Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

mňa teda určite nadšenie z cvičenia neprešlo 😵 je pravda, že zima na mňa pôsobí utlmujúco, ale snažím sa to potláčať... 🙂 ...... začala som chodiť pešo do školy - v tomto snehu dobrých 40 minút... ak sa dá (a snažím sa aby sa skoro vždy dalo 😀 ) tak aj pešo zo školy (a to je teda pekne do kopca 😎 ) a už po tretí krát cvičím 30 day shred - dnes odcvičený 10. deň 2. levelu... 🙂 a kedže som doteraz používala len 0,5 kg "závažie" - flaša napustená vodou... dnes som si to zmenila na klasické 1 kilové činky... 🙂 tak posledné dni som s pohybom so sebou spokojná... 😵
a vidím, že aj vám po niektorým sa tu darí 😎 no šikulky sme....
juj kočky, ako vám ja tie darčeky závidím.... mne ich ešte pár (a celkom dosť) chýba ☹ a horšie je, že chýbajú aj financie... tak som z toho trošku na nervy 😖 😅
kde si stahujete to cvicenie? ja sa prave chystam na to
tak cvicit uz nejdem, uz som sa osprchovala 🙂 Ja cvicim s 1,5 litrovkami. Ked som zacinala, nic ine sme doma nemali, tak mi to ostalo. Zo zaciatku mi nebolo vsetko jedno, ale teraz uz pohodka. Pod stromcek dostanem cinky, pisala som Jeziskovi 😀
ja to cvicim podla tohto http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-... a teraz neviem ci to musi byt akoze vkuse 30 dni? lebo ked mam to karate pridem vypluta uz domov a po pravde uz nevladzem ani tu pol hodku
som rozmyslala, ze by som si to z www.ulozto.sk stiahla.....
hlásim dnešnú váhu @jaannuusskkaa 71,8 🙂 a normálne žasnem 🙂 pretože necvičím, nemám na to čas, som rada, ak stíham vôbec do školy ☹ držte sa kočky
@henrieta16 kraaasne gratulujem asi v tom bude nieco ineeeee 😝 😝 😝
@jaannuusskkaa dakujem pusa, ale vidím, že ani ty nezaostávaš 😀
@henrieta16 nie ale to iba vdaka mojim bolavim zubkom mam taku figuru hehe 😎
Moja dnesna vaha 54,7 a tiez sa tomu cudujem, lebo ani necvicim a jem same dobroty 🙂
Ahoj babule tak dlhsie som nepisala akosi nie je v poslednej dobe casu nadostac....stehy uz mam konecne vybrate takze sa opat mozem pustit do cvicenia vyhovorku teda uz nemam len neviem ako sa nakopnut vobec sa mi do toho nechce :(( teraz mi este dojde segra z anglicka na dovolenku tak by som sa jej chcela poriadne povenovat tak sa boji ze sa do vianoc k tomu ani nedostanem tento vikend urcite nie kedze budeme az do nedele u nasich tak od pondelka by som naozaj chcela zacat len teraz rozmyslam ze co vobec budem cvicit ...inac moja dnesna vaha 65,5 celkom fajn na to ze necvicim ani strava nie je nic moc a tu by mi trebalo najviac poriesit lebo som sa tak zopsula :(( a vianoce predo dvermi v chladnicke uz rozvoniava slaninka a klobasky aaaaaaach boze co len s nami bude 🙂
@jaannuusskkaa
@jaannuusskkaa hlasim vaha bez zmeny 78.2 😔
@jaannuusskkaa 72,6 vaha
@jaannuusskkaa strasne pomalicky to ide dole ale ide.takze moja vaha je 71,5 kg.
ahojte, hlásim váhu 77,7 kg @jaannuusskkaa
@kattulienka nevadi hlavne ze ide dole 🙂
@jaannuusskkaa ahoj.... hlasim vahu 76,5kg. 😉 Pekny den. 🙂
@jaannuusskkaa ahoj januska, mozem sa pridat do tabulky? 🙂 mam pociatocnu 74,5 :P a chcem ist na 65 😀 😀 😀
dnes som 5/1 a este mam za sebou hodinu kicboxu 😀 ale zeny, ta uprava stravy to je brutal...to fakt nejete sladke?
@jaannuusskkaa to ano ale ked ma to tak deprimuje ked vidim ako to ide ostatnym ☹ ale zase sa tesim ze niekomu sa lepsie dari 🙂
@snehulienka24 napr. ja sladké jem... ale snažím sa len v doobedných hodinách... 🙂 a má to na mňa potom aj ďalší pozitívny účinok - donúti ma to ráno skôr vstať aby som náhodou neprepásla čas kedy si dám nejaký keksík či zákusok 😅 😀
@snehulienka24 rada by som ale ked si pozries tabulku tak o 1.1 koncime ale potom po novom roku ta mozem dat do zoznamu
o aku tabulku ide?
@snehulienka24 trošku sladkého si doprajem ale snažím sa ho jesť doobeda..určite nie večer pri telke, lebo by som sa vrátila tam, kde som bola na začiatku...bez cukru to nejde 😉
@babulica pozri si ju v albume @jaannuusskkaa ..zaznamenávame si tam každý týždeň váhu
@jaannuusskkaa ok jani, tak ja sa tam pridam na novy rok 😉
@estrella5 super, problem je ze ja mam chut na sladke tesne po obede :D zjem obed a doviiiii 😀 asi si zacnem po obede umyvat zuby a bude po chuti 😀 😀
@ankaevka ano, ano cokoladka pri telke bol standard 😀 😎 ale teda uz tyzden nie je 😝 a mam zatial kilecko dolu..tak sa vytesujem..

@iljanka ja som cez obed cvicila a teraz som si dala nugetky a hranolky 😝 Som bola hladna ako pes uz 😅
Mne vcera prisli posledne darceky, takze uz mam komplet, este zabalit 🙂