Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte maminky, aj ja by som chcela začať a pridať sa k vám... ale mám problém :( vie mi niekto pradiť, kde nájdem cviky alebo nejaký návod na cvičenie a ako by to asi malo fungovať? ďakujem vám vopred 🙂
čafte, mam v plane cvičit ked deti zaspia ale neviem či črevna chripka na mna prišla tak asi budem viac behat na wcko ako pred telkou :D
tak dnes druhy den 2 level....je to o nieco lepsie ako vcera....ale cvicim len podla zaciatocnicky....niektore cviky absolutne nezvladam.....mna uz pocas 1.levelu boleli kolena, hlavne ked sa skace....a teraz je to citelne horsie....neviem ako to mam vyriesit....
kocky ked sa mi nepodari cvičit presne 10 dni za sebou mam začat level 1 od začiatku či pokračovat dalej?bo tak asi by som zamrzla na 1 leveli hehe kedze mne večer aj klienti chodia ,cez den nestiham stale
Ahojte kocky, snad sa mozem pridat.....som po dost blbom obdobi....a potrebujem sa neak zamestnat, u nas strasne kopce snehu tak moj oblubeny beh sa neda, ale chcela by som skusit toto cvicenie, tak dnes zacinam levelom 1, prosim ako dlho sa to cvici a su aj neake prestavky? a uzivate pred cvicenim neaky karnitin alebo nieco? dakujem
Ahojte baby cvicim uz druhy level a strasne ma bolia clenky, ked sa skace pri kardio. Mate aj vy niektora taky problem?
@suinka211 ahoj...30 day shred sa cvici 1.level 10 dni, 2.level 10 dni a 3.level 10 dni....takze spolu 30 dni....videa najdes na youtube alebo si ich mozes stiahnut na http://www.ulozto.sk/hledej?q=jillian+michaels+... 😀
@vladka1828 ano to kardio co si dala link presne to som dala po tom druhom levely a k tomu este 6 minut na brucho hej fucala som aj ja je ten druhy level narocnejsi ale ked uz zacnem cvicit tak ma to zacne bavit a kym sa deti hraju tak makam dokedy sa da a dokedy vladzem zacinam byt na tom cviceni celkom pekne zavisla co je super 😉 dnes som bohuzial este necvicila ale zachvilku pojdem ked pride manzel s roboty nech sa mi deti nemotaju popod nohy 😉
@suinka211 presne tak, je to taka necela polhodinka s uvodnou rozcvickou a strecingom na konci....po odcviceni 10 dni prechadzas na level 2 a potom level 3...niektore zdatnejsie zienky si k tomu pridavaju rozne dalsie cviky...hlavne som postrehla cardio a na brucho....ja som rada, ze vobec dam to jedno video 🙂
@miriamka ano , je to zadarmo 😎 aked si zadas Jillian Michaels, tak ti tam vyhodi rozne dalsie DVD od nej....30 day shred je asi najznamejsie a vacsina s nim zacina....potom je dost podobne Ripped in 30 - toto cvicenie ma 4 weeks...kazdy jeden week sa cvici 5-6 dni (aspon to tak odporuca sama Jill) a 1-2 dni pauza....chystam sa na to po tom, co odcvicim 30DS...zacnem asi v pondelok, budem cvicit 6x, teda do soboty a v nedelu budem mat pauzu 🙂 teraz som medzi 1. a 2. levelom 30DS vynechala 2 dni a v pondelok sa mi ovela horsie cvicilo...takze ten 1 den na oddych mi staci...
zeny umrela som 😝 zacvicila som si J illian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism akože dobra makacka 😝 😝
odporucam kto chce sa fajne zapotit a zacvicit ja som to dala tak tak 90% fakt mam dost 🙂
tak dnes som dala druhy den druhy level 30ds a super vcera som ho cvicila prvy krat aneako ma to nebavilo dnes to bolo lepsie aj som to dala tak na 98% co je super potom si davam 6minut brucho a to sa tak trocha vyycham a dam este 6minut cardio a zasa som mokra ako mys a hned vam sem pisem 😉
@rybecka idem kuknut to cvicenie uz sice ledva fucim ale uvidime vyskusame 😀 a ktore to cvicis je tam toho vela? daj link
teraz som docvičila 1. deň 2. levelu - je to makačka, ale zvládla som väčšinu cvikov podľa černošky 🙂 takže som spokojná 😀
tak zvladla som svojich 60 minut a aj sprchu som stihla hehe ale zase ma prehana ako o zivot
Dievčatá, kto cez víkend začína ripped??? a vy čo cvičíte, čo na to hovoríte, je to hrošie ako 30sD??
od kedy som začala cvičit zase mi stika nejaky nerv v zadku a az do nohy mi to prechadza .(
baby hlasim sa po par dnoch,odišiel mi notebook,tak som na starom črepe bez zvuku 😀 , cvičim čo mi načita,dnes 6 week , včera na sucho čo som si pamatala,uvidime kedy mi vyreklamuju moj pc nech už normalne cvičim ako mam 😀 , ale cez to všetko makam každy den s jednou prestavkou... 🙂
@zulfizar mňa ripped in 30 baví viac... 🙂 a nepovedala by som, že ťažšie... ak si zvládala 30 days shred tak toto tiež zvládneš.. 🙂 prvý week je úplna pohodička... v druhom je to aspoň pre mňa horšie na cardio - je tam kombinácia troch skákačiek v polohe kliku, čo nemám príliš rada 🙂 tretí je zas skôr zameraný na posilňovanie a štvrtý sa aspoň mne javil taký v pohodke... určite vyskúšaj, mne sa ripped páči 😵
@zulfizar ahoj ja som dnes mala 2 den rippedu ale zadné stehná a zadok ma dobre bolia som zvedavá ako zajtra budem cvičit hh ale dobre troška zmena oproti 30DS menej skákačiek a viac posilovačiek 🙂 ale hodnotím zatial dobre 🙂
Do teraz som cvičila s kilovými činkami od zajtra 1,5 tak som zvedavá ako to pôjde 🙂

@komisakpd a potom ako pokračuješ? tam kde si skončila? či si dávaš nejaký "zahrievací" deň?