icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
iconka
1. mar 2013

Odcviceny prvy den z week 4, no lahke to veru nie je, ale vsak co cakam v poslednom lvl, ze? 😀 tazko porovnat s trojkou, ale asi trosicku lahsie 🙂

pakin
1. mar 2013

ahojte, od Jillian je shred a ripped. Ktorou mám začať? Díky za odpoveď. 🙂

estrella5
1. mar 2013

@iconka nie nemám tu fotky... a ja hlúpa som sa ani neodfotila pred cvičením... 😠 😀 ale čo.. aspoň, že v zrkadle rozdiel vidím 😵

@pakin pokiaľ viem my sme tu všetky začínali s 30 day shred a aj by som to tak odporúčala 🙂

estrella5
1. mar 2013

@zazvorka87 ak máš na mysli program od Jillian s názvom 30 day shred, tak zbytočne si to kupovala ☹ na youtube je to zadarmo v plnej verzii....je to zložené z 3 levelov, a určite by sa malo začínať prvým....

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
estrella5
1. mar 2013

@zazvorka87 jáj, tak to potom neviem čo to je.... skús pozrieť tento blok http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels.... ... tak by mali byť asi všetky cvičenia od Jill.... inak ti ale neviem poradiť 😉

mirkap84
1. mar 2013

@blcha ...tak mne sa podarilo schudnut dve kilecka, ale v centimetroch je to uplna parada, tam to islo pekne dole a najma zo stehien 😵 a aj z prs 😕 😅 ...dietu nedrzim, akurat papam jedla ktore su nizkokaloricke, veeeeeelmi vela pijem a jem vela zeleninky a hlavne som sa naucila jest viackrat v mensich mnozstvach ako sa to vsade pise 😅 ...a inak ani ja nie som na diety, cvicenie je podla mna ovela efektivnejsie ako diety 🙂

mirkap84
1. mar 2013

...kocky, nejako som to zle spocitala a mam pred sebou este 2x z levelu3, cize kaslem na pauzu a idem bez nej a vsak budem pauzovat po tyzdni Ripped in 30 takze pohodka 😎
@blcha
@mandragora22

mirkap84
1. mar 2013

...dnes okrem 3tieho levelu odcviceny aj prvy level Killer ABS a je to spicaaa 😵 😵 😵 ...kocky ktore po hlavnom cviceni cvicite 6min. od Jill na brucho, ak mate viac casu, skuste cvicit rovno Killer ABS zamerany na brucho (ale aj ine svaly), nie je to narocne a je to super cvicenie, Jill je tam strasne podarena 😅

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
nanulik
1. mar 2013

ahojte kočky, možno trochu blbá otázka ale kde doma cvičíte? na tom blogu čo tu bol link, pani radí cvičiť obutá ale ja si neviem predstaviť poskakovať po koberci v botaskách, a na plávačke tiež velmi nie (kvoli susedom)

mirkap84
1. mar 2013

@nanulik ...tenisky urcite odporucam kvoli klbom, tlmia narazy a nie su az tak zatazene 🙂 ...na koberci sa super cvici, cvicila som na nom 2x a normalne ma odrazal 😀

janka57
1. mar 2013

@mandragora22 a to mám cvičiť podla tohto videa? to je tam málo opakovaní či? ty to cvičíš presne podla tohto? ja by som to chcela skúsiť v pondelok. Naozaj je to také super? tebe sa podarilo schudnúť? dakujem pekne

verka
1. mar 2013

urcite v teniskach,dnes som 1x necvicila ze nic, strasne ma boli clenok na lavej nohe, total opuchnuty ho mam z vonkajsek strany, uz to mam skoro 2tyzden, davam na to octanovu mast, stahujem, kardio kde sa skace nedam voebec, uplne sa mi noha podlomi.....vidim to na obvodacku a uviidm co povie....nechceeeeeeeeeeeeeeeeem pauzu v cvicenie,normalne mi to dnes chyba

nanulik
1. mar 2013

@verka @mirkap84 takže na koberci v teniskách? my máme skoro všade koberec 😝 nos tými klbmi by som si asi fest mala dávať pozor ked mám reumu 😝 😕

