icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
tanjalea
20. mar 2013

@daniette ono to nejak začalo sťahovať, ale ide to pomaly - je to OK ? vyzerá , že to bude dlho trvať 😲

daniette
20. mar 2013

@tanjalea tušim sa ti to podarí, áno ide to pomaly, takú dobrú polhodinku by ti to malo sťahovať

tanjalea
20. mar 2013

@daniette už to sťahujem 45 min, a nie som ani vo štvrtine - to bude dačo zle 😒

daniette
20. mar 2013

@tanjalea ak si išla podľa toho postupu, tak ti to určite stiahne, neboj sa a záleží aký máš výkonný pc

tanjalea
20. mar 2013

@daniette tak ešte počkám 😕

daniette
20. mar 2013

@tanjalea a aký používaš int. prehliadač?

tanjalea
20. mar 2013

@daniette to keby som vedela ☹

daniette
20. mar 2013

@tanjalea mozzilla, google chrome, opera a internet explorer

tanjalea
20. mar 2013

@daniette tak to je komplinované, mali sme cez mozizillu a kedže sme sa sťahovali tak neviem čo mi tu dali - na okienku ktoré mi otvára internet si dala meno dcera - vyzerám jak debko ked neviem, že 😒

tanjalea
20. mar 2013

@daniette teraz pozerám - chrome

daniette
20. mar 2013

@tanjalea skús stlačiť na klávesnici Ctrl a písmeno J a zobrazí sa ti tam tabuľka - uvidíš tam koľko ešte ti to bude sťahovať

tanjalea
20. mar 2013

@daniette tak ja som tým stlačaním všetko sťahovanie zrušila ☹ , och bože, dala som pokračovať, tak mi tam vypisuje zvyšných 5hod,

tanjalea
20. mar 2013

@daniette práve mám 10Mb z 338MB tak to ešte potrvá, ale dá sa to pozastaviť a zajtra skusim pokračovať, ak to pojde

daniette
20. mar 2013

@tanjalea mne tiež takú raz blbosť písalo, že dlho to bude sťahovať.

tanjalea
20. mar 2013

@daniette moc ti dakujem za pomoc , uvidím zajtra 😒

daniette
20. mar 2013

@tanjalea tak to zruš a zajtra ráno si to stiahni, držím palce

daniette
20. mar 2013

@tanjalea zajtra sa ti to podarí🙂 ahoj

tanjalea
20. mar 2013

@daniette moja, tak toto mide, jeminečku, dakujem ti 😀

tanjalea
20. mar 2013

@daniette zajtra hned vyskušam 😉

ana82
21. mar 2013

ahojte dievčence tak včera som sa k vám pridala a dnes asi umremmmm 😀
boli ma....všetko je to fakt makačka keď som to iba pozerala tak sa my to zdalo jednoduché 😵
predtým som sem tam cvičila tae bo alebo zumbu tak som si myslela, že toto dám v pohode no až taká pohoda to nebola
no ale čo musím hádam to bude čím ďalej lepšie

2zuzanka2
21. mar 2013

Zdravim vsetky cviciace zenusky,tak ja som zacala cvicit pred 5dnami zatial v pohode len ma zaujima jedna vec mozno ste uz o tom tu pisali cvicenim sa telo iba spevni alebo aj schudne lebo ja od kedy cvicim tak som zbadala ze mam o kilo viac ako som mala ked som zacala a dost ma demotivuje,takze som sa rozhodla ze cvicit budem doobedu ked mi mala spi a vecer budem slapat na orbitraku snad dosiahnem svoje vysnivane kilecka 😀

komplikovana
21. mar 2013

@2zuzanka2 kilá nie sú ani tak doležité ako centimetre... takže sa nenechaj odradiť 😉

iconka
21. mar 2013

@2zuzanka2 aj schudnes, aj sa spevnis, teda aspon ja urcite, na starsich strankach mam aj fotky, tak pokukaj. Cvicim denne od noveho roka a mam o cca 11kg menej a aj centimetre poubudali 😉 Netreba sa stale vazit a merat a potom sa tym nechat odradit.

baby124
21. mar 2013

Ahoj kocky dlho som tu nebola zacala som opat chudnut a cvicit a chcem sa opytat tie ktore cvicia na boky stehna a zadok. Aj niektore aj cvicia na tieto partie tak podla coho?

mirkap84
21. mar 2013

@2zuzanka2 Tak ako pisala kolegynka Iconka, nevazit sa...mne vaha stala, stupla, stala a potom klesla, ale centimetre klesali stale 😉

baby124
21. mar 2013

@mirkap84 aj sa to normalne stiahne lebo minule ze to kockam neslo

kacena177
21. mar 2013

@2zuzanka2 no presne aj mne kilo pribudlo:o(( cvičím dnes 4 deň levelu 2 a keď som sa postavila na váhu, skoro ma trafilo. no nevzdávam sa, uvidíme ďalej. ...