz nechcelo 😀 a pekne si schudla, wau, mne ešte takých 10 kg treba, mám teraz 73 :-/

zujka2
27. nov 2012

@henrieta16 tak dobrú nocku 🙂

henrieta16
27. nov 2012

@zujka2 aj tebe 🙂

sisanka
28. nov 2012

@henrieta16 tak ako sa ti vcera cvicilo?ja som si dala len nejake cviky na brucho 😖 ale dnes uz pokukujem po orbitreku, ze by som si dala nejake to kolecko, no uvidim kedze mame zajtra skusku a treba sa mi ucit 😖 a ako strava?co si kuchtis na obed?ja vobec neviem co si mam spravit... 🙄