icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
estrella5
17. mar 2013

@mirkap84
@iconka ďakujem vám za gratulácie 😵 🙂 a presne... niekedy človek môže zhrešiť.. ale aspoň malé výčitky budú u mňa vždy 🙂 na druhú stranu takéto niečo sa oslavuje len raz za život, tak prečo si nedopriať... hehe 😅
a kúpeľné oplátky by som si aj ja dala... mňam... straaaašne dlho som ich nemala...
mirka, potom keď odcvičíš Extreme shed 2 daj vedieť ako sa ti to pozdávalo 🙂 či sa mi to len javí také nepríjemné alebo to skutočne je 😀 ale dnes si to asi skúsim zacvičiť znova.. možno to bude lepšie 😅

mirkap84
17. mar 2013

@lucka1987 ...je to cvicenie cisto o posilnovani celeho tela, cize ziadne kardio ani nic podobne (alebo teda velmi malinko kardia v uvode pri rozohriati 😉 ) , cvicila som ho v piatok, vcera som mala hodinove kardio a dnes ma caka kardio s posilnovanim a zajtra volno 🙂

lucka1987
17. mar 2013

@mirkap84 uz som si to kukla, celkom sa mi to paci... 😉 ja cvicim uz asi aj 3 tyzdne co ho nemozem docvicit, som mala kratucku pauzu , ale dnes som si k nemu dala aj ten 6 week 6 pack ci ako to je a sa mi to pacilo najskor som myslela, ze si dam len 15 minut a pojdem za marekom, ale potom ani neviem ako ubehla pol hdinka

lucka1987
17. mar 2013

@mirkap84 mylsim, ze sa stravujeme dooost pdobne ak tak kukam.. 😀 ja si rano dam vpohode palaciky, ryzovy nakyp ked som minule robila, celozrnne lievance.... ale ked som sama doma a neche sa mi varit na ranajky nic, dam s ovocny salat s orechmi 😉

mirkap84
17. mar 2013

@estrella5 ...mamca je v Nimnici v kupeloch, prisla na vikend tak doniesla cerstve takmer priamo z pece, fantastickeeeee! 😵 😅
...dostala som sa do fazy, kedy mi nejaky ten prehresok neprekaza a kedze vecer makavam mi ani nepride, zeby som nejaky prehresok mala 😅 ...ono jooo, keby som chcela schudnut na vahe, tak by tie vycitky boli, ale vaha je uz paradna takze teraz uz len udrzat a hlavne tvarovat svaly nech som do leta čačaná 😎 😀
...jasne, dam vediet hned ako docvicim 😅
Dnes som si stiahla Killer ABS 3ti level, ani som netusila ze je aj trojka, takze skusim aj to...akoze bude to cisty zabijak kedze je to ten najvyssi level a k tomu shed druhy ale tak hadam prezijem 😕 😕 😕 😅

mirkap84
17. mar 2013

@lucka1987 ...ano ano, 6week ubieha veeeeelmi rychlo, ked budes mat chut, skus 6week druhy level, to je ina paradicka 😎 😅
...nooo, na ranajky si dozicim 😀

lucka1987
17. mar 2013

@mirkap84 no vyskusam.. idem pozriet c ho mam stiahnuty. ak nie stiahnem nieo.. vecer si este chcem dat cardio pl hdinkove, alebo mozno aj teraz, ale neviem ci nedjde svagro, tak sm sa do cvicenia ani nepustala.. ale asi idem. tesne po obede to nie je vhodne by vo mne kuracina skakala 😀

mirkap84
17. mar 2013

@lucka1987 😀 😀 😀 ...ja mala dnes kare s hromadou zeleniny...akoze uz som hladna ale neva 😀
...cvicis kardio z BR? Mna to vobec nebavi 🙄 , idem si stiahnut kardio kickbox, mozno to ma chyti viac...pre mna zatial najlepsie kardio je hodinove BFBM, ked ho docvicim mam dobry pocit, ze som pre telo urobila nieco poriadne 😵 ...jaaaj a chystam sa na tu jogu, ona ma toho tolko ze neviem co skor skusit 😅

