Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@iconka, spýtam sa na tu sukromku ke su podmienky alebo kto sa može pridat,dakujem 🙂
@ivanazv
@jankapiknova v tej sukromke nemame ziadne pravidla, ci podmienky, sme tam len par bab, co sa chce zdravo stravovat, netrapit sa s dietami a schudnut, ci uz vdaka Jillien, posilnovni, ci behu. Kazda ma nejaky ten svoj sposob ako na to a navzajom sa povzbudzujeme a piseme si co sme jedli a tak.
aj vas citam a motivujem sa 😉 idem postavit obed a idem na Jilian.
mozem ist aj ja do sukromky?
@snehulienka24 no, to aj mne a potom by sme postupne išli aj do mínusu a že váha po roku: - 60 kg 😀 😀 😀
dievčatá do akej skupinky to idete? môžem aj ja??? hm?
poodpisovala som vam hadam vsetkym 🙂
Uz mam odcviceny 5ty den z druheho levelu a super to je 😀 Idem hodit sprchu.
Dievčatá, ja som potom členku vytknutom, myslíte, že budem môcť po týždni a pol začať cvičiť Jill???
baby dnes som mala 1x druhy level...a asi si moje telo zvyklo na prvy, lebo poviem pravdu nevladala tom tie pocty...asi ptreto ze nove veci..a zistila som ze na koberci sa mi dost smyka pri tych skakackach :D
ahojte,
tak ja dnes si dam 4 krat prvy level este ma to bavi zatial 😀 ja ked prekonam prve 2 tyzdne som frajerka este sa mi to nikdy nepodarilo
baby moje dnes 9 krat 2 level + som si prvy krat dala to 6 minutove cvičenie na brucho k tomu...a super... zvladla som,tak je dobre 😀
@jankapiknova ahoj ona ma aj 6 minutove na brucho?? 😕 joj tak to mi treba idem sa na to pozriet ako sa to vola?
tak dnes som to dala aj ja aj keď sme zase nič nespali v noci 🙂 a ešte som si k 2 levelu dala aj no more trouble zones circuit 7 ale mala som čo robiť 🙂
6ty den z druheho levelu a 20minut navyse a som hotova 🙂
@iconka tak krásne ti to ide dole no ja som teraz len 4 den 2 levelu dávno som sa nevážila ale naposledy ked som sa merala tak som mala -3cm prsia -3brucho a zadok -1 cm ale váha mi naposledy stála čiže taká istá ako som aj začínala čo je 68 kg keby aj mne tak klesla tak asi skáčem meter dvadsať hhh
@sandrus2 hlavne že cm idu dole.... tuk sa meni na svaly a tie su tažšie , mne kila nevadia,pokial budem vidiet na veciach že som schudla... 😉
nikdy som sa kilami neriadila,teraz som sa koli tabulke začala len važit ale inak som sa nikdy nevažila,len ked som bola tehotna 🙂

@iconka
Ahojte baby, aj ja už cvičím 5 den 2 level.....a poctivo vás tu čítam, a motivujem sa hlavne 😉
A čítam práve že máte aj nejakú sukromku???? Smiem sa ku vám aj ja pridat??? 😨