Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte dievcata mam na vas otazocku. Pamatate si este kedy ste na sebe zacali pozorovat zmeny pri shrede? Mam za sebou prvy level, dnes som uz dala prvy den z dvojky - teda spotila som sa poriadne!!! Teda kedy uz boli viditelne zmeny a hlavne aj na obvodoch - som sa merala a teda nič sa neudialo ☹ ☹ Cítim ze sa spevnujem, ale tie centimetre ma teda dost sklamali. Ale nevzdam sa idem az do konca....Ani s kil neubudlo - ale to az tak neriesim.
@lola11 ja som zbadala zmeny az po docviceni shredu niekedy v tretom leveli mi uz aj niekto v okoli povedal ze sa zmensujem neschudla som nic len jedno kilecko teraz cvicim ripped druhy tyzden a dufam ze sa to uz neako rozbehne a aj nieco schudnem uz som upravila aj jedalnicek ale somnou je to tazke mne kila nechcu ist dole len tak ja sa budem musie asi vela natrapit 😉a najskor som si vsimla ze sa mi zmensil obvod hned pod prsami tam mi zacalo sadielko miznut a potom na brucho po bokoch to hlavne predne bruho este stale mam ale pomaly sa zmensuje aj ked pomaly zaca nemozeme cakat ze po dvoch mesiacoch cvicenia budem stihla a vsetko zmizne ale ked vidim ze to ide tak aspon ma to motivuje a makam viac no a este aj stehna sa mi zmensili ja som sa nemerala ale to mi tiez segra hovorila ze urcite mi scgudli tak sa tesim z toho a pokracujem dalej a budem cvicit kazdy den vzdy ked sa bude dat
fakt sa stoho schudne????
@dada774 no moc som sa veru s úpravou stravy nepotrapila, akurát nejem už vôbec sladké, snažim sa nejsť po 17tej a pijem viac tekutín. Ale inak sa neobmedzujem, ale ani neprejedám. Mne by stačilo dať dole nejaké 3-4 kilá a budem spokojná. A inak tie cviky na brucho,no riadna makačka pre mňa:o)
dnes som docvičila prvý level, zajtra sa ide na druhý 🙂 🙂 teším sa !!
zdravim vas dievcence,prepacte ze sem tak vhupnem 😉 ,ale objavila som vas len nedavno a navnadilo ma to ze dnes mam za sebou 5den z prveho levelu shred...
len mi to prosim vas niektora objasnite kolko dni sa cvici jeden level? a ako postupne?najprv shred,potom????? som z toho jelen kedze kazda uz cvici cosi ine a niekto tu da 6 pack.. 😎 huuuuuu mam v tom chaos 🙂
dakujem vam 😉
na youtube mas video, alebo si ho stiahni cez ulozto. len tam neviem ci to nieje cele no more troubles
@mammy81 kazdy level cvicis 10 dni, takze shred 1 level 10 dni, 2 level 10 dni, 3 level 10 dni, potom vacsinou cvicia ripped tam to je 4 leveli, kazdy sa cvici 6 dni + jeden den volno, alebo si mozes vybrat co chces
Mam za sebou 80minut s Jill a Bobom + brusaky, svihadlo a rotana. Vypotena, osprchovana...milujem ten pocit. 😀 Dnes som si dala 2.level 6w6p a Ultimate cardio body 30minut.
@kacena177 tie 3-4 kilečká schudneš aj s takou úpravou stravy ako máš 😉 . Ti závidím, ja potrebujem dať dole 10kg 😝.
@smejkaa na nohy a zadok je dobré aj toto 😉 ,dnes som si po 1DS dala ako bonus + 6 min. brucho od Jill 🙂
@mammy81 ja tiež ešte cvičím 1 level DS a k tomu si vždy niečo pridám. Pridávala som si brucho a dnes nohy a zadok.
kocky ja cvicim 4 den a zatial ziadne zmeny na postave nevydim 😖 ci to je este skoro ze 😀
ahojte babulky tak dnes sa uz citim omoc lepsie choroba ustupila tak som si hned aj viac zacvicla dala som ripped potom 6min brucho a prvy level 6week a super mokra som ako mys ale citim sa super keby som takto mohla kazdy den dnes ma aj detciky nechalo v klude cvicit puzle a kocky su super vec v kombinacii so spievankovm len neviem ci mi obed nezhorel 😀 😀 😀
Pre dnes hodinka odcvicena 😀
Kocky @iconka alebo @estrella5 alebo kocky ktore cvicia s Lillian dlhsie, cvicili ste No More Trouble Zones ale komplet cele hodinove cvicenie? Dnes som si ho neplanovane dala a pre mna absolutne paradna zalezitost, ziadne kardio iba komplexne posilnovanie 😵 😵 😵 ...su tam paradne cviky na ruky (svaly palili aj s kilovymi cinkami) a na brucho (paradne som ho citila) a v ramci tychto cvikov sa cvicili aj nohy...ten 6minutovy vycuc na youtube zamerane na brucho, ktory tu cvici/la snad kazda z nas je prave z tohto hodinoveho cvicenia...strasne sa tesim, presne toto som hladala do mojho treningoveho planu 😵 😵 😵 - mam paradne kardio BFBM, komplexne posilnovanie celeho teda No More Trouble Zones a kombinaciu kardia s posilnovanim (Six week, Killer buns a pod.) 😵 😵 😵
@lucya23 Ahojik, neviem ci si to tu pisala, aku mas vahu a vysku? Ak mas nizsiu vahu tak ta vaha velmi neklesne, ale vdaka cviceniu krasne spevnies 🙂
Ako casto papas pecivo? Lebo nie vzdy je celozrnne celozrnnym, ked ja citam to zlozenie - psenicna muka take a take percento a razna muka takmer nulova, oni nazvu celozrnnym pecivom vsetko, co je trosku tmavsie ako biele a ma to zrniecka 😠
...skus po 15tej nejest sacharidy ale bielkoviny napr. tvaroch, ja si napr. rano dozicim vsetko, milujem brusnicovy dzem tak si ho casto davam alebo na pecivo sunku (96percentu morcaciu alebo kuraciu) k tomu zeleninka, alebo si davam jogurt s "chrumstakmi" 😀 , proste vsetko lebo viem, ze telo mi to cez den dokaze bez problemov spalit (ked si teda nedam kus klobasy so slaninou a bravcovou mastou 😀 ) ...na obed nekombinujem masko s ryzou alebo zemiakmi ci cestovinami, ale masko si davam so zeleninou alebo zemiaky ci cestoviny so zeleninou alebo si proste nieco vymyslim a na veceru uz spominane bielkoviny v podobe tvarohu (ja si ale davam aj cukor a ovocie inak ho osve nezjem 😅 ) alebo vybornym zdrojom bielkovin je tuniak, biele maso - skus vyguglit, je toho vela...medzitym si dam nejake ovocie alebo co dum zdraveho da 😅
Baby necvičí alebo necvičila niektorá z vás body revolution?
@blcha dakujem za tip, niektory den sa na to pozriem..

@mirkap84 ano mam ho rad len som ho nejedla veeeeeeeeelmi dlho asi par rokou...
skusim uvidim co to da .... Dakujem za radu