Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@tinika ...prve tri dni som cvicila s litrovym octom v kazdej ruke 😀 a potom som si kupila kilove cinky 😅 ...tie kilove cinky som po par dnoch cvicenia prveho levelu ani necitila, teraz v druhom leveli bohato stacia aj kilove 😅 , ale chystam sa na 2 alebo 3kilove...ale az po docviceni 30dnovky 🙂
baby piste tu o tych cinkach ja stale cvicim len s flaskami 750ml a idem si kupovat cinky a neviem ci mam kupit kilove alebo jeden a pol si myslim ze by mi stacili aj kilove ved nemusim mat ruky ako rambo ale zasa nebude mi to potom neskor malo? a neviete mi poradit kde sa daju neake dobre kupi a za dobru cenu? 😉
@mirkap84
@blcha ja mam 2 a 3 kilove cinky, ale tie 3 su riadny zaberak, takze sm len skusila par serii s nimi cvicit .. takze cvicim 2kg.. obcas urobim seriu bez ciniek, takze sa mi to vyrovnava .. ja mam ciky sucastou baenia k steperu a rotane co som dostala do chlapa minuly rok k narodkam.. ale tu sa daju aj na nete kupit.. myslim, ze toto nie je az taka hrozna cena http://cinky.heureka.sk/insportline-s-vinylovym...
@tinika ten blog je moja inspiracia. 😉 peihlasila som sa aj do premeny.. aj ked ma stve strasne tento tyzden ako som sa zdrzala ani dnes este cvicit nebude, stale kaslem a necitim sa uplne fajn, a len by sa to zhorsilo.. ale stravujem sa " normalne" aj ked vsere pri filme hriesnica som zhutala cele balenie tyciniek slanych 😠 😠 😠 po 7 tyzdnoch drzania spravnej zivotospravy som takto podlahla 😠
Ja som 30 days shred cvicila s 1-kilovymi a Ripped in 30 uz cvicim s 2-kilovymi, len jeden cvik robim s kilovymi, lebo mam problem s pravym laktom, ked ten cvik robim s 2kilovou, ale inac sa da. Vyssie ale uz asi nepojdem, tie 2-kilove su uz celkom dost na zeny.
😖 no ja som sa dnes dala na druhy level 30day shred ... ked vam poviem ,ze som mala slzy na krajicku tak mi uverite ? Som slaboch , nejak to nezvladam ...ale musim
@zuziiiicek17 AAAAAALE, cosi, zatni sa a makaj!!! Nic to nie je, chce to len trochu zvyku a sebazaprenia. To das 😉
Baby ja som z toho jelen nemate niekde rozpisy cviceni lebo ked si zadam level 1 vyhodi mi viac ako 30 typov cviceni..a potom fakt enviem ktore je level 1 ja cvicim P90x ale ked ma jogove a strech dni-to am fakt nebavi dala by som si jill v tie dni:D da sa povedat ze som uz pokrocilejsia tak kludne aj nieco tazsie na cele telo moze byt🙂aj ked kriticka oblast u mna su stehna a zadok dakujeeeemm
😀 😀 😀 😀
@zuziiiicek17 ja ti verim a som na tom podobne....dnes mam za sebou 4.den 2.level.....ale vcera som myslela, ze to rovno vypnem, este ani v polovici som nebola....dnes to bolo o poznanie lepsie, ale aj tak sa mi tento level nepaci....nech ho uz mam rychlo za sebou 😀 aj ked som zacala 1.level, tak prve 3 dni boli katastrofa, ale potom sa to nejako rozbehlo...dufam, ze ho dokoncim 😎
@tinika ja mam tiez 1,5 kg cinky a myslim ze mi to bude este dllllho stacit 🙂
@lucka127 ked ches nieco tazsie tak skus body revolution 🙂 a kludne vynechaj jednicku a dvojku, ale bez rovno od trojky
@snehulienka24 dakujem este otazocka, ako je to casovo? 😉
@lucka127 - nejako mi to tam zle vložilo ten link, ale keď to skopíruješ a dáš do vyhľadávača v youtube.com, tak hneď prvé video je to " pravé " 😉
@lucka127 to su tiez cca 30 minutove cvicenia, cvicis 6 krat do tyzdna, nedela volno a dva dni posilovanie..
rozpis najdes na tomto blogu mojetelo.blogspot.com
baby inak ripped30 sa mi zda jednoduchši než 30days ale som spotena 2x viac po nom... 😀
@jankapiknova uz si zacala week2? co nan hovoris?
caute babeny, tak uz aj ja som zacala cvicit podla jilian... 🙂 svalovka jak svina, ale super pocit, ze nieco pre seba robim... zacala som sice len vcera, no aj dnes ked mi mala zaspala som pocvicila a bolo to o kus lepsie ako vcerajsie cvicenie...🙂
tqkze prvy level zatial pohoda a uz sa tesim/bojim na tie dalsie.. 🙂 🙂
a baby, cvicite ste aj nieco ine okrem tychto cvikov??
Ahojte, ja tiez cvicim, a snazim sa varit tak, aby som nepribrala, tak ak chcete nejake tipy pre inspiraciu, ako varit zdravo a piect zdrave sladkosti, tu je inspiracia - www.fitrecepty.com alebo na facebooku ako Fitrecepty 🙂
@iconka praveže dnes som posledny krat cvičila week 1 , lebo som cez vikend vynechala,boli sme na vylete... 😒 a tebe sa ako pozdava week2 ? tešim sa nan,jednička je v pohodke . 🙂

@lucka1987 podobne :( nie som na otm az ako ty ale nebolo mi dobre :((
inac baby ja som tu kukla a tu je zoznam vsetkych cvičeni od jill
http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....
@lucanka49 ja min. tyzuden 2 hodky :D:D dufam ze tak skoro nenapada lae sama som bola prekvapena ze svalovka nebola :D