icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
iconka
12. feb 2013

@zulfizar ja cvicim ripped in 30, zatial prvy tyzden a zda sa mi to lahsie ako 30days shred, ale asi ako kto, kazdemu vyhovuje ine, uz som aj rozmyslala, ze som si mohla najst nieco tazsie, ale docvicim to samozrejme. 🙂

zulfizar
12. feb 2013

@sandrus2 Ja som už druhý a tretí level na 30sd necvičila s činkami, zistila som, že bez nich sa viac spotím, neviem prečo...ale funguje to...takže sa mám na čo tešiť???

sosovica
12. feb 2013

Babky ja zacinam ako rad s tymto chudnutim dnes som zvedava na youtube to je xe?dakujem....po piatej nejedavam mam 3krat jeenie za den

mirkap84
12. feb 2013

@vladka1828 ...cvicime uplne narovnako, aj ja mam za sebou prvy den 2. levelu 😅 a tiez skromne uznavam, ze som isla viac podla cernosky ako belosky 😎 😅 , ale je to lepsie a viac citim svalstvo tak som rada 🙂

lucanka49
12. feb 2013

Ahojky kočenky ja dnes odcvičený 4 deň podĺa 30ds od jillien,je to makačka,ale snažím sa,,no musím lebo tá váha ma už deprimuje...cvičim s činkami spolu maju 3kg dohromady...no a máte aj nejaké dietne odporučania podľa Jillian?? potrebujem vééľa zhodiť.Ďakujem 🙂) inak ja som Veronika 🙂)

lucanka49
12. feb 2013

@mirkap84 prosím poradíš mi kde najdem ten program od Jillian ten čo sa cvičí každý deň apotom 1-2 dni voľno??neviem ako sa to volá? a ako sa to cvičí prosím ťa??ja cvičím 30 DS od Jillian a chcem večer ešte to druhe len neviem kde to je 🙂))Ďakujem 🙂))

csokasi
12. feb 2013

@sosovica Ajoj Ja som si t to stiahla na uloz.to a mam pokoj ako s tale použivať youtube

sosovica
12. feb 2013

@csokasi dakujem za radu skusim to aj ja stiahnut akorad mi taka pani napisala ze kazfy level sa cvici 10dni a potom sa prechadza na dalsi?dakujem za odpoved

csokasi
12. feb 2013

@sosovica Hej hej 10 alebo aj dlhsie ak sa necitis na dalsi. Ja som to stiahla a dala somxi to aj sestre. Takze sa budme tahat xi

sosovica
12. feb 2013

@csokasi dakujem som nevedela tak zajtra sa ideme mordovat zasa

maca215
13. feb 2013

@lucanka49 ja cvicim body revolution 🙂 v nedelu mas volno

jankapiknova
13. feb 2013

@maca215 a to je zas ktore 😀 už mam z toho gulaš 😀 nehodiš sem link? dakujeeem

mirkap84
13. feb 2013

@lucanka49 Ahojik, okrem body revolution napr. Ripped in 30, je podobny ako 30DS
Mrkni sem 😉
http://mojetelo.blogspot.cz/2012/06/den-59-hodn...
...cvici sa 4tyzdne a po kazdom tyzdni pauza jeden den 🙂

iconka
13. feb 2013

Dnes som v praci dostala od jedneho starsieho pana lichotku, ze : Zuzka, co so sebou robis, schudla si, stracas sa nam" ..hihi, potesilo, lebo ten ani netusi, ze nejaka Jill existuje a ze ja doma cvicim a pod. 😀

maca215
13. feb 2013

@jankapiknova ahoj som iba na mobile a blbo mi to zobrazuje.uz som sem davala na to aj link...pozri to na tom blogu nikki moje telo....tam to ma krasne rozpisane ako sa co cvici

bybi
13. feb 2013

Ahojte babulky. Ja som vcera zacala prvy den prveho levelu... Hned potom som isla do sprchy a ledva som sampon zdvihla 😀 Chcem zvladnut celych 30 dni, tak sa mi to snad podari... No dneska ma ruky riadne bolia 😀

maca215
13. feb 2013

@jankapiknova ahoj som iba na mobile a blbo mi to zobrazuje.uz som sem davala na to aj link...pozri to na tom blogu nikki moje telo....tam to ma krasne rozpisane ako sa co cvici

