Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@kingstonka Myslim ze cvicenie aerobic je ako kickbox-aerobic takze okolo 365kcal za pol hodinky. A Ty uz ako dlho cvicis? Citala som dobre ze 2 tyzdne? Sme na tom vahovo podobne len sa trosku obavam ze aby som si nedonicila klby hlavne bedrove a kolenne pri tolkych vyskokoch a s mojou vahou. 😒
@lucky14 mam za sebou 16 dni cvicenia- kolena ma neboleli, ale chvilu som musela menej skakat, lebo ma boleli bedra- mam zuzenu platnicku-tak opatrnejsie ale preslo to
ahojte, ja som prave odcvicila, 9x 1 level, mam pocit, ze vladzem menej ako na zaciatku 😝 som si pozerala jedalnicek, kedze ideme dnes do mekaca, tak mam vyssi pocet tukov samozrejme 😀 a tiez malo bielkovin
@vlastuss ja viac menej nedietujem, ani nepocitam moc kalorie, len si to tak informativne pozeram, snazim sa nejest po 18h a jest 5x denne, zatial je to ok, len vysledky ziadne, som zvedava kedy mi zacnu ubudat centrimetre, nech mam vacsiu motivaciu 😔
@lucky14 no zatial vsetko co som nahadzala do tych tabuliek a vychadza mi prijem velmi nizsky
@kingstonka som citala, ze tebe sa vaha stale drzi rovnaka a na centrimetre si nieco zhodila?
@lucky14 Ahoj z cvičením myslím že celkom dobre. Kedy si som cvičila jillian Level 1 a Level 2. Potom som mala dlhšiu prestávku. Lebo sa mi nechcelo nemala som motiváciu. A ked som pred týždňom aj niečo začala zasa cvičiť tak som už nechcela ísť zasa od znova. Tak som si našla na nete jej iné videá tak teraz fičím na Body Revolution phase 1 a keď mám čas tak si tam pridám aj jogu od nej. Na chrbticu. Musím povedať že už ma chrbát nebolieva. A to som myslela že umrem na kríže . Ja mám kalorický príjem 5600. Zatiaľ sa mi darí držať sa v norme. Dnes som zase prekročila Bielkoviny som si dala o 20 g rybu a už je to v riti 😀. Inak tebe by som poradila Protein tičinky alebo nápoj keď chceš niekde získať bielkoviny alebo tvaroch. Tuniak tiež ale to ti asi tiež nepapáš 🙂Kolko máš váhu a výšku ak smie vedieť ???
Tak som si práve pozrela tie kalorické tabulky a tam mi vyšlo že mám prijať len 5000 kj na Stobklube 5600kj no tak teraz neviem. ale zatil zostanem pri stobklube. ak nič nepôjde dole tak prejdem vedla 😀
@zuzanat prvy tyzden som sa nemerala , druhy po 1 cm od vsadial
@kingstonka Tak to je super. Niekedy clovek nechudne ani ked prilis malo jedava. Je tzv. "povyziveny" a telo si uklada aj z toho mala co mu das. Preto je pocitanie kalorii pre mna to najlepsie riesenie aby som sa s tym naucila aj zit dlhodobo. Len si skus pridat ze bramborak 200g a uvidis kam sa hodnoty vysplhaju. Ja som to pre zabavu skusila a ...s velikanskou radostou som ho vymazala...ved som ho predsa nejedla len som bola zvedava. 😉
@winzy NO ja som asi 3-4mesiace po porode presne si to uz nepamatam zacala cvicit Jillian a veru po 3tom dni som sa odrovnala. Bedrove klby krize chrbat rebra vsetko ma neskutocne bolelo nemohla som sa ani nadychnut...v lekarni mi povedali ze po tazkom porode by som si s takymto cvicenim mala pockat aspon na 9mesiacov po porode kym sa kostra mi da znovu ako tak dohromady. No a teraz by som uz aj znovu zacala- moj malinky ma 7mesiacov....len mam pred tym nejaky respekt - trosku strach. A pravdupovediac nejako si este neviem zvyknut na dennu rutinu mojho malickeho tak uvidim. Ale zatial aspon chcem dodrziavat kalorie a dfam ze vaha pojde dolu. 🙂
Caute baby obacas sem nakuknem, ale zatial som tu nepisala, lebo som nevedela ako dlho mi to odhodlanie vydrzi a nechcela som byt hned aj odpadlik. Zatial cvicim 1level 5 dni a celkom ma to bavi. 😀 Tak hadam sa aj k nejakemu ubytku dopracujem.
