icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ivanazv
23. jan 2013

@iconka
Ahojte baby, aj ja už cvičím 5 den 2 level.....a poctivo vás tu čítam, a motivujem sa hlavne 😉

A čítam práve že máte aj nejakú sukromku???? Smiem sa ku vám aj ja pridat??? 😨

jankapiknova
23. jan 2013

@iconka, spýtam sa na tu sukromku ke su podmienky alebo kto sa može pridat,dakujem 🙂

iconka
23. jan 2013

@ivanazv
@jankapiknova v tej sukromke nemame ziadne pravidla, ci podmienky, sme tam len par bab, co sa chce zdravo stravovat, netrapit sa s dietami a schudnut, ci uz vdaka Jillien, posilnovni, ci behu. Kazda ma nejaky ten svoj sposob ako na to a navzajom sa povzbudzujeme a piseme si co sme jedli a tak.

ivanazv
23. jan 2013

@iconka
a teda možem medzi vás???? 😨

iconka
23. jan 2013

@ivanazv ANO 😉

maca215
23. jan 2013

@iconka môžeš prosim ťa aj mňa pridať? 😎

rybecka
23. jan 2013

aj vas citam a motivujem sa 😉 idem postavit obed a idem na Jilian.
mozem ist aj ja do sukromky?

petraslov
23. jan 2013

@snehulienka24 no, to aj mne a potom by sme postupne išli aj do mínusu a že váha po roku: - 60 kg 😀 😀 😀

petraslov
23. jan 2013

@iconka môžem ťa poprosiť aj ja pridať ma do vašej súkromnej?! 😅

sandrus2
23. jan 2013

dievčatá do akej skupinky to idete? môžem aj ja??? hm?

iconka
23. jan 2013

poodpisovala som vam hadam vsetkym 🙂
Uz mam odcviceny 5ty den z druheho levelu a super to je 😀 Idem hodit sprchu.

zulfizar
23. jan 2013

Dievčatá, ja som potom členku vytknutom, myslíte, že budem môcť po týždni a pol začať cvičiť Jill???

komisakpd
23. jan 2013

baby dnes som mala 1x druhy level...a asi si moje telo zvyklo na prvy, lebo poviem pravdu nevladala tom tie pocty...asi ptreto ze nove veci..a zistila som ze na koberci sa mi dost smyka pri tych skakackach :D

komisakpd
23. jan 2013

@sandrus2 sukromna skupina ohladom zdraveho stravovania..to ta musi pridat @iconka

monnika
24. jan 2013

Občas sa zdá, že vzdať to, je jediná možnosť.Ver mi, nie je. Určite to dokážeš. Aj keby si sa mal k tomu doplaziť po štyroch.

rybecka
24. jan 2013

ahojte,
tak ja dnes si dam 4 krat prvy level este ma to bavi zatial 😀 ja ked prekonam prve 2 tyzdne som frajerka este sa mi to nikdy nepodarilo

jankapiknova
24. jan 2013

baby moje dnes 9 krat 2 level + som si prvy krat dala to 6 minutove cvičenie na brucho k tomu...a super... zvladla som,tak je dobre 😀

rybecka
24. jan 2013

@jankapiknova ahoj ona ma aj 6 minutove na brucho?? 😕 joj tak to mi treba idem sa na to pozriet ako sa to vola?

jankapiknova
24. jan 2013
sandrus2
24. jan 2013

tak dnes som to dala aj ja aj keď sme zase nič nespali v noci 🙂 a ešte som si k 2 levelu dala aj no more trouble zones circuit 7 ale mala som čo robiť 🙂

iconka
24. jan 2013

6ty den z druheho levelu a 20minut navyse a som hotova 🙂

sandrus2
24. jan 2013

@iconka a čo ešte pridávaš k 2 levelu?

iconka
24. jan 2013

@sandrus2 brusaky, rotanu, svihadlo, take tie polbrusaky a co ma napadne (povodne som chcela dat tych cca 7minut na brucho, co sem dala jankapiknova ten link, ale to som uz nemala silu)

sandrus2
24. jan 2013

@iconka ja si dávam tie čo dala janka a stále ich obmienam tak reku čo ešte takého pridávate 🙂 a ako s ti darí ? aké máš úbytky ?

iconka
24. jan 2013

@sandrus2 merat sa budem az ked odcvicim 30dni, nech sa potesim (dufam). vaha za 24dni zo 79kg na 73.7kg. A ty?

sandrus2
24. jan 2013

@iconka tak krásne ti to ide dole no ja som teraz len 4 den 2 levelu dávno som sa nevážila ale naposledy ked som sa merala tak som mala -3cm prsia -3brucho a zadok -1 cm ale váha mi naposledy stála čiže taká istá ako som aj začínala čo je 68 kg keby aj mne tak klesla tak asi skáčem meter dvadsať hhh

iconka
24. jan 2013

@sandrus2 neboj sa, isto z nas zlezie, ked tak makame, ja tomu verim 😉

sandrus2
24. jan 2013

@iconka aj ja 🙂 a je dobrá táto téma že sa navzájom motivujeme 🙂

jankapiknova
25. jan 2013

@sandrus2 hlavne že cm idu dole.... tuk sa meni na svaly a tie su tažšie , mne kila nevadia,pokial budem vidiet na veciach že som schudla... 😉
nikdy som sa kilami neriadila,teraz som sa koli tabulke začala len važit ale inak som sa nikdy nevažila,len ked som bola tehotna 🙂