Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@sandrus2 tie fľašky sú mi dôverne známe, totiž keď som začínala 1. level , tak som tie 2 - kg činky ani poriadne nevedela udržať, kondičku som nemala predtým žiadnu....takže som cvičila najskôr s 1/2 litrovými a neskôr s 1 l fľaškami, tiež sa mi to šmýkalo, až ku koncu 1. levelu som prešla na 2- kg činky...ach jaj, keď si spatne spomeniem na 1. level, že som poriadne ani "ženský " klik nespravila a teraz v 3. už pohodička 🙂
@monnaa veru , ja som od začiatku na tých litrových :D a presne prvý level som myslela že ich zahodím a budem bez nich ale zvládla som to s nimi len sa mi to už zdá málo ale 2 kg zase veľa , uvidím kedy sa vlastne dostanem do tesca /vraj tam majú/ a uvidím aké budú mať a podla toho kúpim :D
baby, prosím vás, môžte sem hodiť link na ten rappid ? ja keď to dám do vyhľadávača v youtube, tak mi vyhodí veľa videí, vačšinou takých krátkych a neviem sa v tom zorientovať, tiež rozmýšľam čo po 30 dňovke budem cvičiť, vďaka moc
caute baby, ja kopirujem moju "poziadavku" spred cca 2 dni??? lebo mi nikto neodpovedal ☹ ☹ ☹ ☹ prosim prosim, dajte volajake linky 😀
caute baby, ja som tip na toto cvicenie dostala len nedavno, kedze som dovtedy uprednostnovala beh na cerstvom vzduchu. avsak december-januar som sa nehybala takmer vobec, lebo bud boli silne mrazy von alebo brecka a to mi nerobi dobre. bolo mi poradene toto tu a to konkretne to 30-dnove cvicenie. dnes som odcvicila 7. den a to len s kilovymi cinkami a mam teda dost emoticon emoticon ale paci sa mi to, akurat som pozerala na rozne dvd-cka tej Jillian a zaujalo ma tam konkretne toto cvicenie:
Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack (Listopad, 2010), chcem sa opytat, tie, co to cvicite, ake mate s tym skusenosti? je to aj na zadok a stehna? a da sa to niekde stiahnut? dakujem.
a este ma zaujalo toto:
Jillian Michaels Killer Buns & Thighs (Září, 2011) - da sa to niekde stiahnut, alebo teda aspon zapnut na cvicenie?
a napokon:
Jillian Michaels: Body Revolution (Leden, 2012) tie, co to cvicite, podla coho to cvicite? nasli ste to niekde na nete alebo ste museli kupovat dvd? dakujem vsetkym za vsetky odpovede! emoticon
@sandrus2 ahoj, ja mam kilove, ale mam co robit ti poviem. a to mam pomerne silne ruky. pri tych klikoch davam 2x15 klikov, teda ich robim pomerne v tempe, ale cinky navyse.....davaju mi teda riadne zabrat 😝 😅
ahojte baby, no tak uz aj ja som sa dnes odhodlala na tu Jillian. nie je to az take hrozne (pomyslela som si,ked som skoncila),ale ked som sla pustit vanu a trochu sla za PC a potom som sla zastavit vodu,tak ty koksooo... sa mi fajne nohy klepali 😀 😝 no ale kondicku uz trosku mam, doteraz som si trosku natahovala svaly s kalanetikou,tak to hadam nejako zvladnem. ale mam uz teraz svalovku na rukach. a to som ani cinky nemala,ale len brusene pohare 😀 (ale su dost tazke no... ) 😀 😢
@mandragora22 ahoj ja som teraz 3 level a stále cvičím s 1kg flašami 🙂 ten 6 week je na cardio a brucho ja si ho dávam raz za level že vynechám jeden deň keď už zvládam úplne v pohode tak si ho dám a stiahneš to na ulož to tam sú skoro všetky ok jillian ten Killer neviem ani ja nikde najst asi nieje ani na stiahnutie ani na pozretie ale ak chceš tak pridaj po civčení 30 ds bud cardio 6 minutove alebo No more trouble je ich tam viac stačí ked si vyberieš najdes na youtube 🙂 hádam pomohlo
skús pozrieť
https://www.youtube.com/watch?v=tJ593Z7MKs8a tu je to cardio
@sandrus2 ahoj, dakujem ti za tipy, mas nejaky typ na cvicenie, ktore by trvalo cca 30 minut tak, ako je ten 30-dnovy program? a kombinovane... lebo toto mi celkom vyhovuje, neviem si predstavit, ze si zapnem tri rozlicne programy trvajuce cca 6 minut... alebo styri. to mi je vela naraz. tento 30-dnovy sa mi velmi paci, lebo je tam kombinacia vsetkeho naraz, existuje nieco potom dalej na pokracovanie? a teda po tych 30 dnoch nejake dalsie podobne cvicenia? ci?