@winzy Mne sa to zda dost malo, ten tvoj prijem, ked zoberieme v uvahu, ze len bazalny metabolizmus (teda energia v kludovom rezime potrebna za zabezpecenie zakladanych funkcii- dychanie, travenie, myslenie, vylucovanie...) maloktorej dospelej zeny je nizsi ako 5000kJ na den. Cize na vsetko ostatne mas do plusu len 600kJ a to sa mi zda velmi malo, hlavne ak cvicis, pripadne este aj dojcis. To ti niekto odporucil ist na takyto nizky prijem, alebo podla coho sa riadis?
Ak cvicis, mala by si mat aj dostatocny prijem, pretoze pojdes dole zo svalovej hmoty a nie z tuku.
ježiš baby tak dnes som do seba narvala na obede bryndzové halušky so syrom a s kopcom slaninky 😠 😠 😠 😠
ešte doobeda som si hovorila,super den,ako jáá sa pekne držím ,no.. 😖 ešte teraz je mi z toho 😠 ma nezachráni ani žihľavovy čaj ,večer idem na prechádzku so psom ,neviem či dnes dokážem cvičiť
@barcelona94901 .....lepsie si to dat na obed ako na veceru moja. To Ti este telo pokial pojdes spat stravi. A este Ta caka prechadzka. Vecer skus len nejaky zeleninovy salat popr. jogurt. Ale ved sme len ludia a chudnutie nie je o preteky s casom. Kazda sme ina....raz sprintujeme inokedy klusame a niekedy je to ako beh cez prekazky. Hlavne je pokracovat dalej. 😒
baby,tie ktoré si počítate kalórie,tak to jedlo akože aj vážite,či?..chcela by som to skúsiť..vraj by som mala mať na chudnutie príjem 8044 kJ...a ako mám vlastne začať?
@miriem no mne to takto vypočítal PC na stránke Stobklub zadáš tam všetky svoje miery a ono ti to vyhodí kolko by si mala prijať aby si prišla k svojej vysnívanej váhe. Ja mám 70 kg výšku 157 a ciel je 11 kg. ja si myslím že je to ok tých 5600kj. Kedže som dosť krpatá tak asi by nebolo dobre jesť viacej. A to 35 minutove cvičenie neviem či sa to dá považovať za neviem aku aktivitu?? Možno na spevnenie!! A nie som ešte mamina takže kojenie u man odpadá. 😉
ahojte baby....stale viac a viac uvazujem o tom ze si zacnem vazit stravu...hm! ale stale akosi nemam odvahu 😀 kukala som na stranke chudnutieako.sk a nasla som ze ak chcem chudnut tak mam denne prijat 7180kJ....a vy tu pisete ze len 5600kJ....nejako hodne sa mi to zda....kde ste si to pocitali????
@sisanka Ked pojdes na www.kaloricketabulky.cz tak si ta mozes dat ze chces schudnut a ono Ti to vyrata kolko kalorii mas prijat bez toho abysi cvicila...ale stale chudla. Mne to vyslo 1200kcal. To je myslim minimum lebo ked by si dlhsie prijala menej ako to spomali sa metabolizmus. Ked budem civcit alebo hocijaka aktivita pridam si to tam a o to mozes viacej spapat. S tym ze celkova balancia dna je 1200kcal. Ja som uz tak raz chudla a za tri mesiace som dala dolu 12kil. Ide to pomalicky ale isto .... a aj som mala sem tam prehresok....vtedy som zvysila cvicenie a bolo to vybalancovane. Ja uz verim len v tom ze prijem musi byt mensi ako vydaj aby si telo cerpalo zo zasob - tuku. Daj vediet ako sa Ti dari. 🙂
no tak ja neviem na chudnutieako.sk mi to vypocitalo 7600kj a na kaloricke tabulky 5000 (tam je ze rozdiel prijem vydaj okolo 2000)
@zuzu188.... preto Ti vysli vyssie hodnoty. Ja som si dala ze nie som aktivna ale ked mam akukolvek aktivitu tak mi to opocita od prijatych kalorii. U mna sa to uz raz takto osvedcilo tak preto som isla znovu do toho. Pri tej Jillian sa spali odhadom aj okolo 1500KJ za pol hodinku je to cvicenie s velkou intenzitou. 🙂
@kingstonka ....zalezi aj od toho kolko slubuju schudnut pri takom prijme energie moja. Ja som mala v priemere pri 1200kcal (5000KJ) okolo 1 kg tyzdenne dolu a to som aj porusila sem tam. Mozno na tej druhej stranke je to nastavene na chudnutie 0,5kg tyzdenne. 😒

@kingstonka Ja som z nej tiez nadsena. Myslim ze s jej pomocou pojdu kila dolu. Idem skusit najst kolko kcal sa spali pri Jillian. Dam vediet. 😉