Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@zazvorka87 No to aj planujem, ale zatial peknemu drieku predchadza vypucene brucho, takze este to chce zamakat trochu.
@barcelona94901 dakujem, este to chce dalsich 15 a uz bude dobre 😀 a neboj nic, aj ty to das, drzim palce 😉
@zazvorka87 ahoj ja som mala to isté proste mi brucho ovísalo , začala som s Jillian 30DS a k tomu som si vždy po cvičení dala ešte od Jillian no more trouble 2 a 7 ide to pomaly ale spevnuje sa hlavne tá koža sa pomaly prispôsobuje takže ja určite odporúčam ,hlavne pomaly a treba celé telo precvičovať nie iba jendu časť 🙂 tak držím palce
odcvicena hodinka a hned mi je lepsie 🙂
@blcha ...dnes som dala po level 3jke aj Killer ABS ale druhy level a bolo to len o trosku tazsie ako jednotka, hmmm, teraz neviem ci mam take pevne brusne svalstvo alebo su tie cviky lahke 😕 ...ale co je super tak som citila chrbtove svalstvo, je tam aj trosilinku kardia takze ta hodka spolu je ovela lepsia a myslim ze aj efektivnejsia ako ked som po hlavnom cviceni davala 6min. cviky na brucho 🙂 ...zajtra posledny krat level3 a od pondelka sa tesim na Ripped in 30 😵
Ahojte kočky. dnes celý de sedím pri PC a čítam vaše príspevky. chcela som začať od pondelka,ale rozhodla som sa dnes a TERAZ!!! vybrala som zaprášenú karimatku, naplnila fľaše vodou a už to aj zapínam a idem na to. ked docvičím hned napíšem 🙂
@iconka uzasne, ja som zvedava na seba, faktom je, ze vy ste tu riadne makacky, po beznom dvd programe ako citam, si tu davate este do tela 😀 😀 ja momentalne aj kondicne, aj casovo zvladam len tych zakladnych cca 25-30 minut plus sprcha, ale snad o mesiac, ked budem na tom kondicne uz zrejme podstatne lepsie a plus malu davam do skolky, trosku svoje pohybove aktivity rozsirim. zatial planujem kombinovat beh a jillian 🙂
@sandrus2 och dala som si sprchu a ešte teraz sa celá trasiem 🙂 tak ja sa meriam už od februára, cvičím spinning 2-3 krát týždenne,už som čoto schudla,cvičím ale msím naozaj ešte ubrať s tej stravy,lepšie povedané jesť tie dobré zdravé veci. ja sa neviem nejako obmedzovať,radčej budem cvičiť, ale v pondelok pojdem na nákup a upravím si stravu,lebo bez toho to nejde.
@janka57 si chcela napisat, ze tie zle-zdrave veci, ze? 😀 😀 😀 😀 lebo tie dobre veci su zvycajne nezdrave 😀 😉
Ahojte chcem sa poradit dnes som docvicila 3 level a neviem co dalej cvicit ?
@mandragora22 no presne tak som to myslela 😀 tie dobré sladkosti a dnes som varila segedín a domácu knedlu no výborný sa mi podaril 😀
@sileon ahoj, ja tiez koncim a od pondelka si davam ripped in 30. je to podobne shred 30, a kedze mi to vyhovuje, pokracujem tymto 😉
@mandragora22 a vies mi na to prosim poslat link lebo som na youtube nic extra nenasla dakujem
@sileon Ripped in 30 má 4 týždne
1.týždeň http://www.ulozto.sk/xi6smuY/cviceni-jillian-mi...
2.týždeň http://www.ulozto.sk/xjPiniF/cviceni-jillian-mi...
3.týždeň http://www.ulozto.sk/xai4Gic/cviceni-jillian-mi...
4.týždeň http://www.ulozto.sk/xzEP2XJ/cviceni-jillian-mi...
ktosi to tu daval pred par dnami, tak som to nasla a okopirovala ti to 😉
ok dakujem uz stahujem 🙂 a ako ti ide 3 level no mne sa to zda riadna makacka 😝 uz po tom ledva vladzem dat brusaky 🙂
@sileon kazdy sme stavani na nieco ine, niezeby som mala vypracovane brucho, ale nastastie ho mam pomerne male a dost silne, pre mna brusne cviky nie su problem, skor stehna a zadok 😝 😝 😝 takze v tretom leveli som umierala hlavne pri cvikoch na stehna, to strihanie nohami ma zaziva pochovavalo 😀 😀 😀 napriek tomu som si dala treti level az 12 dni, dnes som ho ukoncila, zajtra si oddychnem, lebo ripped chcem zacat od pondelka, vyhovuje mi totiz nedela volna. tam sa totiz cvici 6 dni a potom je den volno.. 😉
no presne to strihanie noh neznaaaasam 😀 mne tiez uz cviky na brucho tiez nerobia taky problem tak som zvedava co bude dalej lebo este je co zo mna davat dole hlavne to bruchoooooo 🙂
Uff baby, no zajtra som mala končiť Shred, ale tento týždeň som to začala flákať. ☹ Takže mi treba odcvičiť ešte 3 dni zo Shredu a potom hurá na Ripped... Dúfam, že ma bude baviť viac, ako 3. level Shredu, lebo tento ma nejak zabíja. Ale dnes sa mi dobre cvičilo, po včerajšej pauze. 😅
@mirkap84 pre mna je dost aj ta polhodinka levelu plus to6min brucho lebo decka dlhsie nevydrzia a mala mi tu potom skace po hlave ked cvicim takze pre mna je hodina dost ale niekedy to skusim rada by som cvicila dlhsie ale pri detoch je to horsie ale sem tam sa mi podari ze cvicim doobeda a potom aj navecer tak by som mohla vecer skusit ten killer uvidime musim si to postahovat a hlavne ten repeed na zajtra 😉
Asi mam samovrazedne sklony 😀 po week4 s Jill, som si dala este dalsiu pol hodinu s tyranom Bobom a som k.o. idem hodit sprchu, snad sa este zajtra postavim na nohy 😀 mam spotene aj kosti 🙂

na pravo dalšie cvičká 😉
@iconka perfektné ten pás ti teda krásne išiel dole ,mna čaká ešte kus cesty kým sa odhodlám aj na foto 😀 😀