lucka1987
17. mar 2013

@mirkap84 no hej z BR , mam odcvicenych asi 15 krat 1 level a urcite okolo 10 krat 2 level cardia. , ale tiez ma to moc nebavi. mozno prvy druhy krat ale ptom je to nuda. co je bfbm ? kickbox mam staihnuty ale vtedy som estelen zacala 1 level cvicit a bolo to na mna dost tak som si pvedala, ze si ho dam az ked budem mat trosku kundicku , lebo sa mi to zdalo narocnejsie.
ja som zatial odvcivila day shred 1 level 2 level , cardio 1 cardio 2 z body revolution ,a dnes six week six pack . zajtra idem posledny den 2 levelu, aj ked uvazujem ze kedze ide pondelok zacnem uz trojku, lebo uz to dlho natahujem... dam si trojku rano a uvidim co po nej zvladnem.

lucka1987
17. mar 2013

@mirkap84 uz viem co je BFBM a uz si to aj stahujem 😉

frick
17. mar 2013

babule poraďte mi. Vy tie skúsené. Začala som cvičiť teraz shred 2 level. Dneska mám za sebou 2 deň a idem pri tom vypluť dušu.Takže som ozaj začiatočník. ale iné som chcela. Po 2 pôrode mi ostalo dosť veľké brucho po celej dĺžke.Vyzerám ako v 3mesiaci. nemôže sa stať že pri cvičení mi narastie svalstvo a to brucho mi také ostane? Ľudia ma s tým strašia môže sa to stať? mám celkovo celé telo obložené tukom 🙂 nemala by som najskôr chudnúť stravou a potom cvičiť?

lucka1987
17. mar 2013

@frick toho sa bat nemusis.. odporucam ti precitat si clanok http://mojetelo.blogspot.cz/2012/11/proc-cvicen... 😉

frick
17. mar 2013

@lucka1987 z toho článku som to pochopila že asi len shred mi na to stačiť nebude hm? 😒 Stravu som upravila tak ešte doplniť aj nejaké kardio lebo mám pocit že ho tam je asi málo či nie ?

lucka1987
17. mar 2013

@frick no asi tak nejako. aj ked zaciatok je t dobry, ja si k shredu pridavam aj cardio.. je to cvicenie z body revolution
toto je 1 level http://www.ulozto.sk/xTMRHw2/cviceni-2012-jilli...
toto 2 level http://www.ulozto.sk/xXHfCwA/cviceni-2012-jilli...
a treti http://www.ulozto.sk/xG4ePKT/cviceni-2012-jilli...
je to dobre na nastartovanie metablizmu , a clekovo sa rozhybes. cvicievala som to tak, ze level day shred som si dala arao a poobede ked maly spal alebo vecer som si dala cardio... ale pre telo je lepsie ak by si rano zacala cardiom, pekne by si sa nakopla a vecer alebo ked budes mat cas, mozno aj hned ak budes vladat mozes si zacvicit day shred

frick
17. mar 2013

@lucka1987 jáj ďakujem pekne za radu aj za tie linky dúfam že to zvládnem lebo moja kondička je katastrofa.

lucka1987
17. mar 2013

@frick neboj.. mozno prve dni to bude zaberak, ale pstupne to bude pohoda. hlavne , ze si zacala, ked nebudes vladat tak staci ak si dcvicis pre zaciatk 15 minut toho kardia 😉

mirkap84
17. mar 2013

@estrella5 ...pre dnes odcvicene Extreme Shed 2 Level a Killer ABS 2 Level (trojka mi nesla rozbehnut, skoda 😒 )
...druhy level Extreme Shed je o nieco vacsia zaberacka ako jednotka ale myslim ze je menej zazivna, hmmm, ale akoze nohy a hlavne stehna si poriadne makli 😉 a ta stolicka ma zaskocila, som rozmyslala kde narychlo zobrat stolicku 😀 😀 😀 ...jednotka mi pride lepsia, ale je aj Extreme Shed 3 Level, tak to mozno zachrani ten 😅 , nedame? 😉
Dnes som po dlhsom case zacvicila Killer ABS a mne sa veeelmi paci, je tam viac cvikov na brucho ako v 6 Weeku, ked rozbehnem 3Level Killer ABS tak skusim aj ten...su tam velmi sympaticke kocky, hned sa lepsie cvici 😅
...jaaaj a este som si zapla Jogu, ale po 5tich minutach som skoncila, nechcelo sa mi 😀
Zajtra volny den 😎

