icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
kingstonka
6. sep 2012

@camina ahoj- no ako tu uz bolo viackrat napisane, 70 percent uspechu je v strave. Ja mam odcvicenu polovicu 30 dnoveho programu a sice kondicka lepsia, ale so stravou mam problem a tak sa vaha stale drzi na 80-81kg! ☹

winzy
6. sep 2012

@zuzanat no ja to robím tak že si zaznačím celí deň. Naplánujem si čo budem jesť. a podla toho to upravujem na gramy. aby mi dolu svietili semafory na zeleno. včera sa mi to podarilo dnes pokulhávam na protejnoch a na tukoch. 😖 musím to nejako doriešiť. Na tomto je super že ked si tam zaznačíš celí recept. čo uvaríš pre celu rodinu tak si len odvážiš kolko si si dáš na tanier a povie ti to kolko kj zješ. Ak niečo ešte nebude jasné tak daj vedieť rada ti pomôžem 🙂

sasikas
6. sep 2012

caute kocky....
pridavam sa.... 😉
len sa chcem uistit ci to dobre chapem....cvicim kazdy den30 dni level 1 potom idem na dalsich 30 dni na level 2?....a ked si to pustam, z youtube, tak jedno cvicenie ma cca 30 min, to je cele?
po porode mi ostalo cca 4-5 kg navyse a nejde to dole....plus ta mlandrava koza.... 😝 😝 🙄

ankaevka
6. sep 2012

@camina kľudne sa ráno najedz chleba s čím chceš, dva celé krajce denne ti nemôžu uškodiť..tiež sa ráno najem, obed už len polovicu porcie a večer iba zeleninový šalát alebo melón a ide váha pomaly dole..tiež som mala 100kg po pôrode a nechcelo ísť nič dole, potom so sa zaťala a začala som vážiť všetko čo zjem..ráno som si nedala plnú misku musli ale zvážila som si presnú jednu porciu odporúčanú na obale..a pijem veľa vody aj tri litre, pomáha to keď som veľmi hladná, vypijem najprv pol litra vody a potom až niečo zjem(ak som ešte stále hladná), večer pri takých hladových stavoch som schopná vypiť aj celú 1,5 litrovú fľašu..ja mám teraz 92,5 a začala som chudnúť s Jill na 94kg a to sú dva týždne (aj keď som už pár krát vynechala)..spolu to určite zvládneme 😉

kingstonka
6. sep 2012

@sasikas po 10 dni kazdy level- dokopy 30 dni

camina
6. sep 2012

kingstonka + ankaevka dakujem teda za rady, asi ozaj vytiahnem digi vahu zo suplika pri ranajkach🙂 a idem sa napit🙂

baby124
6. sep 2012

@ankaevka mas pravdu ale na chlapoch to az tak nevadi par kil hore dole ale mi zeny si na to potrpime ved chceme byt pekne a pacit sa 😉

barcelona94901
6. sep 2012

@camina ja myslím,že cvičenie má vždy dobry efekt,doležité je, aby sme vydržali a neprestali
už len tá kondička,ktorá mne teda velmi chýba,ja to na sebe vidím
pár rokov dozadu som vsade chodila peši,nerobilo mi to problém,do kopca,z kopca,mestom..v pohode..dnes? je to 😠 na zaplakanie..

camina
6. sep 2012

@barcelona94901 no dufam🙂 to aj ja som kedysi po kopcoch liezla s muzom, no a teraz len hladam vyhovorku preco nemozeme ist do hor, lebo on mi nechce verit ze ja uz do schodov nevladzem🙂

barcelona94901
6. sep 2012

no baby a mne chýba energia ,pijem aj čaje a nemám ju..a ani nevládzem ,s mojou starou váhou som niečo taketo nepoznala 😖 teraz nespravím ani polovicu z toho čo predtým..toto cvičenie mi dalo pekne na frak 😀 😝 som rada,že ste to sem hodili,necítim si ruky,nedokončila som ani polovicu dnes 😠 musim to zvládnuť ak nechcem aby bola zo mna žena čo sa nebude vedieť ani zohnuť,sakriš to je sila ,aj si niečim pomáhate?nejake prípravky,okrem minerálov? niečo na spalovanie,či nič?

grimaska4
6. sep 2012

@camina
praveze s takou nadvahou by si radsej mala jedalnicek upravit,a cvicenie zaradit nieco vhodne pre ludi s nadvahou,Jillian este nie je pre teba to musim este schudnut(znicis si klby),skus bicyklovanie,rychla chodza,prechadzky s rychllejsim tempom 😉

zuzu188
6. sep 2012

dúfam,že dnes ešte stihnem Jill..už som mala dlhokánsku prechádzku do kopca a naspäť a ešte sme sa s malým bláznili vonku 🙂..už mi chýba iba Jill 🙂

ankaevka
6. sep 2012

@baby124 Veru chceme..aj sa natrápime kým dosiahneme nejaký výsledok (ja teda určite) ☹

zuzu188
6. sep 2012

aká som na seba hrdá 🙂..po odcvičení Jill som odolala špagetám,ktoré som si uvarila na večeru 😀..takže "cica nežer" asi na mňa funguje 😀 😀 😀

sisanka
7. sep 2012

baby ja som nakoniec vcera necvicila...mala som tu navstevu, kamosky zo strednej a posedeli sme...a potom som bola akasi bez nalady, ani som skoro zase nic nejedla....a vecer som uz mala taku depku (nie z chudnutia) ze som si aj poplakala a zjedla vyprazanu cuketu so zemiakmi a potom som plakala este viac.... 😔 😔 😔 😔 neviem co sa mi porobilo ale vplyvalo to aj na deti...mladsi sa v noci budil, starsi sa pocikal a rano plakal ked siel do skolky, este aj s mm som sa pohadala...ach jaj... 🙄

winzy
7. sep 2012

Zistujem že výroba jedálničku na celí deň mi zaberie dosť času. Aby bolo podiel cukrov, tukov a bielkovín v poriadku. A preto prestávam myslieť na to že som hladná 😀. A zistujem aj že asi som v tom mojom tučnom tele trpela nedostatkom jedla. 😕 Tak sa už ani nečudujem že aj keď som málo jedla som nechudla. Keď sa mi celí metabolizmus jednoducho zastavil. Tak ideme si zacvičiť nech mám body na vyše 🙂 Pekný deň vám želám

lucky14
7. sep 2012

@sisanka Ahoj. No ja som mala presne to iste minuly tyzden v sobotu. Ja som bola v slzavom udoli a vecer som sa tiez pohadala s mm. Ale ja som to mala z velmi prisnej diety.....a psychicky som to nezvladala. Teraz zdrava strava ...tak ako sa len da a citim sa ovela lepsie. Ale stale som nezacala cvicit. Nejako sa nemozem do toho dokopat a tisko vam vsetkym zavidim ako sa vam vsetkym dari pekne pravidelne cvicit. ...Mozno jedneho dna. 😒 Hlavne som Ti chcela odkazat moja ze to prejde a vecer bude vsetko lepsie. Kazdy z nas ma slabe chvilky .... hlavne si nic nevycitaj. 🙂

lucky14
7. sep 2012

@winzy Ahoj. Aj ja som od vcera zacala ratat a som sa registrovala v stobklube. Neviem preco ale sa nemozem dostat do zeleniny. Ak by si mala nejaku radu budem vdacna. Konecne som sa rozhodla ze chcem chudnut s rozumom.....zmenit zivotny styl. S cvicenim je to u mna horsie. 😒

sisanka
7. sep 2012

@lucky14 no dnes je to uz lepsie....ale rano som mala este nervy....a to cvicenie, no teraz som 2dni necvicila...lebo stale niekam lietam a pokial si rano nezacvicim tak sa mi uz nechce, alebo skor mi to uz vecer nejako nevychadza...uvidime ako to bude dnes kedze o chvilku idem znova prec z domu...musim si rychlo naplanovat dnesnu stravu lebo nechcem uz ako vcera...som uz potom ani vecer nemala chut na veceru a potom ta cuketa...

