Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@mirkap84 ďakujem za link 😉
@ebenka ja som dnes odcvičila 2 deň 2lvl 30DS plus si pridávam ešte nohy, zadok a brucho, tak si to natiahnem na 55 min. Je to väčšia zaberačka, ale idem s chuťou do toho, lebo aj ja presne ako ty som zapla už ďalšie nohavice, ktoré som nedávno ledva na seba natiahla a keď som videla aký kusisko mi chýba do zapnutia, tak som ich šmarila naspäť do skrine 😀.
@frick ja som 13 mesiacov po pôrode a presne aj ja mám to brucho nejaké "natiahnuté", ale po 12 dňoch cvičenia je to oveľa, oveľa lepšie a riadne z neho ubudlo 🙂. Ak to takto pôjde ďalej, do leta to bude supiš pupiš 😀 😀. Tak len pekne ďalej cvičme a cvičme 🙂 .
@mirkap84 tak ty už si pred cieľom 2-3 cm už nieje tak veľa ja mám ešte pred sebou dlhú cestu ale nevzdám to 🙂 ako dlho cvičíš Jilien keď ťa to tak chytilo? Ty už máš všetko vychytané tie je cvičenia. Ja si musím nejaký systém nájsť lebo pri krpcovi sa mi zle cvičí. Najlepšie keď spí.
@dada774 a ake nohy, zadok, brucho cvicis? Ja si davam 12 min bonus od Boba na brucho. Zda sa mi uplne super. Nohavice su perfos motivacia 🙂 inak ja som uz skoro 19 mesiacov od porodu. Skusala som si minuly tyzden veci z leta. V lete som bola vo vsetkom napraskana, ledva som si to pretiahla cez boky, a teraz? Vsetko mi sedi, alebo pada. Uzasny pocit. Mam z toho naozaj 🙂 verim ze do leta budem kocka 🙂
tak dnes som zacala druhy level od jillian... ako jednotka oproti tomuto bolo lazo-plazo... mokra som bola jak mys 😀 😀, uz sa neviem dockat trojky 😀 ... a tiez sa musim pochvalit, 30 kg od porodu dole po 19 mesiacoch, este spevnit telo a budem na seba pysna ako nikdy 😀
@motylek17 fuha gratulujem 🙂 ja som otehotnela ako 100 kilova ☹ rodit som sla mozno 118 kg. 14 kilo som nechala v porodke a do konca 6 nedelia som mala "svojich " 100 kilo naspat. Teraz mam 93, co je moj dlodoby rekord. Ccem sa dostat na 72kg. Pri mojej 177 cm vyske, mi to stacilo. Takze este 20kg musi dole 😒 neviem kolko by som mohla do leta zhodit, ale som strasne nabudena a vyhecovana momentalne. Takze verim, ze to pojde. 🙂
@ebenka no to ja sama tomu nechapem.... som si myslela, ze budem po mamine, tak len 8 kilo dala a ja 30.... uz aj lekarka mi nadavala... a pritom som cele tehotenstvo vracala... ale asi to bola len voda, vravia to... to je teraz uz jedno, hlavne, ze to je dole... a ty to das tiez neboj, len nepolavuj.... ak mozem poradit uzasna vec je parny hrnec... 🙂
Baby ja som tu zavítala až teraz, cvičím 30 dňovku ale po nej by som chcela začať s tým trojmesačným programom. Čítala som, že sú tam potrebné rôzne váhy činiek a tiež nejaká guma. Máte to všetko nakúpené alebo to niečim nahradzujete?
@dada774 Ahojik, ja necvicim nejako dlho, ale cvicim intenzivne a preto poznam vela jej programov 🙂 ...zacala som ako takmer vsetky s 30Day Shred a pocas tretieho levelu som sa zacala zaujimat aj o dalsie jej cvicenia 😉 ...potom som zacala s Ripper in 30, ale nebavilo ma to, alebo skor nebavilo ma to, ze som si nemohla sama "naordinovat" to, na co mam prave chut a tak som zacala skusat a kombinovat a cvicenie ma tak bavi ovela viac 🙂
Skus mrknut sem, kocka urobila prehlad cviceni s Jillian, pri niektorych pisla aj recenzky 😉
http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....
