icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ankaevka
22. dec 2012

@estrella5 nevadí..začíname vypekať a ja som si tiež dopriala..a iba sa to začína..čo len s nami bude 😅

ankaevka
22. dec 2012

@barca127 posilnilo, ešte jedno stretko ma čaká medzi sviatkami zo základnej školy, takže veľké prejedanie sa nesmie konať...aspoň ma to bude trocha motivovať aby som to nepreháňala s dobrotami 😵

henrieta16
22. dec 2012

@ankaevka ja od januára plánujem začať odznova 😀

kattulienka
22. dec 2012

@henrieta16 aj ja 🙂

baby124
22. dec 2012

@jaannuusskkaa ahoj zajtra rano sa odvazim a napisem

iljanka
22. dec 2012

@jaannuusskkaa hlasim vahu- 53,7, ale tiez uz necvicim, lebo nestiham. Po veceroch vypekam a upratujem. 🙂 Cez vianoce si tiez davam pauzu, tak potom zacnem odznova, ale len tak na udrziavanie kondicky. Zelam krasne Vianoce vsetkym. 😉

estrella5
23. dec 2012

ja som práve dnes dokončila 3. level 🙂 🙂 takže sa môže začať spokojne sviatkovať a cvičiť len tak light občasne.... a po novom roku sa do toho pustíme znova! 😵 🙂

mirka285
23. dec 2012

@estrella5 ahoj a aj si ala nejake kilo dolu?mna trochu sklamalo,ze som odcvicila poctivo celych 30 dni a nedala dolu ani deko ☹ ale na druhej strane ma to cvicenie bavi a vyhovuje mi,takze to cvicim odznovu...

estrella5
23. dec 2012

@mirka285 ja som to odcvičila celé už 3. krát... 🙂 po tomto raze som sa ešte nevážila ani nemerala... 🙂 ... po prvom raze som sem písala toto „váha cca 3 kg dole.. - neviem presne.. neodvážila som sa predtým ... z pásu dole približne 3 cm, z bokov 4 cm,... zo stehna 3 cm až 3,5 cm...“ 🙂 po druhom raze to bolo trochu menej, ale predsa sa niečo pohlo... a teraz som tiež zvedavá čo to so mnou porobilo....... ale neboj, isto sa to raz pohne.... hlavné je, že ťa to baví 😵

mirka285
23. dec 2012

@estrella5 jasne,bavi ma to,aj ked ma zamrzelo ze chcem dat dolu kilo max. dve a nejde mi to ☹ mozno preto ze mam nizku vahu,ale citim sa pevnejsia a zda sa mi,ze sa trosku formujem 😀

estrella5
23. dec 2012

@mirka285 aj ja mám nízku váhu.. dokonca už ani nechcem chudnúť na váhe.. len formovať postavu ... 🙂 ale človek musí mať na toto trpezlivosť.. ja som sa snažila asi 2 roky zhodiť aspoň cm zo stehna (moja problémová partia) a nedarilo sa ani pol cm... až teraz ako som objavila Jillian a zmenila inak stravovanie sa to pohlo 😵 takže asi si treba nájsť svoj systém, ktorý zaberie a hlavne vytrvať... 🙂

mirka285
23. dec 2012

@estrella5 no si trafila kliniec po hlavicke,asi bude problem so stravou..aj ked nie je to so mnou uplne zle,v podstate jem celkom zdravo,ale asi to treba este sprisnit a hlavne nevyjedat kolace 😠 mne napr. po porode strasne pomohla kalanetika,pekne mi odisli kila aj cm...ja som taky ten typ,co nikdy nebude spokojny so svojou postavou a stale budem mat pocit,ze este nejake kilecko by mohlo ist dole 😀

estrella5
23. dec 2012

@mirka285 ja to mám o to ľahšie.. že zatiaľ po pôrode nemám ☹ 🙂 ... ale podľa fotky nepotrebuješ nejak chudnúť... tak sa tešme z cvičenia, dávajme si trochu pozor na stravu a tá krajšia postava s tým pôjde ruka v ruke 🙂 netreba sa tým stresovať.... a koláčiky k Vianociam patria 😵 tak si ich ešte doprajme a po novom roku sa do toho pustíme naplno 😵

mirka285
23. dec 2012

@estrella5 veru dobre hovoris,hlavne,ze nas to cvicenie bavi 😵

kattulienka
23. dec 2012

Baby prajem Vam krasne Vianoce,plne lasky a rodinnej pohody a po vianociach ideme znovu na boj s kilami aby sme o rok boli krajsie a chudsie 😉

