icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
baby124
30. nov 2012

@jaannuusskkaa vaha 72,6

henrieta16
30. nov 2012

@ankaevka wau, ako ti to ide, ešte nás predbehneš 😀 ja som lemra lemravá, nič sa mi nechce, jedine čo si rátam stavu a všetko si zapisujem. 🙂 takže som ako fakt zvedavá čo to bude... akurát si dávam večeru, lebo som celý deň nestihla nič zjesť, iba raňajky, takže to bude ťažký večer, pretože sa idem učiť a nestíham ani cvičiť. 😠 😠 😠
@baby124 sme dve, 😅
@lucky14 no to hej, ale fakt by som potrebovala niekoho, kto by mi tú moju riť nakopol 😀 😀 😀

lypka
30. nov 2012
barca127
1. dec 2012

@jaannuusskkaa dobre ranko takze plnim si rest zo vcera 🙂 vaha 65,4 mno v celku som spokojna kedze teraz som bez cvicenia a ani strava sa neda vobec povedat ze by bola ukazkova 🙂 sa skor cudujem ze to neslo hore....mno babule tak to urcite budem musiet vydzat az do vybratia stehov ved etarz by sa ani nedalo ved sa nemozem ani poriadne zohnut a sediet nie to este cvicit len ci sa mi potom podari opat nastartovat este aj tie vianoce predo dvermi .....

ankaevka
1. dec 2012

@lucky14 ďakujem 😉, som rada že to zatiaľ ide pekne dole...ešte trochu a budem spokojná..stačí mi aj tých 76-74kg
@henrieta16 mna strašne poháňa ako sa zatvári mm keď príde o 2 týždne domov po 1,5 mesiaci..dúfam, že bude spokojný lebo ho vymením 😀 ..sa ti nečudujem, popri učení a rodine ešte si nájsť voľnú chvíľu pre seba a ešte ju využiť na cvičenie..ja som rada, že si môžem v kľude vypiť kávu, malá je neskutočne zlá tieto dni, neviem či jej idú ďalšie zuby alebo čo, má nádchu druhý deň či toto jej vadí, dnes som už od 5 hore..zobudila sa s plačom a nič nepomáhalo, oči zatvorené a nebude spať len kričať a plakať..po 6 zaspala a ešte furt spí a to bude už 8.....vidíš, som mohla cvičiť 😅 , ma to neskoro napadlo 🙄

príjemný víkend všetkým 😉

marakoli
1. dec 2012

na ja by sa k vám tiež rada pripojila 😉 😉 😉
trochu neskoršie, ale predsa

sisanka
1. dec 2012

@jaannuusskkaa tak ja tiez hlasim vahu..79,3kg 🙂

sisanka
1. dec 2012

@ankaevka super vaha, si ma uz predbehla 😉
baby ja som sa vcera konecne odhodlala cvicit - 10min na orbitreku, nedalo sa viac kedze maly okolo mna poskakoval, tak som to vzdala...a neskor som si dala este par brusakov...no aspon cosi 😀

estrella5
1. dec 2012

baby, no ja neviem čo sa to včera so mnou porobilo.... 😀 behom dňa som zjedla viac sacharidových vecí ako bežne... ale fakt, že citeľne viac... a hádajte čím som to "zabila"? 😀 o pol 2 v noci jedným zákuskom 😠 😖 tak ma potom v posteli hrýzlo svedomie, že som si ho mohla pekne nechať na ráno!! ešteže cvičenie mi ide pekne každý deň..... a ďalšie dni sa musím držať aj so stravou!! ... 🙂 držím nám všetkým palce aby to spokojne dobojuje do konca 😵

zuzanat
1. dec 2012

ahojte, ja som prave odcvicila od Jillian Cardio Kickbox a super to je! asi sa mi to pozdavalo najviac z tych cviceni. Neviem neviem, ci nebudem cvicit len to 🙂 Snazim sa jest 4-5x denne, ale neviem ci nemam velke porcie 😀 Dnes idem na zabijacku pozriet, tak asi nebudem mat moc pravidelny interval medzi jedenim, najlepsie ked som len doma a viem si to ustrazit 😅

pekny vikend!

