icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
jankapiknova
22. jan 2013

@barcabejby ja som akurat docvičila 8 den 2 levelu a už sa tešim na treti.... tiež neviem ešte ktore pojdem cvičit po 30days 😉

snehulienka24
22. jan 2013

@petraslov wauu, perfektne ti to ide 😵 ja som od 3.1 dala dole "len" 1,5 kg a cm zo zadku a z brucha po 1cm :D 😎 a zo stehien nic, co ma neuveritelne stve 😠

snehulienka24
22. jan 2013

inak, dnes mi je nejako slabo...myslela som si ze nedostatkom cukru, tak som si supla zo par {20} lentiliek 😝 na zdravie 😀

rybecka
22. jan 2013

Ahojte baby
ja som vas vcera objavila a hned som si aj odcvicila prvu pol hodku a dnes mam v praci dost probleby 😀 hlavne chodit po schodach a kolena ma bolia priserne ale nedam sa dnes si ich spevnim a pojdem na svoj druhy den 🙂 vy ste uz v druhom leveli super a mate uz nejake zmeny 😕

iconka
22. jan 2013

Druhy level, stvrty den uspesne zvladnuty+mojich 15minut navyse. Super je to, som spokojna. 😀

iconka
22. jan 2013

@rybecka urcite zmeny su, ked cvicis poctivo, musi sa to prejavit. Ja som od noveho roka presla na zdravu stravu a zacala som cvicit (Jillien cvicim dnes len 14ty den) a akurat ma dnes uz chvalili v praci, ze uz vidno zmeny na mne a dokonca aj priatel mi povedal dnes, ze si mi zmensilo brucho (a to on mi nikdy nepovie, len aby som bola spokojna on prave naopak). Takze urcite, ked to budes robit tak ako treba a nepodvadzat (samu seba), tak to pojde.

komisakpd
22. jan 2013

tak dnes som ukoncila 1lever 30 DSa zajtra na 2...

komisakpd
22. jan 2013

@iconka ako si presla na zdravu stravu, co pod tym myslis?

petraslov
22. jan 2013

@snehulienka24 ono to pôjde dole, si myslím a ja som radšej, nech mi to ide pomaly, akoby som mala za krátky čas schudnúť veľmi veľa, je to šok pre telo a bojím sa jojo efektu. síce ak sa mi podarí dosiahnuť, čo chcem, neplánujem ani napriek tomu prestať cvičiť. celkom ma to baví, až na niektoré cviky, ktoré ale vždy nejako prežijem 😉

petraslov
22. jan 2013

@jankapiknova aj ja sa teším na 3. level, od zajtra idem na to, už som ho aj kukala, a teda - vyzerá najťažšie, ale preto je zrejme aj tretí a nie prvý, postupne nás Jill zaťažuje viac a viac, ale to je dobre.
babule, aj vy cítite, že sa vám o dosť zlepšila kondička? ja sa chystám k cvičeniu aj behávať, len čo sa von trochu oteplí, niekedy v polke marca by som chcela začať 🙂

jankapiknova
22. jan 2013

@petraslov a čo pojdeš po 30days? ja ešte neviem...
a behat? to ma nikdy nebavilo 😀 u mna asi nehrozi... 😝

silvia31
22. jan 2013

babyyy takže 3 deň z 1.levelu odcvičený, medzitým sme boli lyžovať - teda ja boardovať a som nejak nestíhala spojiť to. Chcem sa spýtať, mne sa zdá trošku málo toto cvičenie, je peerfektné, ale krátke sa mi zdá 🙂 keďže vždy som počula o tom, že sa chudne až po 30min cardia - aerobneho cvičenia - či to je už zastaralééé 😀 ? keďže vidím, že to funguje, tak nemám námietky len sa chcem spýtať, tie ktoré si ešte pridávate k tomu, tak čo?? dík 😀
inak mne na cm strašne pomohlo chodenie na taký Rollen - prístroj, stálo ma to 4e pol hodinka, ale že za mesiac som mala preč 10cm z brucha - to by som brala zas 🙂

petraslov
22. jan 2013

@jankapiknova ešte netuším, neviem, či to nedám ešte raz celé a potom asi ripped in 30 weeks 😨 fakt neviem... a ty?