barca127
24. dec 2012

babule zelam Vam krasne a vesele Vianoce .....uzite si stedrovecernu veceru bez vycitiek ale s rozumom 🙂

ankalv1
26. dec 2012

😀 😀 Ahojte, prosím vás nemám šancu to tu celé dočítať- bola som tu na začiatku keď sa téma založila a teraz som sa sem vrátila, potrebovala by som poradiť ako začať cvičiť?? lebo je tu toho strašne veľa- BR, cardio, level 1,2,3,... prosím nejakú dobrú dušu o radu 🙂 ďakujeeeeeeeeeem 😀

iljanka
26. dec 2012

@ankalv1 ja som zacala 30 day shred level 1 a myslim, ze to je dobre na zaciatok, ak nic necvicis. postupnes sa do toho dostanes, a potom sa rozhodnes, co das dalej...

ankalv1
26. dec 2012

@iljanka ďakujem , poobede som to cvičila prvý krát 🙂 prosím ťa aj si upravila stravu? odkedy cvičíš? už si aj schudla? dík 😉

iljanka
26. dec 2012

@ankalv1 stravu som si nejako zvlastne neupravovala, len som prestala vyjedat sladkosti vecer pred telkou 🙂)) A ano, schudla som 8 kil a je to aj dost na mne vidno...

ankalv1
26. dec 2012

@iljanka fíha 8 je super 🙂 no uvidíme ako takže 1- 10 dní , potom 2, 3, všetko 10 dní a potom už to BR? či ako?

lucinocka
26. dec 2012

hojte, mam otazku.. akurat stahujem to shred cvicenie level 1, 2, 3 / 4 uz asi nie je ze? :D / co je potom 6 weeks 6 pack a ripped in 30 week 1, 2, 3, 4 ?

mirka285
27. dec 2012

@lucinocka to su dalsie cvicenia ktore zostavila Jill.....

ankalv1
27. dec 2012

Pomooooc včera som cvičila Level 1 prvý deň- a dnes hrozná svalovica myslela som že mi to do večera prejde a zacvičím ale vôbec to neprechádza. volala som bratovi a ten že nech to rozcvičím, ale ako keď sa neviem pohnúť?? 🙂

monnaa
27. dec 2012

ahoj @ankalv1 , aj som včera tiež začala cvičiť, zdalo sa mi to prvýkrát celkom ľahké 😝 , no ale dnes tiež brutálna svalovica / a to som včera cvičila bez činiek .../, dnes som si kúpila činky 2 kg a dala som 2. cvičenie aj s nimi , no dúfam, že sa zajtra pohnem. Ale nech sa deje čo sa deje, schudnúť už proste musím 🙂

Dievčatá tu písali niekde, že prvé tuším 3-4 dni ???je svalovica, ale že potom sa to rozcvičí a že vraj 1. level je brnkačka 😉 , tak cvičeniu zdar

ankalv1
27. dec 2012

@monnaa ahoj, ja som si chcela dnes ísť kúpiť činky ale nejak som nestíhala, včera som cvičila s dvojlitrovkami 😉 dnes neviem či sa k tomu dokopem, aj si si upravila stravu?

ankalv1
27. dec 2012

notakže nakoniec som zacvičila aj dnes, som KO 😒 😒

iljanka
28. dec 2012

@ankalv1 svalovica ti prejde, to nevadi. Ja som mala prvykrat tiez strasnu, som dva dni necvicila, lebo som sa nemohla ani postavit ani sadnut 😀

iljanka
28. dec 2012

@jaannuusskkaa hlasim vahu, 53,5, misia sa mi dari splnit aj napriek vyzieraniu kolacov 😀

monnaa
28. dec 2012

@ankalv1 - no stravu som zatiaľ moc neupravila, akurát sa snažím nejesť pečivo, ale tiež len 2. den. tak neviem ako mi to dlho vydrží, ja mám strašne rada všetky nezdravé jedlá 😖 , a hlavne sladkosti ........ Ja som ale doteraz nemusela držať diéty ani chudnúť, taks tým nemám moc skúsenosti.
A ty si stravu upravila ?
@iljanka - tak to je super váha, gratulujem ! Prosím ťa, ak ti to nevadí sem písať, aká bola tvoja pôvodná váha a za ako dlho si takto pekne schudla ?