@mandragora22 asi sme sa nepochopili 🙂 ja si odcvičím ten 30 dnový a potom si dám ešte 6 min na brucho a 6 min cardio ale to po odcvičení levelu keď zvládam :D no po 30 DS idem na ripped in 30 tiež sa to tak cvičí ako teraz iba je to na týžden a v nedelu oddychuješ a potom ideš na ďaľší level 🙂
@sandrus2 aha, no a ten ripped in 30 je o com? tiez taky vsestranny? lebo ja rada striedam partie, kebyze cvicim 20 min. len na jednu partiu tak sa asi zblaznim, ale ked sa to strieda, tak v pohodke. mozes mi prosim priblizit o co ide v tomto 30 ripped in? ci naopak 😀 😀 dakujem!
@sandrus2 no prave tuto stranku mam uz nastudovanu, preto ma zaujal aj tento program, akurat netusim, kde sa k tomu dostanem? hm. nerada to nejak vyhladavam na nete, a to malo co som pozrela....nenasla som to tam 😖 😖
je to na ulož to tam si to stiahni 🙂 inak aj mna nastartovala tato stranka 🙂
@sandrus2 dakujem!
ja zajtra este len koncim prvu dekadu tej 30-tky, ale uz teraz sa tesim na dalsie vyzvy, lebo faktom je, ze sa ovela lepsie citim a uz po 9 dnoch mam dojem, ze z mier ubuda.... mozno je to len subjektivny pocit, netusim, nepytam sa inych ludi, ale neriesim, tesi ma ten pocit 🙂
@sandrus2 to 6 weeks si si davala?
@jankapiknova ja som si to dala na 9 den 1 levelu namiesto 30 dnovky lebo uz mi to bolo malo a potom som si to dala zase na 9 den 2 levelu je to makacka ale neviem ci by som to chcela cvicit kazdy den ale je to super na brucho 🙂
@sandrus2 tak to vyskušam raz aj ja,nakolko brucho mi treba najviac 😀 a prosim ta hodiš mi sem link ktore presne to cvičiš? dakujem
no skús a daj potom vedieť ako sa tebe páčilo 🙂
ahojte tak ja som zacala ctiez cvicit zatial som len 4 den na prvom leveli ale chcem sa spytat ked docvicim vsetky tri levely je este neake dalsie cvicenie ? vidim ze tu mate vseliake cvicenia len sa neviem z toho vysomarit chcela by som si to pekne postupne napalit jeden dva tri levey a este nieco potom dakujem za kazdu radu 😉
ahojte kocky.. mala som 3 dni pauzu, koli zubom, kedze som len na liekoch bla a potm som skoncila na pohotovosti, ale uz je fajn, dnes mam odcviceny 6 den levelu 1 . a k tomu si vzdy pridam cardio 1 . a dnes vecer asi jogu.. som si stiahla tak uvidime... 😉
@sandrus2 idem si stiahnut ten ripped 😀 😀 mozno si ho dam na posledny den 1 levelu.. 😕 ak sa budem citit 😀

Dievčatá s akými ťažkými činkami cvičíte ?