Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Takze moje vysledky po mesiaci (z toho 23dni cvicenia z Jillian) vaha - 6,3kg, prsia -3cm, pas -3cm a boky -3cm 🙂
@jankapiknova no ja som rada že som aj z prs schudla lebo po porode mi ostali dosť veľké takže ja som spokojná 🙂 takto by mohli ostať a trochu spevniť a bola by som v 7 nebi 🙂
@sandrus2 ja by som brala len z brucha a to ide posledne... 😒 ale tak niejak to spravim...
@jankapiknova aj ja potrebujem hlavne brucho ale to ide najťažšie tak už nám len ostáva makať každý deň a dúfať že sa to spraví ale verím v to že áno 🙂
@iconka super aj vaha super,ja som spravila chybu že som sa neodmerala ale po 30days sa odmeram a uvidime po rappid in 30 🙂
@jankapiknova dakujem, ja som sa aj odfotila, takze mozem porovnavat 🙂 som si najskor precitala fora, tak som vedela, ze sa mam odfotit, aby som nebanovala potom
@iconka super :D ja mam niejake fotky čo mam aj z vianoc kde ma vidiet celu , tak to by som mala 😀 a teraz sa odfotim až ked budem jak laň 😀
@iconka to si dala riadne dole , inak to s tým fotením si urobila veľmi dobre lebo ja som na to zabudla a teraz môžem banovať :( ale čo už odfotila som sa po 19 dnoch ale pevne verím že to pôjde ešte dole alebo sa aspoň telo spevní tak uvidím dalsie zmeny 🙂 ale aspon mám foto z leta v plavkách kde som ako veleribka tak môžem porovnať aspoň s tým ďaleko som od toho nebola ani teraz to mám ako vystrašujúcu foto keby sa mi nechcelo cvičiť 🙂)
Mozete mi prosim niekto povedat, da sa s JM schudnut a vyformovat poporodne brucho? A kde by som nasla navod na tieto cviky, nemam pri dvoch krpcoch cas citat celu diskusiu 🙂 dakujem 🙂 a este ako casto sa to cvici a ako dlho ?
@luciferova ahoj tak ja som začala s 30 DS cvičí sa to 30 dní každý level 10 dní tu máš link na prvý level
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8dúfam že ti to pomohlo 🙂
@sandrus2 dakujem, pozriem to. To sa cvici raz za den?
@luciferova áno raz za deň 🙂
zeny dnes som odcivicila 2 level a vobec ma to nebavi ☹ jaj co mam robit to cardio na zemi co skaces katastrofa 😝
@iconka ja sa snažím, v novembri som si dala diétku a tak som diétovala o106, až som na váhe mala +5 kg, čiže späť ako z pôrodnice 😖 Teraz 3 dni cvičím, objednala som si aj tabletky, chystám na aerobic, tak keď čítam, všade sú s Jillian spokojné baby, hádam to pomôže aj mne. Ešte si to preštudujem, čo si mám zmerať, a pridám sa k vám do skupinky, ak môžem 🙂

@sandrus2 ked ja by som bola rada keby neschudnem z prs a z ostatneho ano...z brucha by som kludne mohla aj 10 cm ale na prsiach možem aj pribrat 😀