@frick Vies ake tazke je zhodit 2-3cm alebo zhodit 2-3kg? Pri vyske 167 mam teraz 57-58kg, rada by som sa dostala na 55 ale bude to fuska, lebo rastie svalova hmota ktora je tazsia ako tuk, cize vaha viac menej stoji 😠 😀 Teraz je to uz makacka... 😕
Mam sice odskusanych niekolko jej cviceni a levelov, ale stale su cvicenia ktore nepoznam...mozem cvicit iba podvecer ked pride muz domov a moze byt pri mladsej dcerke, keby mala byt pri nej, tak by som skoncila skor ako zacala 😀
@frick
@mirkap84 n o tom rozkuskovani.. tak som to myslela.. ked som bola uplne vycerpana, ale chcela som si to silou mocou odcvicit, zaklad bol level day shred odcvicit, a k tomu som si dala cardio.. aj ked len 15 minut, ale predsa len je to lepsie 45 minut ako 30 😉
inak dobre ranko. dnes posledny den 2 levelu za mnou. dnes som uz mala cvicit 3 level, ale zle mi to akosi stihalo a p 10 minute mi stoplo video, lebo cvicim v obyvke a videa mam na usb..
teraz ranajkujem jablko s pomarancami dvoma nakrajanymi na kusky posypane mletymi vlasskymi orechmi a skoricou a trosku medu, mnam.. a potom sa pojdem s drobcom prejst 😉 na obed planujem zacvicit to hodinove video s tym metabolizmom ci co to je 😉
@lucka1987 Ahojik, ked si tak zoberiem, 30Day Shred realne cvicis asi iba 20minut denne 😕 , preto je super nieco k tomu pridat...paradne ranajky, mnam! 😵 😵 😵 , hadaj co som mala ja? Uz som tych kupelnych oblatok prezrata 😠 😀
BMBF je supis, je to pohodove cvicenie v istom tempe a po cviceni budes mat pocit, ze si pre seba urobila nieco dobre 😉 , potom daj info ako sa pacilo 🙂
@mirkap84 hej hejt o som si vsimla a preto umelo predlzujem cvicenie 😉 proste namiesto toho, ked oni sa natahuju a robia strecing tak ja este cvicim, dam si nejake kardio, alebo nieco na brusko, alebo nejaky vik z toho levelu. potom sa suplnem na par minut ( maximalne 5 potom ma to nebavi ) na rotanu a ponatahujem sa . tak vzdy mi to vyjde okolo 30 minut 😉 lebo to video ma sice 27 min, ale prve dve minuty cosi keca a potom zas osledne minuty je to natahovanie
@lucka1987 ...tak tak, ja som si prve dva levely davala po cvicenie na brucho a pocas tretieho levelu uz komplet dalsie cvicenia, tam sa to natiahlo na vyse hodky, no a teraz uz vzdy vyse hodky, ale ujde to ako voda hlavne ked ma to bavi 😅 ...vzdy sa tesim, je to aspon mala chvilka dna, kedy sa staram iba sama o seba 😅 😵
no ahojte, verim ze tie čo začinali so mnou su uz daleko :(( ja som ochorela tak som 3 tyzdne necvičila a teraz este do konca marca mam kopu roboty, takze sa tesim ze v aprili konečne začnem dačo robit
caute kocky,ja po 34dnoch cvicenia s jillian-ratam aj vikendy (2dni v tyzdni) ktore som necvicila,schudla 3kg.jillian je super,najviac mi vyhovuje 3level z 30day shred,ale doplnila som si to už aj inými cvikmi z youtube,lebo som zistila že zvladnem aj dlhšie cvicenie.vzdy som mala rada v skole telesnu 🙂 ale po skole som hned isla na matersku,zlenivela som,po roku od porodu som zase otehotnela,do dvoch rokov som 2krat rodila,bola som v hroznom fyzickom stave 🙂 ale teraz mam energiu,sexualny apetit,a ani mi nechuti "žrať",ja si jillian neviem vynachvalit.takto na zaciatok je úúúplne super
@mirkap84
@lucka1987 Ahojte. Tak som si dneska dala to BR cardio čo ste mi poradili a hneď na to shred 2 ale ten som už nevládala priadne odcvičiť. Musím to nejako vyšpekulovať. skúsim zajtra opačne uvidím čo to spraví. Inak ma to celkom bavilo mala som chuť sa vykašľať na celý shred ale keď som začala tak to aj dokončím musím. Ešte mi prosím vás objasnite. To cardio má tiež nejaké zásady ako shred? myslím na dni keďže sú tam tiež 3 level.Alebo to môžem ľubovoľne striedať?