sandrus2
13. feb 2013

ahojte tak dnes som sa prekonala 🙂 nedalo mi tak som sa odvážila a váha zase klesla asi je to aj pre to že mi skončila ms tak ma to naštartovalo že som si dala Ripped 1 level , potom som si dala no more trouble 2 a 6 a ešte fat boost metabolism 7 som hotová ale som rada že som to dala , hádam sa zajtra postavím 🙂

iconka
13. feb 2013

@sandrus2 aj ja som sa rano odvazila a potesila, uz len kusok a som pod 70 (uz aby to bolo) 🙂 Ja dnes koncim 1week Ripped-u uz sa tesim na 2week 🙂

katy2
13. feb 2013

Ahojte 🙂
Davno som tu nepisala i ked vas sledujem a citam....
Vidim, ze sa tu cvici ostosest 🙂 Ja som s tym po case sekla ale uz sa chystam na Body Revolution.... Nabrala som zasa odhodlanie zacat.... 😀
Vaha mi ide pekne dole, len to brucho je stale take, akoby som bola tehu 😠 Z mojich januarovych pociatocnych 80 kg mam teraz 72.2 kg.... Takze ak pridam poctive cvicenie, malo by to mat este viditelnejsi efekt 🙂

jankapiknova
13. feb 2013

baby prosdim Vás nemožete mi sem niektora dat link na ripped in 30 prvy a aj druhy týžden, poraža ma na tomto starom PC,nič mi tu poriadne nejde a ked to tam do youtube,task mi to tam tiež nenajde. len nie na stiahnutie,len link na to aby som si to mohla rovno pustit. dakujeeeeem 😉

lucanka49
13. feb 2013

@maca215
@mirkap84 kočky vazerá to dosť ťahšie neviem či zvladnem oboje každy deň,som chcela poobede 30DS a večer to riped,je to dosť ťažké,,myslím si..ale tie vysledky su pekné..ja dnes 5 deň 1.levelu a pred tým som ešte 30 minut odhadzovala vkuse senh,tak som uplne mrtva 🙂)idem to stiahnuť a skusim večer ak bude nalada ak nie necham to od pondelka bude to kompletný týždeň aspoň 🙂 pre srandu sa s dcerkou učíme tancovať na toto,,ale pretočte si to na 1,16min lebo sa tam kecá na začiatku,ale je to len na srandu 🙂) http://www.mojevideo.sk/video/179e6/pulcino_pio...

marekdani
13. feb 2013

odcvičené a leje sa zo mňa ako zo špongie 😀

lucka1987
13. feb 2013

ahojte, uz mi je malinko lepsie.... ale aj tak stale kaslem a kycham a soplim riadne. dnes je to 3 den pauza a je mi z toho nanic... 😠 tak rada by som chcela si ist zacvicit,ale nevladzem a len by sa mi nachladnutie zhorsilo, dnes sa este budem kurirovat a zajtra na to nabehnem.. podla toho ako sa bduem citit.. len do kelu mi je luto toho casu, mohla som ho stravit inak ako chrchlanim a priberanim 😠
inak prihlasila som sa aj do premeny mojetelo .. takze aj preto asi to beriem ako mrhanie casu..... 😠 😠 😠 😠 😠

lucka1987
13. feb 2013

@lucanka49 ahoj. ja som si davala doobeda DS a poobede take cardio 30 minutove co som nasla na ulozto.. dostala som sa po 3 den 2 levelu a teraz ako pisem uz 3
dni som uplne mimo.. totalne chora.. takze 2 level zacnem az zajtra alebo pzajtra a odzaciatku

lucanka49
13. feb 2013

@lucka1987 juj no skusim stiahnuť aj to,ved to jedno mi sťahuje 3 hodiny :// no dnes nevladzem už ani chodiť som odhadzovala sneh pol hodinu ruky bolia ako šlak,od pondelka skusim niečo navyše ešte ku tomu 30DS 🙂)

lucka1987
13. feb 2013

@lucanka49 ja som dnes tiez odhadzovala sneh.. 😀 ale ako pisem mam pauzu v cviceni. inak som v pohde cvicila 1 - 1,5 hodiy denne, ale teraz ma dostala ta svinucha choroba 😠

iconka
13. feb 2013

Hodinka odcvicena. Prvy week z rippedu docviceny, zajtra mam mat volno, ale uvidim, ci budem vegetit, alebo si dam nejake cvicenie. Kazdopadne uz sa tesim na week 2. 😀