estrella5
2. dec 2012

ahojte... nejako je tu mŕtvo... 😠 ale musím prispieť... kočky, ja tak zbožňujem cvičenie! 😵 a ďakujem, že som mala možnosť objaviť Jillian.... konečne sa cítim spokojná, šťastná... a viem, že cvičenie je to čoho sa budem už držať! je to super pocit 😵 ... len také moje malé vyznanie 😅 športu zdar! 🙂

zujka2
2. dec 2012

@zuzanat ahoj, ktoré je to kardio? 🙂 dáš link?

mima595
3. dec 2012

ahojte, ja by som sa vas chcela spytat, lebo vy ste v tom už ako doma 😉 ..
zacala som chudnut..z 86 kg mam teraz 76 kg..zacala som behanim, plavanim...atd...teraz kombinujem spinning, beziaci pas, plavanie...
ale nasla som si vasu temu + cvicenie..a musim pochvalit, je fakt vyborne...zatial cvicim len 1 level...vyhovuje mi aj dlzka trvania, aj cviky, proste cvicenie na doma ako stvorene...
a eraz moja otazka...vy píšete, že po 10 cvičeniach sa prejde na LEvel 2..ako to robite vy?? mate tych 10 cviceni bez prestavky??

lebo ja ak idem na spinning, tak už Julien necvicim..takže som si to vymyslela tak, že po 10 cviceniach odcvicenych, prejdem na LEVEL 2...co vy na to???

lucky14
3. dec 2012

Ahoj. Skvely vysledok co sa tyka vahy...a presne ako to robis Ty ze po 10tich odcvicenych cviceniach Jillian ides na dalsi level. Prajem vela pevnej vole v pokracovani uz uzasnej cesty na ktoru si sa vydala...za krasnou postavickou! 🙂

mima595
3. dec 2012

@lucky14 ..diky...mne sa to zda, že by to mohli byt takto..lebo zase až tolko casu nemam, aby som doma odcvicila Jullien a potom este dat hodinu spinningu 😉

henrieta16
3. dec 2012

ahojte babule moje, ako sa máte? Ako sa vám dari? Ja po víkende žiadna sláva, včera som sa ešte dopovala varením vínkom 😀 ale dnes začínam znova a už poctivo, ako rátam si stále všetko ale bolo to vždy naviac niečoho 😀 takže hrešila som v jednom kuse ☹ akurát sa zberám zacvičiť, ešte pred obedom, ked dám drobca spať, pretože už dlho sa zberám a stále nič ☹

sisanka
3. dec 2012

@henrieta16 😀 😀 😀 citam ze to tu ide dole vodou...to bude asi tym obdodim...ja furt cosi zobem, aj si zacnem pocitat a potom si dam nieco mimo mojho casu a potom stale cosi jem 😠 a pohybu tiez nic moc, vcera a dnes len prechadzka, aspon ze to bolo do kopca 😀

henrieta16
3. dec 2012

@sisanka je to katastrofa, je zima a len by som žrala, nechapem, som zo seba znechutená, neviem si rady. 😠 😠 😠 len by som vypekala a varila dačo dobré, okrem toho mám dosť veľa skúšok a prác a ešte rodina, nestíham nič, ešte i na prax idem, je toho jednoducho veľa a nechce sa mi ani cvičiť.