@mirkap84 miska ja som prave docvicila BFBM ale len 30 minut.. uz som bola mimo, som uz nevadala tie cviky prevadzat. a zas nemam rada, ked by sm to aj odcvicila celu hodiku ale lajdacky, ja radsej pol hodinku a podctivo kazdy cvik... musim zvysovat narocnost pstupne, aj ked uz vidim zmeny, lebo na zaciatku som niektore cviky nevedela ani dve opakovania urobit a teraz pohoda
@frick to cardio sa cvici s workoutmi a ma sa to nejako striedat ze par dni cvicis nejaky workout a jeden den cardio.. a je to odstupnvane od levelu, ale ak zvladas , podla mna je to naprd. mozes si to prisposobit ako sa ti to hodi a ako sa to bavi, 😉 ako som pisala, ja som cvicila 1 day shred a k tomu som cvicila cardio 1, potom pri 2 level day shred som cvicila 2 cardio, zajra idem na trojku.. uvidim co si k tomu pridam.. mozno ostanem pri tomto BFBM
ahojte tak ja som dnes prvy den tretieholevelu ripped ale mna ten ripped neako nebavi neviem ci s tym neseknem a nezacnem nieco ine dala som si potom este brucho ale neviem neako to nieje ono
@mirkap84 to mas super ze mozes cvicit hodinku mne sa najlepsie cvici doobeda a vtedy mi tu beha mala takze som rada ked dam polhodinku aspon
mna tiez ripped prestal bavit, momentalne som BR,ale zacala som ze od 3 a 4 workoutu,ale aj tie su celkom v pohode, tak som presla na 5a6 a tie su trosku narocnejsie,inac aj cardio 1 z BR je celkom makacka....dnes chcem skusit Boba Harpera Ultimate Cardio, tak som zvedava, vraj je to dost narocne, mozno to ani cele nedam....
@mirkap84 😀 sme to teda dobre doplietli... ja som myslela, že myslíš jeden cvik z Extreme shed, ktorý by teoreticky mohol pripomínať stoličku.. a som sa tak zamyslela, že som asi niečo prepočula čo hovorila... no šikovné sme obe 😀
....tak vždy je lepšie sa aspoň trochu držať svojho plánu, ako ho nedodržať vôbec.... a pokiaľ cvičíme, tak je viac menej jedno, že či ten jej program alebo tamten... 🙂 hlavne, že so sebou niečo robíme... 😵 no nie?
.. a všimla som si, že máme rovnaký obvod stehna 😎 tiež mám cca 52-53 cm... (začínala som na cca 57-58.. možno aj 59 .. ktovie 😀 - vtedy som sa merala tak, že čo najviac stlačiť, stiahnuť a potom sa tešiť aké pekné číselko.. teraz už meriam poctivo správne 😀 ).... a môj prvý cieľ je 50 cm, a taký druhý cieľ 48 🙂 tak snáááď to dám... tieto posledné cm idú veľmi pomaly... a so stehnami som mala vždy najväčší problém... sviňuchy nechcú ten tuk zo seba pustiť 😠
Ahojte dievčatá, náhodou som tu našla túto diskusiu ohladom jillian, ale vidim že je tu už toooooooolko príspevkov , že sam i nechce všetky čítať (a pri našom čertíkovi by to ani prakticky nešlo 😀 )
Ja som sa snažila tiež schudnúť po porode (už je to pol roka), v podstate hneď po šestonedelí som bola uplne fit, citila somsa super, tak som si tež našla Jillian, vlastne švagrina mi ju odporučila, tak som si stiahla 30 day shred a začala naozaj poctivo cvičit level 1 , lebo som si dala za cieľ že do leta schudnem a budem vyzerat ešte lepšie ako pred porodom... ale asi som sa moc unáhlila, pretože som začala mat problémy s členkami, začali opuchat a aj boliet, ale vždy som si dala pauzu tak 3-4 dni a zase plnou parou do cvičenia, ale nakoniec bolesti stále neustupovali, tak som skončila uplne a dokonca teraz už necvičim vyše mesiaca, tak mam problem si aj kumaknuť, strašne ma bolia stehenné svaly s kolenami.... proste som sa dokatovala, nehovorim však že to cvičenie je zle, stale myslim, že može pomoct schudnut, ale asi je to už o niečo vyšší level ako pre začiatočníkov a hlavne dievčatá po porode naozaj sa do toho veľmi nenáhlite.....

@frick ...to je presne to, keby bolo jednoduche udrzat vahu, ale clovek nikdy nevie co pride a stratene kila su prec 😒 ...min. rok si krasne schudla 😵 , uz sa poznas a vies co na Teba plati...ked som zacala s Jillian upravila som stravu pretoze viem, ze bez upravy by som neschudla 🙂 ...teraz sa citim super, mojim cielom je mat po obvode stehna 50, cize musim dat dole este 2cm (z laveho) a 3cm (z praveho) a budem veeelmi spokojna 😵 ...Jill ma nieco do seba, ma nieco, co cloveka laka cvicit jej veci, viem, ze keby nebola taka aka je tak uz asi necvicim ale momentalne je to zavislost a velmi ma to bavi 😅 😵
Drzim palceky nech sa dostanes co najdalej a nech nepride ziadna demotivujuca vec...a keby aj prisla, podporime Ta tu aby si opat nabrala tu spravnu motivaciu 😉