mirkap84
17. mar 2013

@lucka1987 ...treti level v Shrede bol super, su tam viac silove cvicenia ako kardio, mne sa velmi pacil, urcite po nom este nieco das...ja som vlastne pocas celeho 3tieho levelu zacala skusat dalsie cvicenia od Jillian a v pohode som zvladla 😉 ...ak sa ti da, skus nekuskovat cvicenia ale zacvit vsetko naraz nech spalis viac kalorii resp. tuku, je to efektivnejsie a clovek sa viac "rozbije" 😀

iconka
17. mar 2013

Ja som si dnes dala 90minut a o.i. som si dala pekne za sebou 1.a 2. level 6week six-pack, krasa takto spolu, riadne ma to zmorilo 😀

mirkap84
17. mar 2013

@frick Ahojik, hmmm ucite netreba ocakavat, ze po 30 Day Shred zmizne brusko 😉 ...toto cvicenie je super pre take to nabudenie sa a nakopnutie, aby clovek zacal so sebou nieco robit a netyka sa to iba postavy ale aj zlepsenie kondicky a celkovo pre lepsi pocit zo samej seba 🙂 ...ak si citala clanok, ktoreho link ti Lucka dala vies, ze cvicenim na brucho brucho nezostihlis............co je veru skoda 😀 ................ja osobne by som cvicenie ak sa ti da nerozkuskovala, telo zacne spalovat najprv kalorie a az potom tuky, cize je potrebne cvicit minimalne pol hodku! Keby Tebou dam si po 2 leveli 15-20-30min. kardio podla toho ako budes vladat, cize cvicenie si natiahnes a budes spalovat aj tuky 😉 ...druhy level z 30 Day Shred je dost nezazivny a je tazsi ako prvy level, preto su po nom kocky "mrtve" , ale ubehne velmi rychlo a treti sa ti bude pacit...dolezite nevesat hlavu ak sa nedari, zbavit sa bruska po druhom porode je ovela tazsie (mam za sebou dva porody cize viem o com pisem) , ale da sa to...ako dlho si po porode?

mirkap84
17. mar 2013

@iconka 😀 😀 😀 ty si blazon 😀 😀 😀

iconka
17. mar 2013

@mirkap84 to hovori ta prava 😀 😀

saskarisko
17. mar 2013

ahojte,
ja budem asi vynimka, lebo mne sa 2 level shredu paci 😀 , viac ako level 1. inak ja si po nom davam este rotoped, a rotanu. teraz som presne v polovici, vaha sa nepohla, ale cm idu pomaly dole. akurat ja si davam po 5 dnoch v ramci kazdeho levelu prestavku, a 1x som mala aj nutenu po 1 dni vdaka pocasiu, ktore mi sposobilo obrovske bolesti laveho klbu.
inak, nechapacka ako baby valite, ze 80 min. to davam klobuk dole ...

estrella5
17. mar 2013

@mirkap84 tak ja sa tiež netrápim prehreškami, ktoré sa stali doobedu, ale po obede sa snažím striktne držať 🙂 ...ja na váhe tiež nechcem klesať... môj cieľ je ešte zhodiť cca 4 cm zo stehna a potom sa už budem len udržovať a formovať 😵 ak mám byť úprimná, teším sa na ten čas... to už bude také menej prísne pre mňa... cvičiť len a len pre to, že chcem a nie preto, že mi ešte nejaké cm chýbajú ... 🙂 tak snáď do leta každá dosiahneme to čo chceme 🙂
ty a @iconka ste sa dobre rozbehli... ako vás tu čítam tak každý deň cvičíte vyše ako 60 minút... obdivujem vás!... a môžem sa posledné dni hanbiť... ale však počkajte, ja sa do toho zas dostanem 😅 😀
....k tomu extreme shed 2 ... "menej záživná", to je to správne slovné spojenie 😎 jednoducho ma to nejak neoslovilo... a to je aj 3? ani som nevedela.. tuším na tom blogu nič také nespomínala, tak si to budem musieť pozrieť a isto vyskúšam....
ja chcem od začiatku apríla začať Body Revolution (snáď ma to bude baviť), tak dovtedy budem len tak kombinovať Jill so Zuzkou.... skúšať čo mi vyhovuje, čo nie... (aj keď plán som tu pôvodne písala iný, ale no.... 😅 hehe) ....
držte sa kočky... ide vám to skvele 🙂 myslím, že ste tu motiváciou pre mnohé.....

