icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
dai
25. mar 2013

@ikusa11 hej - pamaetam🙂 ale praveze som sa pokazila po letnej dovolenke minuly rok... tam som sa pekne za 2 tyzdne rozozrala, len vegetila a potom som nejak uz nevedela zacat znovu - takze som sa zas nakopla az teraz po vianociach ked mi vaha zase vyskocila na nejakych 56kg - to vdaka maminkinym mnamkam 😀
fakt je ze u nas bol stres okolo vianoc kvoli zdravotnym problemom a vlastne trosku do kludu sme sa dostali az na konci januara - takze az potom som zas zacala cvicit , najskor len pomaly ale teraz sa snazim zas aspon 5-6x do tyzdna a kedze mam uz konecne vsetko oblecenie a nemam sa naco vyhovorit tak asi zacnem uz aj behavat vonku 😎 sa celkom tesim, len to musim nejak logisticky dat dokopy - od maja sa asi vraciam do prace, takze musim zacat vstavat skorej a nejak to odmakat rano pokial decka spia - my mame v praci super posilnovnu tak rozmyslam ze cez obed by som aj tam chodila namiesto jedla - to by boli 2 muchy jednou ranou 😀
a ty ako?

estrella5
25. mar 2013

@dai teší ma, že sa album neminul svojim účinkom 🙂 aj mňa také obrázky značne motivujú a poháňajú vpred 😵

hhenike
25. mar 2013

baby, ja som prave docvicila 7. den sharedu 1. A kedze som mala este trocha energie, tak som skusila 1 zostavu z NMTZ (na brucho) ale nevladala som, co ma teda dost demotivovalo. Ale ako to tu citam, asi si este mam dat cas..... Vravite ze po docviceni 3 levelu to budem zvladat? 🙂 Zislo by sa mi trochu povzbudenia

estrella5
25. mar 2013

@hhenike keď som začínala som si nepridávala vôbec nič k 30 day shred... dávalo mi to dobre zabrať a už by som v tom čase asi viac nezvládla... 🙂 doteraz si pamätám ako som fučala a nadávala či sa tá Jill zbláznila a chce ma zabiť 😀 ale časom to bude určite lepšie.... za 7 dní nemôžeš čakať s kondičkou zázraky... nato treba čas 🙂 uvidíš, že neskôr zvládneš to čo sa ti teraz zdá ako nemožné.... trpezlivosť a nedemotivuj sa 🙂 ešte si len na začiatku, to pôjde pomaly postupne 😵 veľa šťastia....

ups
25. mar 2013

@hhenike všetko postupne pôjde, neboj 🙂 ja som si zostavy z NMTZ začala dávať občas pri 2 levely. vlastne som skúsila len dve. častejšie dávam NMTZ 7 a keď som ho šla tretíkrát, tak už som ho dala s prehľadom, pričom prvý krát som nadávala a nevládala, dala som poriadne hádam polovicu. aj tebe to určite postupne pôjde lepšie a lepšie. keď budeš vládať a mať chuť daj si to znova a budeš vidieť pokrok. určite 🙂

iconka
25. mar 2013

@hhenike ja som si zacala pridavat az pri cviceni rippedu, ale nie je nutne si pridavat, ta pol hodina bohate staci

mirkap84
26. mar 2013

@hhenike Si len na zaciatku cvicenia, cize ak nevladzes nezufaj 🙂 ...ja som pocas prveho a druheho levelu necvicila nic navyse, resp. iba 6min. na brusko, konkretne tento "vycuc" z No more trouble zones

https://www.youtube.com/watch?v=Egl8ZPFSaYQ

...az pocas tretieho levelu (ktory ma bavil zo vsetkych najviac) som zacala skusat cvicenia od Jillian a zvladala som to...nechaj tomu cas a ked uz budes citit, ze zvladnes aj nieco ine tak vyskusaj prve levely z inych cviceni 🙂

hhenike
26. mar 2013

dakujem 🙂 este by ma zaujimalo od kedy ste zvladali klasické kliky? mne to zatial ide len na kolene, vcera som skusila dat aspon 2 klasicke, ale 0 bodov :/