komisakpd
22. jan 2013

@iconka tak nechce sa mi to cele citat...nemozes v skratke povedat

jankapiknova
22. jan 2013

@petraslov neviem ale to iste rčite nie,niečo nove by to chcelo zas :D možno to 6 weeks či ako sa to vola... musim to pomaly preštudovat ,ved to ubehne jak voda 😀

petraslov
22. jan 2013

@jankapiknova aj ten 6 week 6 pack som pozerala, nevyzerá to zle... fakt ešte nie som rozhodnutá, ešte mám na to 10 dní 😀

estrella5
22. jan 2013

@silvia31 snáď sa nemýlim... 🙂 ale ja mám dojem, že Jill sa nezameriava na fakt, že až po 30 min. cardia sa spaľuje (čo je pravda, ale len u cardia)... ona využíva vo svojich videách (aspoň vo väčšine) princíp HIIT.. pri ktorom telo nepotrebuje viac ako 30 min. aby začalo spaľovať 🙂 kuk sem http://mojetelo.blogspot.cz/2012/12/zuzka-light... ... mne osobne to aj preto vyhovuje lebo to trvá relatívne krátko, čo sa nedá povedať o tom keď som kedysi každý deň 50 min. šlapala na bicykli - a výsledky boli menšie ako pri 30 min. s Jill 🙂 .. ale občas ak je čas tak si ešte ten bike pridám alebo dlhšiu rýchlu prechádzku....

maca215
23. jan 2013

@petraslov mne sa zdal 3 level najlahsi 😀 pre mna bol zaberak 2

maca215
23. jan 2013

@silvia31 ja okrem jillian chodim plávať a snowboardovat 😵

jankapiknova
23. jan 2013

@maca215 ten treti je možno aj najlahši lebo sme už rozbehnute a už je lepšia kondička 😀 poviem za 2 dni či je tažky alebo lahky...

iconka
23. jan 2013

@komisakpd co vsetko si predstavis pod pojmom zdrava strava? Tak presne to vsetko 😀 . Dodrziavam 5x denne jest v pravidelnych intervaloch, davam si pozor kolko coho zjem. Snazim sa do obeda sacharidy a poobede uz nie. Naucila som sa po rokoch ranajkovat o 6tej, co som nikdy nerobila. Ked si nie som ista mnozstvom, tak radsej odvazim....ziadne mastne, tazke, vysmazane jedla, ziadne sladenie caju, ziadne biele pecivo a chlieb, prilohy tiez pomenej a ked tak ich odvazim. Snazim sa cvicit aj pocas dna aspon 5minut hocikedy ma napadne + Jillian podvecer. Pijem len caje a cistu vodu. Jogurty jem len biele okolo 3%tuku....je toho vela....

iconka
23. jan 2013

@silvia31 ja si pridavam este brusaky aj klasicke, aj take tie co sa len do pol tela dvihas, potom preskoky cez svihadlo a tocenie na rotane a to vsetko pred aj po Jillian 😉

petraslov
23. jan 2013

@maca215 no uvidím, aký teda ten 3. level bude, na pohľad vyzerá zaberák, ale možno sa bude cvičiť ľahšie ako 2. už sa teším na večer 🤐

komisakpd
23. jan 2013

@iconka a mozem to dej sukromnej co mate..zaujimalo by ma viac okolo toho

iconka
23. jan 2013

@komisakpd jasne, pridam ta tam, je tam taka tabulka, tak sa tam prosim ta dopis 😉

maca215
23. jan 2013

@jankapiknova hehe akurat som nad tym premyšlala iba som to nenapísala 😵 a bude to asi tým

snehulienka24
23. jan 2013

@iconka mozes prosim aj mna pridat do tej sukromky? dakujem 🙂

iconka
23. jan 2013

@snehulienka24 jasne a tiez sa prosim dopis do tabulky.

snehulienka24
23. jan 2013

@petraslov jasne, pomalsie lepsie, mne by stacilo tak polkila tyzdenne 🙂 a navzdy 😀