icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
tinika
13. feb 2013

@lucka1987 podobne :( nie som na otm az ako ty ale nebolo mi dobre :((

inac baby ja som tu kukla a tu je zoznam vsetkych cvičeni od jill
http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....
@lucanka49 ja min. tyzuden 2 hodky :D:D dufam ze tak skoro nenapada lae sama som bola prekvapena ze svalovka nebola :D

maca215
14. feb 2013

@tinika mesiac som cvicila s 1 kg a teraz cvicim s 1,5 kg

maca215
14. feb 2013

@tanjalea ja ked som zacinala tak prvych 5 dni som ani po schodoch nemohla chodit 😀 ale potom uz pohodka... treba vydržať tie prve krute dni

mirkap84
14. feb 2013

@tinika ...prve tri dni som cvicila s litrovym octom v kazdej ruke 😀 a potom som si kupila kilove cinky 😅 ...tie kilove cinky som po par dnoch cvicenia prveho levelu ani necitila, teraz v druhom leveli bohato stacia aj kilove 😅 , ale chystam sa na 2 alebo 3kilove...ale az po docviceni 30dnovky 🙂

mirkap84
14. feb 2013

@tanjalea ...prve dni svalovka najma na lytkach a stehnach a po 5tich dnoch cvicenia to pomizlo, telo si rychlo zvykne ale prve dni su "vesele" 😅 😅 😅

tinika
14. feb 2013

@mirkap84 ja som vahala medzi 1,5 a 2 kilovymi ale reku sak kus sa potrapim a zvyknem si a tie 1,5kg by boli potom lahke :D

blcha
14. feb 2013

baby piste tu o tych cinkach ja stale cvicim len s flaskami 750ml a idem si kupovat cinky a neviem ci mam kupit kilove alebo jeden a pol si myslim ze by mi stacili aj kilove ved nemusim mat ruky ako rambo ale zasa nebude mi to potom neskor malo? a neviete mi poradit kde sa daju neake dobre kupi a za dobru cenu? 😉

lucka1987
14. feb 2013

@mirkap84
@blcha ja mam 2 a 3 kilove cinky, ale tie 3 su riadny zaberak, takze sm len skusila par serii s nimi cvicit .. takze cvicim 2kg.. obcas urobim seriu bez ciniek, takze sa mi to vyrovnava .. ja mam ciky sucastou baenia k steperu a rotane co som dostala do chlapa minuly rok k narodkam.. ale tu sa daju aj na nete kupit.. myslim, ze toto nie je az taka hrozna cena http://cinky.heureka.sk/insportline-s-vinylovym...

lucka1987
14. feb 2013

@tinika ten blog je moja inspiracia. 😉 peihlasila som sa aj do premeny.. aj ked ma stve strasne tento tyzden ako som sa zdrzala ani dnes este cvicit nebude, stale kaslem a necitim sa uplne fajn, a len by sa to zhorsilo.. ale stravujem sa " normalne" aj ked vsere pri filme hriesnica som zhutala cele balenie tyciniek slanych 😠 😠 😠 po 7 tyzdnoch drzania spravnej zivotospravy som takto podlahla 😠

komisakpd
14. feb 2013

@blcha ja mam 1kg a myslim z estaci na zaciatok...ak by som cviciala uz viac ako rok aktivnne kazdy den mozno by som kupila ine, ale teraz staci

iconka
14. feb 2013

Ja som 30 days shred cvicila s 1-kilovymi a Ripped in 30 uz cvicim s 2-kilovymi, len jeden cvik robim s kilovymi, lebo mam problem s pravym laktom, ked ten cvik robim s 2kilovou, ale inac sa da. Vyssie ale uz asi nepojdem, tie 2-kilove su uz celkom dost na zeny.