estrella5
1. mar 2013

@nanulik bez tenisiek si už ani neviem predstaviť cvičiť...asi by som si úplne odpálila členky a lýtka - prvé 3 dni som cvičila bosá a bolo to niečo hrozné na druhý deň... cvičím normálne na koberci a susedia? nebývajú pod nami malé deti, tak pokiaľ nie je nočný kľud musia prežiť 😅 prípadne ak moc dupem si dám pod seba deku na ktorej cvičím cviky na zemi a vtedy to nedupoce ... ale určite necvič bez tenisiek! 🙂

nanulik
1. mar 2013

@estrella5 ok, tak si nejaké zadovážim. dakujem

mandragora22
1. mar 2013

@nanulik ahoj, ja som prve dva levely cvicila v botaskach, ale treti cvicim bosa na penovom puzzle koberci o hrubke 1,6 cm 😀 😀 😀 je makkucky, takze sa na nom dobre naboso skace. v podstate vsetko cvicim na nom. kebyze som na podlahe, co som prve dva levely aj bola, tak jednoznacne botasky ano. a asi aj na tenky klasicky bytovy koberec by som pouzila botasky. ale ten detsky penovy je makky, takze pohoda.
@janka57 ahoj, ano, cvici sa podla videa, netusim, ci som sla dole s vahou, lebo taketo pre mna "banality" budem riesit asi tak v pondelok-utorok, a to uz budem mat za sebou dohromady cca 34 dni cvicenia, tak potom tu mozem uviest, ci som schudla aj z kil, ale citim sa super a minimalne stehna a prdel sa mi spevnuju, vidim to a citim to 😉

iconka
1. mar 2013

Moje foto po 2mesiacoch cvicenia a zdravej stravy

iconka
1. mar 2013

@nanulik ja cvicim na plavacke a pohoda, som na prizemi, takze susedia nie su problem, ale urcite necvic bosa

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
babulik505
1. mar 2013

@iconka Dakujem za info 🙂 Ja som bohuzial uz treti den bez cvicenia, lebo som chora, strasne mi to chyba... no ale cvicit chora asi nie je velmi mudre 🙂

mirkap84
2. mar 2013

@iconka ...supeeeer!!!

iconka
2. mar 2013

@zazvorka87
@zazvorka87 moja, jedine co som si zatial kupil mensie, tak 2 rifle, lebo k inemu som sa este nedostala. Moje stare rifle som mala vel. 40 (31v inom cislovani)a jedny tusim aj 42, ako ktory strih. Teraz som si kupila 38 a uz pocitujem, ze mozno by som obliekla aj 36, ale skor take vacsie, fakt neviem, neskusala som to. Mam aj take eleg.kratasy, ani neviem preco su az 44 😠 a teda tie su mi uplne velke. Stare veci chcem bud dat sestre ak bude chciet, lebo ona je po porode este pribrata, alebo ich tu predam cez bazar, ale nechcem to doma skladovat a pribrat do nich nazad 😒 Na trickach niektprych to tiez riadne pocitujem, ze su volnejsie, ale to mi nevadi, ja mam rada trochu volnejsie, takze to preriedim mozno o dalsi mesiac, ak sa mi este podari dat daco dolu. Jedine co ma suri, ze si musim ist pokupit podprsenky, lebo teda tie su mi vsetky velke, stracam sa v nich a to pod trickom pekne neukaze. Ale urcite si planujem dokupit este mensie veci, ale este pockam, ako sa to bude dalej vyvijat, ci sa mi podari este to brucho zhodit, lebo kvoli bruchu musim mat aj vacsie tricka.

iconka
2. mar 2013

@babulik505 veru chora necvic, radsej pockaj par dni

blcha
2. mar 2013

@mirkap84 mozes mi hodit link na ten killer 😉 na brucho?

mirkap84
2. mar 2013

@blcha ...na youtube to nie je 😒 , su tam bud ukazky alebo jedno amaterske video natacane priamo z TV (1 level) , kukni

https://www.youtube.com/watch?v=0lPNOB6XgFE

...najlepsie si to niekde stiahnut, mne to doniesol brasko ktovie odkial 😅
...ten prvy level ktory som vcera cvicila je dost lahky - teda pre nas co uz mame odcvicene urcite, ja si dnes dam druhy level a potom pisnem pocity, ale ten by mal byt uz citelny tak uvidime 😕
Tu je na neho recenzka 🙂
http://mojetelo.blogspot.cz/2013/01/jillian-mic...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená