icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
mirka178
12. mar 2013

caute tak dnes som si dala do tela, odcvicila som 4 den 2 levelu shred +pol hodinka cardio+6-minutovka na brucho+6 minutovka na nohy a zadok, som mrtva,
poradte mi nieco od Jill, kde sa cvici len na zemi a neskace sa, lebo ma zacali dost boliet lytka, teda nie lytka ale kosti na lytkach, neviem co to, dost neprijemne to je
ale musim sa pochvalit 2,5 kila dole na vahe, mam pekne spevnene stehna a brucho sa trochu splostilo, tlap tlap, budem pokracovat, je to super

drobec490
12. mar 2013

@mirka178 no tak to je super ja dnes 2 den 2 levelu no a na bruchu uz aj trosku vidno ze zislo aj stehna uz lepsie 😉 neposles mi prosim ta link na tu 6 minutovku na nohy a zadok?dakujem 🙂

mirka178
12. mar 2013

@drobec490 tu to mas

https://www.youtube.com/watch?v=PAamnJn-s4w

ale to je len 6 minut, ked chces nieco poriadne tak skus Killer buns and thighs , som to skusala vcera a dnes mam dost svalovku na zadku a zadnych stehnach

lucya23
12. mar 2013

a nieco na brusko take rychle nieje ??

mirka178
12. mar 2013

len ja si tam namiesto klikov davam nieco ine na brusko, kliky neznasam

isabel11163
12. mar 2013

@nadulici Tak nakoniec bolesť trošku ustúpila tak som sa rozhodla zacvičiť si 🙂 uvidíme čo nato povie moje kolienko, dúfam že to bude dobré...možno som to rozcvičila a že zdravotná sestra... 😎 och no ale čo keď to pre mňa začína byť droga... 😉

nadulici
12. mar 2013

@isabel11163 som sa zasmiala, aj ja som sestricka 😀 😀 😀 😀

isabel11163
12. mar 2013

@nadulici 🙂 aká super náhoda.. a na akom oddelení pracuješ ?

iconka
12. mar 2013

Prave som si dala 80minut Jill + Bob, jupiiii 😀

mrka2
12. mar 2013

baby, ja pomaly koncim 30 DS, na vahe ziadna zmena, na metri tiez nie - az na ciciny 🙄 ale no neviem, asi som sa musela blbo pomerat,lebo pred DS som sa do mojej zaslobodna bluzky nezmestila a teraz ano 😕 aj som zapla! 😀 tak neviem... 😖 jedine plus vidim,ze sa mi lytka vyfromovali a mam pevnejsie svaly. ale zeby nejaky ubytok.. no nezda sa mi 🙄 pojdem coskoro ripped in 30,tak som zvedava.. mne staci len 5 kg dole a budem stastna,ale ani za nic! drzia sa jak klieste na mne 😠

nadulici
12. mar 2013

@isabel11163 na cievnej chirurgiii....tesiiim sa, zajtra konecne level 3, tak som zvedava 😵

isabel11163
12. mar 2013

@nadulici v dobrom závidím aj ja sa už teším kedy skončím som zvedavá na výsledky 🙂 ty sa ako cítiš po Jilian ? ja pracujem na novorodeneckom 🙂

nadulici
12. mar 2013

@isabel11163 urcite lepsie,troska pevnejsie...hlavne mi splasklo brucho...ale este mam inu predstavu
😀 ..ved uvidim, teraz rozmyslam co po 30DS...

nadulici
12. mar 2013

zatial -4kg z vahy, miery neviem, ale daco povolilo, citim na veciach 🙂

drobec490
12. mar 2013

@mirka178 dakujem no viem mne zatial taka sestminutovka staci to mam len ako bonus k shredu 😅 😝 presne ani ja nemusim kliky 😉

suzi33
12. mar 2013

Baby, dneska prvé cvičenie a zajtra sa snáď ani nepohnem.. Už teraz ma riadne bolia lýtka a ramená.. Ale i tak zajtra pokračujem 🙂 No, nie som zvyknutá až na takýto pohyb.. 😅

veronika773
12. mar 2013

@suzi33 tak presne takto som na tom aj ja, dnes som začala a verím-dúfam, že to dokončím. 🙂

suzi33
12. mar 2013

@veronika773 Tá bolesť je nepríjemná,ale aspoň vieme,že sme niečo pre seba urobili 😉 treba nájsť správnu motiváciu a snáď to pôjde 🙂 ja som sa už toľko krát vzdala,či už ide o cvičenie alebo zdravú stravu,tak som si povedala, že toto už dokončiť musím 🙂

blcha
12. mar 2013

caute tak ja som dnes dala druhy den druheho tyzdna rippedu a konecne lepsie aj ked teda som riadne prechladnuta takze som sa paradne spotila ale neprestanem cvicit len preto ze som soplava musim makat aj ked teraz si ani ziadne ine cvicenia nepridavam radsej uz sa tesim kedy budem fit nech mozem zamakat viac 😉

barcabejby
12. mar 2013

Och, po týždňovej lyžovačke mi pribudlo na váhe vyše kilo ☹ Od zajtra začínam zase na plno...skončila som pri ripped in 30 3. level...týždeň som necvičila nič...a cítim sa ako keby som mala + 5 kíl...zajtra skúsim tú štvorku, tak uvidíme ako to zvládnem...
Kočky otázka...tie čo ste odcvičili 30 day shred a Ripped in 30, čo cvičíte ďalej? Alebo čo budete?

blcha
12. mar 2013

@barcabejby ja cicim len druhy tyzden rippedu ale potom idem na toto tam je tiez viac levelov a je to super cvicenie uz som si ho sem tam zacvicila takze sa na to tesim Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1

dada774
13. mar 2013

Ahojte kočky, chcela by som sa spýtať kde nájdem 2.level 30 DS? Na you tube už nie je ☹

https://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv594

v sobotu končím s 1. levelom a mala by som začať cvičiť 2. Ďakujem
@suzi33 ja som mala po dvoch dňoch takú svalovicu, že som si musela dať 2 dni pauzu.Nevládala som ani chodiť 😀 Teraz je to už v pohode. 😉.
Ja si dávam ešte ako bonus tieto cviky na brucho

https://www.youtube.com/watch?v=8kNxyGcyOjc

Kočky neviem, či poznáte tento blog. Nemám čas pri malej túto tému čítať dozadu, len včera som ju našla. Táto baba krásne schudla, aj vďaka Jillien. Nesmierne ma to naštartovalo 😵
http://mojetelo.blogspot.cz/2012/07/den-91-prom...

kacena177
13. mar 2013

@dada774 to sme na tom rovnako. aj ja v sobotu končím 1.level, no s druhým začnem asi až v pondelok. a tie cviky na brucho vyzerajú super...

dada774
13. mar 2013

@vladulik2
@zuzla2 ďakujem kočky 🙂

dada774
13. mar 2013

@kacena177 sú super, ja to ani nevládzem celé odcvičiť. Keď nevládzem, tak robím klasické skracovačky. Som rok po pôrode a to brucho mám také nejaké vyťahané. Pár dní cvičenia a riadne mi spľaslo. Je to super.
Dnes som si ešte našla toto na zadok a stehná

https://www.youtube.com/watch?v=MFlH8XJsF7Y

Vyzerajú tiež dobre, zajtra asi vyskúšam. Hneď ten prvý cvik na zadok je dobrý.Keď som kedysi chodila na aerobic, tak sme to tam cvičievali a mala som z toho super pevný zadok 😉

lucya23
13. mar 2013

Zienky po kolkych dnoch ste uz baDAli vysledky ja cvicim iba 3 den a dako nic zatial viem ze je to iba treti den ale no 😅

dada774
13. mar 2013

@lucya23 ahojky, ja som dnes cvičila 8 deň. Po 7 cvičeniach to už na sebe cítim. Nerobila som si kontrolné meranie, ani som sa nevážila (to chcem až po mesiaci) ale nohavice, ktoré som ledva zapla, teraz zapnem v pohode a necítim sa v nich ako jaternica 😉. Ja si dávam ešte naviac tie cviky na brucho, čo som vyššie písala , no a upravila som aj stravu. Vynechala som zemiaky, ryžu, chlieb len na raňajky a po 17,00 sa snažím nejesť. Keď som veľmi hladná, dám si zo dva plátky šunky s paradajkou.