zuziiiicek17
14. feb 2013

😖 no ja som sa dnes dala na druhy level 30day shred ... ked vam poviem ,ze som mala slzy na krajicku tak mi uverite ? Som slaboch , nejak to nezvladam ...ale musim

iconka
14. feb 2013

@zuziiiicek17 AAAAAALE, cosi, zatni sa a makaj!!! Nic to nie je, chce to len trochu zvyku a sebazaprenia. To das 😉

sandrus2
14. feb 2013

@blcha ahoj ja som 30 DS odcvičila s kilovými flaškami hhh a teraz som na rippede a mám 1,5 kg a úplne mi stačia neviem či ja by som zvládla viac 🙂

mirka285
14. feb 2013

@sandrus2 ja cvicim tiez s 1,5 kg a podla mna to bohate staci....neviem tie baby co su aj viac pri sebe,by mali cvicit skor s nizsou vahou ked nechcu mat ruky jak zapasnicky 😕

tinika
14. feb 2013

@lucka1987 raz za čas sak zijeme len raz nie? treba sa aj potesit :D odmenit :D
@iconka hehe jo stačia :D na bootcampe sme mali 12kg kettlebell

lucka127
14. feb 2013

Baby ja som z toho jelen nemate niekde rozpisy cviceni lebo ked si zadam level 1 vyhodi mi viac ako 30 typov cviceni..a potom fakt enviem ktore je level 1 ja cvicim P90x ale ked ma jogove a strech dni-to am fakt nebavi dala by som si jill v tie dni:D da sa povedat ze som uz pokrocilejsia tak kludne aj nieco tazsie na cele telo moze byt🙂aj ked kriticka oblast u mna su stehna a zadok dakujeeeemm
😀 😀 😀 😀

flossie
14. feb 2013

@zuziiiicek17 ja ti verim a som na tom podobne....dnes mam za sebou 4.den 2.level.....ale vcera som myslela, ze to rovno vypnem, este ani v polovici som nebola....dnes to bolo o poznanie lepsie, ale aj tak sa mi tento level nepaci....nech ho uz mam rychlo za sebou 😀 aj ked som zacala 1.level, tak prve 3 dni boli katastrofa, ale potom sa to nejako rozbehlo...dufam, ze ho dokoncim 😎

snehulienka24
14. feb 2013

@tinika ja mam tiez 1,5 kg cinky a myslim ze mi to bude este dllllho stacit 🙂

snehulienka24
14. feb 2013

@lucka127 ked ches nieco tazsie tak skus body revolution 🙂 a kludne vynechaj jednicku a dvojku, ale bez rovno od trojky

lucka127
14. feb 2013

@snehulienka24 dakujem este otazocka, ako je to casovo? 😉

monnaa
14. feb 2013

@lucka127 tu je level 1 :

jillian michaels 30 day shred level 1

monnaa
14. feb 2013

@lucka127 - nejako mi to tam zle vložilo ten link, ale keď to skopíruješ a dáš do vyhľadávača v youtube.com, tak hneď prvé video je to " pravé " 😉

lucka127
14. feb 2013

@monnaa dakujeem

snehulienka24
14. feb 2013

@lucka127 to su tiez cca 30 minutove cvicenia, cvicis 6 krat do tyzdna, nedela volno a dva dni posilovanie..
rozpis najdes na tomto blogu mojetelo.blogspot.com

jankapiknova
14. feb 2013

baby inak ripped30 sa mi zda jednoduchši než 30days ale som spotena 2x viac po nom... 😀

iconka
14. feb 2013

@jankapiknova uz si zacala week2? co nan hovoris?

kozorozec27
14. feb 2013

caute babeny, tak uz aj ja som zacala cvicit podla jilian... 🙂 svalovka jak svina, ale super pocit, ze nieco pre seba robim... zacala som sice len vcera, no aj dnes ked mi mala zaspala som pocvicila a bolo to o kus lepsie ako vcerajsie cvicenie...🙂
tqkze prvy level zatial pohoda a uz sa tesim/bojim na tie dalsie.. 🙂 🙂
a baby, cvicite ste aj nieco ine okrem tychto cvikov??

zuzkaben
14. feb 2013

Ahojte, ja tiez cvicim, a snazim sa varit tak, aby som nepribrala, tak ak chcete nejake tipy pre inspiraciu, ako varit zdravo a piect zdrave sladkosti, tu je inspiracia - www.fitrecepty.com alebo na facebooku ako Fitrecepty 🙂

jankapiknova
14. feb 2013

@iconka praveže dnes som posledny krat cvičila week 1 , lebo som cez vikend vynechala,boli sme na vylete... 😒 a tebe sa ako pozdava week2 ? tešim sa nan,jednička je v pohodke . 🙂