icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
jankapiknova
1. feb 2013

@sandrus2 ked ja by som bola rada keby neschudnem z prs a z ostatneho ano...z brucha by som kludne mohla aj 10 cm ale na prsiach možem aj pribrat 😀

iconka
1. feb 2013

Takze moje vysledky po mesiaci (z toho 23dni cvicenia z Jillian) vaha - 6,3kg, prsia -3cm, pas -3cm a boky -3cm 🙂

sandrus2
1. feb 2013

@jankapiknova no ja som rada že som aj z prs schudla lebo po porode mi ostali dosť veľké takže ja som spokojná 🙂 takto by mohli ostať a trochu spevniť a bola by som v 7 nebi 🙂

jankapiknova
1. feb 2013

@sandrus2 ja by som brala len z brucha a to ide posledne... 😒 ale tak niejak to spravim...

sandrus2
1. feb 2013

@jankapiknova aj ja potrebujem hlavne brucho ale to ide najťažšie tak už nám len ostáva makať každý deň a dúfať že sa to spraví ale verím v to že áno 🙂

sandrus2
1. feb 2013

@iconka super tá váha ti išla krásne dole 🙂 môžem sa opýtať s koľko kg si išla ? aj cm sú super gratulujem

jankapiknova
1. feb 2013

@iconka super aj vaha super,ja som spravila chybu že som sa neodmerala ale po 30days sa odmeram a uvidime po rappid in 30 🙂

iconka
1. feb 2013

@sandrus2 DAKUJEM mala som 79kg a teraz mam 72,7kg, vyska 180cm. Tiez mi treba najma brucho, ale este mam zasoby vsade, takze sa tesim kazdemu ubytku vsade na tele. Uz len nezaspat na vavrinoch a makat dalej 🙂

iconka
1. feb 2013

@jankapiknova dakujem, ja som sa aj odfotila, takze mozem porovnavat 🙂 som si najskor precitala fora, tak som vedela, ze sa mam odfotit, aby som nebanovala potom

jankapiknova
1. feb 2013

@iconka super :D ja mam niejake fotky čo mam aj z vianoc kde ma vidiet celu , tak to by som mala 😀 a teraz sa odfotim až ked budem jak laň 😀

sandrus2
1. feb 2013

@iconka to si dala riadne dole , inak to s tým fotením si urobila veľmi dobre lebo ja som na to zabudla a teraz môžem banovať :( ale čo už odfotila som sa po 19 dnoch ale pevne verím že to pôjde ešte dole alebo sa aspoň telo spevní tak uvidím dalsie zmeny 🙂 ale aspon mám foto z leta v plavkách kde som ako veleribka tak môžem porovnať aspoň s tým ďaleko som od toho nebola ani teraz to mám ako vystrašujúcu foto keby sa mi nechcelo cvičiť 🙂)

iconka
1. feb 2013

@sandrus2 pofot sa kludne aj dnes, ked budes dalej cvicit isto este vela zmien na sebe budes vidiet a mozes porovnavat v dalsich mesiacoch 😉

luciferova
1. feb 2013

Mozete mi prosim niekto povedat, da sa s JM schudnut a vyformovat poporodne brucho? A kde by som nasla navod na tieto cviky, nemam pri dvoch krpcoch cas citat celu diskusiu 🙂 dakujem 🙂 a este ako casto sa to cvici a ako dlho ?

sandrus2
1. feb 2013

@iconka tak včera si ma riadne inšpirovala tak dnes som dala 2 den 3 levelu a k tomu som si dala 6min na brucho a aj to 6 min cardio ale dala som si 3 ta sa mi zdala lahsia 🙂 dnes sa cítim super oproti včerajšku 🙂

sandrus2
1. feb 2013

@luciferova ahoj tak ja som začala s 30 DS cvičí sa to 30 dní každý level 10 dní tu máš link na prvý level

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

dúfam že ti to pomohlo 🙂

luciferova
1. feb 2013

@sandrus2 dakujem, pozriem to. To sa cvici raz za den?

sandrus2
1. feb 2013

@luciferova áno raz za deň 🙂

srnqqa
1. feb 2013

@iconka ahoj, chcela by som sa spýtať, či si popri tom cvičení držala aj nejakú diétu? 30 min. denne totiž nie je veľa, to sa dá zvládnuť 🙂

rybecka
1. feb 2013

zeny dnes som odcivicila 2 level a vobec ma to nebavi ☹ jaj co mam robit to cardio na zemi co skaces katastrofa 😝

iconka
1. feb 2013

Pridavam svoju fotku po mesiaci chudnutia. Na foto mam odcvicenych 23dni s Jillian. Sice rozdiel este nie je viditelny, ale tu mate aspon odpoved tie, ktore stale riesite, ci cvicit podla Jillian, alebo nie. Kazdopadne ja makam dalej. 😉

iconka
1. feb 2013

@srnqqa ahoj, od noveho roku som totalne zmenila jedalnicek, presla som na zdravu stravu, jem 5x denne, vobec necitim hlad, pokial sa nezabudnem najest v spravnom case. A cvicenie si natahujem na 40-60minut 🙂

srnqqa
1. feb 2013

@iconka ja sa snažím, v novembri som si dala diétku a tak som diétovala o106, až som na váhe mala +5 kg, čiže späť ako z pôrodnice 😖 Teraz 3 dni cvičím, objednala som si aj tabletky, chystám na aerobic, tak keď čítam, všade sú s Jillian spokojné baby, hádam to pomôže aj mne. Ešte si to preštudujem, čo si mám zmerať, a pridám sa k vám do skupinky, ak môžem 🙂

iconka
1. feb 2013

@srnqqa do skupiny ta pridam, ale tie lieky, to si si ake objednala? Na chudnutie nejaku hovadinu? Akoze vazne veris, ze vdaka liekom mozes naozaj dlhodobo schudnut? Vykasli sa na ne, nenic si zdravie. Daj sancu Jillian a uvidis, ze lieky nebudes potrebovat.

rybecka
1. feb 2013

@iconka ty vado paradne vidno rozdiel gratulujem 😵

vladulik2
1. feb 2013

@iconka blahoželám 🙂 🙂 🙂 krásny pokrok .... aj si si upravila stravu alebo iba cvičenie .... kiežby sme boli viaceré takú pevnú vôľu

silvia74
1. feb 2013

@iconka rozdiel je teda viditelny, super, drzim palce dalej, ja som este len na zaciatku, ale ked som uvidela tvoje fotky, je to motivacia 🙂

iconka
1. feb 2013

@rybecka
@silvia74 baby dakujem, to ma este viac motivuje, ked ma pochvalite 😉

@vladulik2 dik, ano, zmenila som aj jedalnicek

iconka
1. feb 2013

@rybecka Nerozmyslaj nad tym, ze ta to nebavi, mysli len a len na ucinky. To das. 🙂

monnaa
1. feb 2013

@rybecka - vydrž, mňa ten 2. level tiež dáko nenadcýňa tým skákaním v kliku, ale postupne to dáš, určite 😉 ...ja som najskôr tie cviky na zemi robila podľa začiatočníčky, neskôr podľa pokročilej, stále je to lepšie a lepšie s kondičkou

monnaa
1. feb 2013

@iconka . vauuuu, super efekt , super inšpirácia pre mňa- Ozaj, a vďaka za typ ohĺadom toho šmýkania v 2. leveli, teraz už cvičím na plávajúcehj podlahe a je to neporovnateľne lepšie