Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ja som si vcera skusila to BR cardio 1 a bolo to super..dnes mam za sebou zatial DS...uvidime co dam do vecera este..
inak, aj vy ked cvicite ste nepricetne hladne? ci to len taky prvotny boj je totok? ze telo nema tolko sladkosti? :D
inak ja po 3 cvičeniach a vikende plnych dobrot vaha ostava 62 😠 ale zachvilku to začne klesat 😉
@snehulienka24 aj ja som viacej hladna odkedy cvičim...
@jaannuusskkaa takze dnesna vaha 67,4 :( cize opat hore ja sa nejako neviem nastartovat este som ani nazacala cvicit nejako mam vzdy kopec vyhovoriek co ine treba porobit ale zajtra budem sama doma len s malou tak snaad uz nebudem mat na co sa vyhovorit
Ahojte, hlásim dnešnú váhu..ale až sa hanbím ju napísať..po sobotňajšej oslave, zákuskoch a vynikajúceho jedla je moja váha 77,6kg 😠 ...dnes určite začínam s cvičením @jaannuusskkaa
@silvia123
@monnaa
ahojte, ja som stiahla cez torrenty
http://thepiratebay.se/torrent/5276980/Jillian_...[GuruFuel-RIP]
je to stiahnute za par minut (vsetky 3 levely su tam), len potrebujete klienta, ak muzi stahuju filmy tak by ste mohli mat 😉
ahojte,
ja som zacala cvicit jillian, kazde rano dam polhodinku, dnes uz 4. 😉
vahu radsej nenapisem 🙂 mojim cielom nie je schudnut, ale spevnit a prave naopak, nieco pribrat 😉
Skúsim pohľadať, mám torenty, ale české..., snáď to tam nájdem...
Idem skúsiť...to bolo dávno čo som naposledy sťahovala, švagor mi dal heslo 😀
ahojte tak ja sa ku vas pridavam môžem?ake mate finty na chudnutie?držíte aj nejaku dietu?a čo cvičite?
dneska odcvicena Jillian, super sa citim, cela som roztrasena 😀 konecne po vyse mesiaci bez cvicenia 😠 a bola som si kupit nove baterky do vahy aby som sa mohla odvazit, skoro som odpadla, radsej som ju mala nechat vybitu a zit v klame ze som nic extra cez sviatky nepribrala 😖
Ahojte kočeny, pridávam sa k Vám, dnes prvé cvičenie, uvidím, že či sa zajtra postavím z postele, či nebude svalovica...... po pôrode mi ostale sladkých 5 kg a potom som sa zaokrúhlila ešte o 10 ďalších.. tak mám čo robiť, do ničoho nevojdem....nech nám to chudnutie ide jedna radosť 🙂
@lucky14 mne sa 2krat cvicit dnes nechcelo, ale donutila som sa a bola som potom rada 😉 aj ked som menej vladala ako kedysi, nevadi kondicka sa urcite zlepsi casom a teraz sme dosli z vonku, ach jaj unavena som strasne...ale rada ze nieco pre seba robim 😀 😀 😀 a premyslam co si dam na veceru, mam chut na nieco teple len neviem co...ak nic nevymyslim tak asi vypijem len acidko 😖 a ty ako pokracujes s 90dnovkou?da sa to? 🙂
Ahojte, tak teda aj ja sa pridávam 🙂 dnes prvé cvičenie hotové, tak som zvedavá na zajtrajšok 😝 cvičí z vás niektorá okrem tohto aj niečo iné? chodím na zumbu, tak musím to nejako skombinovať.......chcela by som oboje, len či telo bude chcieť 😀
@jaannuusskkaa 72,2 ☹ 😠
@jaannuusskkaa takže ostáva 83 a ešte som zabudla výšku 165 cm 🙂
je tu niekto kto cvici a je po cisarskom?
baby a to ste odcvičili celu polhodinku na prvý šup, lebo ja len 17 minut a ešte teraz sa trasiem 😉 😉 😒
@komisakpd môj prvý bol taký, keď už to prišlo, tak zistili, že malý je otočený zadočkom..a to som bola tri dni pred tým na poradni..takže sekcia..a druhý kvôli tomu, že som mala tenkú jazvu tak sa báli aby nepraskla..ale vôbec ma nebolí cvičiť...ja som zmenila - už raz som cvičila 30DS tak som sa dala na BR. A to ma baví viac..občas síce fučím ako lokomotíva..no idem ďalej 🙂 Teba bolí?
Kočky, pozerali ste včera na markíze o cca pol desiatej večer tú premenu??? Ja áno, bolo to super ako sa prekonala na začiatku a začala bojovať! Síce nie sme tak veľmi obézne ako ona, aj tak verím, že aj my to dáme dolu tak ako ona 🙂 A na konci vyzerala taká šťastná a krásna 🙂 A to mi ešte písal muž, že aj on to pozeral, že to bolo skvelé, že jemu by stačil pol rok s tým trénerom 😀 😀 😀 a ja som hneď hodila poznámku, že ten výlet do Grécka bol fajnový 😉 Tak sa zahral na môjho trénera a povedal mi, že keď budem mať do augusta tých 69-70kg 😉 😉 aj ja môžem ísť na taký výlet 😀 😀 tak som sa smiala 😀 😀 že tréner 😀 a pritom je 1000km odo mňa preč, až do júna 😖
no mna baby rez neboli..ako citim ze je tam ale neboli...skor to ze odkedy cvicim som zacala spinit a to mam ovulaciu...tak som myslela cie sa nejako ten vnutorny maternicovy steh ..neviem co...ved som rok po porode...predsa to musi byt zahojene...ale myslim ze to s tym ma suvis...pretoze vcera pri cviceni som vynechala brusaky a dnes nespinim..skusim dnes s brusakmi...a ak zase budem spinit budem musiet ku gyn...preto som sa pytala

@jaannuusskkaa ahoj 🙂 dnešná váha: 96,9kg 🙂 tak sa teším 🙂 veď to je -2,1kg 🙂 skveleeeeeeee 🙂 taká radosť.... Ja viem, že to býva takto na začiatku, ale zas a znovu som sa usvedčila v tom, že to nerobím zbytočne to všetko cvičenie a premáhanie sa aby som nejedla sladkosti 🙂 všetkým Vám prajem veľa úspechov a nech tie kilečká idú pekne dolu 🙂