sisanka
3. dec 2012

@henrieta16 asi to bude tym ze je zima...este aj sneh napadol a taka vianocna nalada zacina - sediet doma pri varenom vinku s kolacikom v ruke 😀 ved mne uz ani salaty nechutia a o cerstvej zelenine ani nehovorim 😖

henrieta16
3. dec 2012

@sisanka no priznám sa, že tú som dlhšie nejedla, neviem jej prísť na chuť, ☹ ešte možno tie cherry paradajky, inak nič ☹ a varené vínko už manžel robí práve 😀 no čo, ľahká večera 😀

estrella5
3. dec 2012

ahojte baby, aj na mňa toto zimné obdobie pôsobí tak, že by som najradšej len jedla... a bohužiaľ nie také veci ako šaláty, ovocie.... skôr teplé jedlo, chlebíky, rožky, koláčiky, ....len by som vypekala na Vianoce a následne to aj jedla.... 😅 vždy to tak u mňa bolo v zime.... a aj ja som mala dnes "ľahkú" večeru... 😀 dva krajce (aj keď tenké) chlebíka (bieleho!!!! 😖 ) so šunkou, salámou, chrenom, kukuricou a uhorkou.... 😀 ale chuťovo to bolo super, chi chi..... a po dnešnom 4,5 hod. prechádzaní v tej zime som si hádam zaslúžila... 😅 od zajtra sa budem držať aj so stravou... sľubujeeeeeeem 😕

zuzanat
4. dec 2012

@zujka2 toto je ono http://uloz.to/xQQ1e4s/cviceni-jillian-michaels... dnes som cvicila druhy krat, bavi ma to 🙂 vcera som mala pauzu, lebo ma boli hrdlo, aby som nebola chora este viac.

neviete po akom case po cviceni sa moze jest? lebo mam mat este veceru, ale docvicila som o 19h, tak neviem kedy mozem jest...

zujka2
4. dec 2012

@zuzanat hodinu si myslím. pred a po by sa nemalo. ďakujem za link 🙂

kattulienka
4. dec 2012

tak dneska pekne zase odcvicene.som na seba pysna 😉

ankaevka
4. dec 2012

@zuzanat ja som 2 hodky po cvičení nič nejedla ale neviem presne koľko 😉

ankaevka
5. dec 2012

@grimaska4 ďakujem, aj keď sa mi zdá, že je to tam napísané skôr pre športovcov a vieš takých čo navštevujú pravidelne fitko a majú osobných trénerov a nie pre moje také to domáce cvičenie 😀 , lebo ja zatiaľ nechcem aby mi rástli svaly, ešte chcem zhodiť tuky 😀 ...ale som laik tak sa možno mýlim a do tej pol hodiny treba niečo zjesť 😉

ankaevka
6. dec 2012

no kde ste kočeny...tešíte sa na zajtrajšie váženie lebo ja vôbec 😒 ...celý týždeň si dávam pozor čo zjem a dnes všetko pokazím 😠 ...dala som si poriadne raňajky a na obed pečené kurča na kyslej kapuste so slaninou a zemiaky k tomu 😝 ..no čo už, polepším sa ale až zajtra 😀

barca127
7. dec 2012

Ooooooooooooooo boze babule tak moja vaha dnes 65,9 :( cize hroza nad hrozu ale nemozem sa cudovat po tomto tyzndni plnom neresti ako pizza vinko vyprazany syr vecer zas slane mno proste uuuplne zle a este k tomu necvcim stehy idem vyberat az vo stvrtok tak potom by som chcela pekne zacat cvicit aj ked to nebude kazdy den tak apson tri/styri kratyzdenne by som chcela.mno a tu stravu hlavne musim opat poriesit aj ked sa obavam ze teraz v obdobi vianoc to nebude bajlahsia uloha :(
@jaannuusskkaa

henrieta16
7. dec 2012

čaute kočky, no ja váha stále rovnako, čo vôbec môžem byť rada, pretože všetko je celé zle! Necvičím, nepapám pravidelne, nestíham jednoducho a najhoršie na tom je, že ma to vôbec netrápi. ☹ No nič, budem sa musieť znova naštartovať, držať sa na váhe rovnako aj cez Vianoce a po Novom roku pôjdem na BR. Je zima a ľudia sú takí leniví, závidím ako vám to všetkým ide, 😒 držte sa! 😉