Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Babky ja zacinam ako rad s tymto chudnutim dnes som zvedava na youtube to je xe?dakujem....po piatej nejedavam mam 3krat jeenie za den
@vladka1828 ...cvicime uplne narovnako, aj ja mam za sebou prvy den 2. levelu 😅 a tiez skromne uznavam, ze som isla viac podla cernosky ako belosky 😎 😅 , ale je to lepsie a viac citim svalstvo tak som rada 🙂
Ahojky kočenky ja dnes odcvičený 4 deň podĺa 30ds od jillien,je to makačka,ale snažím sa,,no musím lebo tá váha ma už deprimuje...cvičim s činkami spolu maju 3kg dohromady...no a máte aj nejaké dietne odporučania podľa Jillian?? potrebujem vééľa zhodiť.Ďakujem 🙂) inak ja som Veronika 🙂)
@maca215 a to je zas ktore 😀 už mam z toho gulaš 😀 nehodiš sem link? dakujeeem
@lucanka49 Ahojik, okrem body revolution napr. Ripped in 30, je podobny ako 30DS
Mrkni sem 😉
http://mojetelo.blogspot.cz/2012/06/den-59-hodn...
...cvici sa 4tyzdne a po kazdom tyzdni pauza jeden den 🙂
Dnes som v praci dostala od jedneho starsieho pana lichotku, ze : Zuzka, co so sebou robis, schudla si, stracas sa nam" ..hihi, potesilo, lebo ten ani netusi, ze nejaka Jill existuje a ze ja doma cvicim a pod. 😀
@jankapiknova ahoj som iba na mobile a blbo mi to zobrazuje.uz som sem davala na to aj link...pozri to na tom blogu nikki moje telo....tam to ma krasne rozpisane ako sa co cvici
Ahojte babulky. Ja som vcera zacala prvy den prveho levelu... Hned potom som isla do sprchy a ledva som sampon zdvihla 😀 Chcem zvladnut celych 30 dni, tak sa mi to snad podari... No dneska ma ruky riadne bolia 😀
@jankapiknova ahoj som iba na mobile a blbo mi to zobrazuje.uz som sem davala na to aj link...pozri to na tom blogu nikki moje telo....tam to ma krasne rozpisane ako sa co cvici
ahojte tak dnes som sa prekonala 🙂 nedalo mi tak som sa odvážila a váha zase klesla asi je to aj pre to že mi skončila ms tak ma to naštartovalo že som si dala Ripped 1 level , potom som si dala no more trouble 2 a 6 a ešte fat boost metabolism 7 som hotová ale som rada že som to dala , hádam sa zajtra postavím 🙂
Ahojte 🙂
Davno som tu nepisala i ked vas sledujem a citam....
Vidim, ze sa tu cvici ostosest 🙂 Ja som s tym po case sekla ale uz sa chystam na Body Revolution.... Nabrala som zasa odhodlanie zacat.... 😀
Vaha mi ide pekne dole, len to brucho je stale take, akoby som bola tehu 😠 Z mojich januarovych pociatocnych 80 kg mam teraz 72.2 kg.... Takze ak pridam poctive cvicenie, malo by to mat este viditelnejsi efekt 🙂
baby prosdim Vás nemožete mi sem niektora dat link na ripped in 30 prvy a aj druhy týžden, poraža ma na tomto starom PC,nič mi tu poriadne nejde a ked to tam do youtube,task mi to tam tiež nenajde. len nie na stiahnutie,len link na to aby som si to mohla rovno pustit. dakujeeeeem 😉
@maca215
@mirkap84 kočky vazerá to dosť ťahšie neviem či zvladnem oboje každy deň,som chcela poobede 30DS a večer to riped,je to dosť ťažké,,myslím si..ale tie vysledky su pekné..ja dnes 5 deň 1.levelu a pred tým som ešte 30 minut odhadzovala vkuse senh,tak som uplne mrtva 🙂)idem to stiahnuť a skusim večer ak bude nalada ak nie necham to od pondelka bude to kompletný týždeň aspoň 🙂 pre srandu sa s dcerkou učíme tancovať na toto,,ale pretočte si to na 1,16min lebo sa tam kecá na začiatku,ale je to len na srandu 🙂) http://www.mojevideo.sk/video/179e6/pulcino_pio...
odcvičené a leje sa zo mňa ako zo špongie 😀
ahojte, uz mi je malinko lepsie.... ale aj tak stale kaslem a kycham a soplim riadne. dnes je to 3 den pauza a je mi z toho nanic... 😠 tak rada by som chcela si ist zacvicit,ale nevladzem a len by sa mi nachladnutie zhorsilo, dnes sa este budem kurirovat a zajtra na to nabehnem.. podla toho ako sa bduem citit.. len do kelu mi je luto toho casu, mohla som ho stravit inak ako chrchlanim a priberanim 😠
inak prihlasila som sa aj do premeny mojetelo .. takze aj preto asi to beriem ako mrhanie casu..... 😠 😠 😠 😠 😠
Hodinka odcvicena. Prvy week z rippedu docviceny, zajtra mam mat volno, ale uvidim, ci budem vegetit, alebo si dam nejake cvicenie. Kazdopadne uz sa tesim na week 2. 😀

@zulfizar ja cvicim ripped in 30, zatial prvy tyzden a zda sa mi to lahsie ako 30days shred, ale asi ako kto, kazdemu vyhovuje ine, uz som aj rozmyslala, ze som si mohla najst nieco tazsie, ale docvicim to samozrejme. 🙂