kingstonka
7. sep 2012

@sisanka ahoj- ja som mala takyto den minuly mesiac a nakoniec som zistila ze ms dosla tyzden skor - a bolo vysvetlene. tiez musim rano cvicit, lebo inak nestihnem- akurat je to tazsie s malym...

sisanka
7. sep 2012

@kingstonka ja to nemozem zvalit na ms lebo ju nemam kedze este kojim a beriem antiku 😀 😀 😀 ale mozno by normalne v tomto obdobi chodila kedze ma dokaze vselico rozhadzat nejako...musim sa znova nastartovat...

lucky14
7. sep 2012

@sisanka no kazda z nas sem tam porusi....ked nie sme v psychickej pohode zvacsa dietne jedlo je to posledne na co myslime. Dnes si skus naplanovat den a ak Ta nic nenapadana obed si daj zeleninovu polievku a nejaky jogurt. Zasyti a ma obsahuje malo kalorii. A budes v pohodicke ...vcerajsia cuketa bude vybalacovana. No ja to s cvicenim mam take ze rano ked ide maly spinkat idem si oddychnut s nim alebo upratujem a vecer sa mi uz veru nechce. 😉

barcelona94901
7. sep 2012

@sisanka myslím,že to všetky máme také dni,neboj ,sme jak baterky čo sa nevybiju 😀

lucky14
7. sep 2012

Ahojte kocky. Tie co ste sa rozhodli pre pocitanie kalorii nasla som uzasnu stranku. www.kaloricketabulky.cz Skusala som aj stobklub ale mne sa tato zda prehladnejsia a jednoducha na pouzivanie. Prajem krasny den. 🙂

winzy
7. sep 2012

@lucky14 Ahoj no ja si zeleninu krájam k ranajkám to mám uhorku. 60g. K obedu šalát rajčinku a tak. A k večery si robím plnú misky zeleniny redkvička, kaleráb, mrkva, uhorka. A potom sa dostanem k zelenému semaforiku 😀 ja mám problém z proteinamy stále ích mám vela a tukou málo už ma s toho hlava boli 😒

lucky14
7. sep 2012

@winzy Ahoj. No ja som myslela ze nemohla som otvorit vo vyhladavaci zeleninu. Ale uz som sa registrovala na horeuvedenej stranke a tam sami to zda jednoduchsie. Ja budem mat vzdy problem s bielkovinami lebo nejem maso ani ryby a vajcia velmi malo ....a nemam rada tofu. Takze uvidim. Ale zatial budem rada ak neprekrocim 5000KJ co mam povolene - kila pojdu dolu a ja bude stastnucka. 🙂 Ako sa Ti dari s cvicenim? Si na Jillian???

kingstonka
7. sep 2012

@lucky14 ahoj- registracia na tej stranke je bezplatna? nechce sa mi citat vsetky male pismena .... ale registrovala by som sa

lucky14
7. sep 2012

@kingstonka Ahoj. No myslim ze ano odomna nikto nepytal nijake peniazky. 😉

vlastusss
7. sep 2012

Ahojte baby, rada by som sa k vam pridala ak teda mozem...akurat dnes si stahujem prvy druhy level, no dufam ze ma to zacne bavit a spravim zo sebou nieco lebo mam dost malo pohybu nemam cas si ist za cvicit a samej sa mi nechce len tak tak dufam ze ma aspon toto chyti 😉 😉 😉 😉 😉
snazila som citat vase prispevky na prvych strankach mozno to dobehnem , ale chcem sa opyttat ci popri tom cviceni drzite aj nejaku dietu alebo si len pocitate tie kalorie??

kingstonka
7. sep 2012

@lucky14 jeej pozdava sa mi tato stranka- prave sa snazim zorientovat...
kto vie kolko kalorii - joulou sa spali pri jednej jullian 🙂 ?