iconka
17. mar 2013

@saskarisko neboj sa, ked sa do toho viac dostanes a bude ta to naozaj bavit a nebudes to robit preto, ze musis, tak si zacnes aj ty pridavat, ja som tiez na zaciatku pri shrede bola rada, ze zmaknem pol hodinu....chce to cas a volu 🙂

iconka
17. mar 2013

@estrella5 dakujem 😉 ..ked mna bude trapit poslednych par cm niekde, tak aj ja mozno polavim, ale ja mam este tych cm viac, co treba dat dolu, takze ja musim este veeeela makaaaat 😀

frick
17. mar 2013

@mirkap84 ja som nečakala nejaké zázraky len sa bojím nechceného efektu. To ja viem že len tak sa brucha nezbavím potrebujem dať dolu z celého tela a viem že to bude drina len toho brucha sa obávam či to vôbec nejako pôjde dolu.Min. rok som v marci začala chudnúť aj stravou aj cvičením v posilke a išlo dolu 9 kg a potom som už nemohla pravidelne cvičiť a akosi som to nezvládla aj so stravovaním a 4 kg sú späť. Vtedy išlo aj bruško preč. Len s týmto cvičením máte viac skúseností vy v tomto som ozaj nováčik tak preto sa pýtam.Malinký má 19 mesiacov takže tak. 🙂 a som vďačná za všetky rady aj povzbudenia 🙂 inak jedna malá demotivácia a som v keli 🙂

ebenka
17. mar 2013

ahojte kocky. dnes som zacala 2lvl 30 ds. ked ste pisali, o dvojke ze je to nezazivna a neviemaka, myslela som, ze je to nuda a super lahke. skoro som dusu vypustila!!! 😀 sa smejem, ale nebolo mi do smiechu. doteraz sme boli s jillian kamosky a dnes som ju fakt nenavidela 😝 plus za tym som si dala Boba a brucho si necitim. Ale....., mam obrovsku motivaciu, kedze ma chvalili dnes ludia ktorych som tak mesiac neviela, ze ako som schudla. a musim povedat ze vaha ide dolu, a nohavice, ktore mi boli minuly rok tesne, boli minuly tyzden akurat, tak tento tyzden mi boli volne. predpokladam, ze este dva tyzdne, a uz ich nebudem moct nosit. 🙂 strasne sa tesim. 😵 takze nie, ze jillian nenavidim, ja ju zboznujem 😀

mirkap84
17. mar 2013

@saskarisko ...ono tych 80min. nie je az tak vela, Jillian ma aj hodinove programy alebo 40minutove a ked spojis dve dokopy mas 80min. a ubehne to ani nevies ako 🙂
...takze sa ti paci dvojka? 😅 Ja som bola rada ked skoncila a presla som na trojku 😀

mirkap84
17. mar 2013

@estrella5 ...ako pekne si to napisala, potesilo 😉 😵
A teraz sa drz, ja som taka koza 😀 😀 😀 , dnes som necvicila Extreme shed ale Killer buns Level2! 😀 😀 😀 Extreme shed som cvicila iba prvy level, druhy som este necvicila takze vyskusam a potom napisem a prepaaac, asi si nechapala o akej stolicke to tocim co? 😀 😀 😀 Cize dnes mam odcvicene Killer buns Level2 a Killer ABS Level2...samozrejme Extreme shed uz treti level nema, treti level ma Killer buns 😅
...co sa toho planu tyka, vies kolko som toho mala naplanovane? Da sa to? 😉 Jedine co z mojho planu dodrziavam je, ze cvicim tri dni a stvrty mam volno 😎 , v jednom z tych dni je BFBM a v druhom No more troubles zone a treti den je vzdy otazny a par minut pred cvicenim neviem co skusim, ale stale som vo faze skusania cize vzdy je to nieco nove 🙂 ...ale tesim sa na Killer ABS Level3, dnes som ho objavila a vyzera byt supis 😵
...aj BR si chvalia, tiez nad nim rozmyslam ale az neskor...