mirkap84
26. mar 2013

@hhenike ...akoze kliky dam aj take tie "chlapske", ale pretrhnut sa nejdem 😎 😉 😀
...kazdym dnom budes mat pevnejsie ruky a budes ich zvladat viac, ale nemusis ich davat nutne "chlapske" 😉

ups
26. mar 2013

@hhenike ja robím stále ženské. chlapské dám max. ak 2 - 3 ale väčšinou sa o ne ani nepokúšam. akurát včera som si vravela, že musím s tým už niečo robiť, tak idem trénovať potroške. utešujem sa akurát tým, že ich kvôli zápästiu musím robiť na pästiach a nie opretá o dlane, tak je to ťažšie a nemôžem chcieť hneď zázraky 🙂

riuska21
26. mar 2013

Ja som vcera cvicila 3 level shredu a no more trouble zones circuit 4. Dnes planujem opat ten shred plus k tomu toto

https://www.youtube.com/watch?v=MFlH8XJsF7Y
frick
26. mar 2013

@ups to fakt? mňa 3 level čaká až zajtra. sranda je,že keď som už ku koncu začala zvládať jednotku išla som na 2 a teraz keď už dám v pohode 2 level tak zase niečo nové 🙂 no som zvedavá čo na to budem hovoriť ja. Zatiaľ každý nadáva na 2. a chváli 3. 🙂

dada774
26. mar 2013

@frick tak ja som asi nejaká iná. Dnes som odcvičila 1 deň 3DS a vôbec sa mi nepáči ☹ . Veľa babám sa nepáčila 2-ka, ale mne naopak sadla. Neviem, uvidím, možno si na tú 3-ku zvyknem, alebo ju budem musieť ešte 9krát pretrpieť 😀

ups
26. mar 2013

@frick možno ty budeš mať z 3-ky iné pocity. mne žiaľ asi nesadla.
druhý level, napriek tomu, že bol makačka, ma ďaleko viacej bavil. ani ku koncu som ho nezvládla úplne podľa černošky (tie skákačky v polohe kliku som nikdy nedala všetky), ale vždy mi to rýchlo ubehlo a bavilo ma to 🙂
no nič. o chvíľu dám druhý krát trojku snáď to bude lepšie 😀

ups
26. mar 2013

@dada774 asi som rovnako divná 😀

iconka
26. mar 2013

Docvicene, chcela som len hodinu a nejako som to potiahla na 85minut, nevadi. Dala som si 6w6p level 2 a killer abs level1. Zial, zistila som, ze Killer ABS nemam postahovane a jedine co som nasla na prehratie bolo nekvalitne video na youtube, ale dalo sa podla toho cvicit. Co uz.

estrella5
26. mar 2013

ja dnes len Cardio Kickbox - neviem prečo, ale milujem to cardio... zvlášť v čase kedy chcem mať taký pohodovejší tréning, ale pritom ho nevynechať 😵 ... po včerajšku mám kvalitnú svalovku v páse po stranách - ani som nevedela, že tam sa svalovka dá mať 😅 ale je to svojím spôsobom príjemná bolesť.... 😅 už sa teším na zajtra keď znova trochu pritvrdím ... cvičenie je supeeer 😵 ... je krásne cítiť ako som zakaždým pevnejšia, silnejšia, ohybnejšia, vytrvalejšia ..... 😎 😎

mirkap84
26. mar 2013

@iconka Bob Harper - Ultimate Cardio Body - PERFEKTNÉ KARDIO!!! Dakujem za tip, dnes som si ho dala, totalna pecka, strasne sa mi paci ze sa tam nezastavim a vsetko je v tempe, na zaciatku palili stehna comu sa fakt tesim, dokonca ani pri Killer buns zamerane na stehna ma stehna nepalili tak ako na zaciatku Bobovho kardia 😵 , vsetko som zvladla, som sa citila aka frajerka ked som videla ako tam ten chalan nevladze a ja ficala 😎 😀 ...ale tak jooo, ja mam len kilove cinky, on hadam 5 😕 😀
Cvicila si od Boba aj nieco ine?

mirkap84
26. mar 2013

@iconka Killer ABS Level3 je najlepsi, dufam ze sa ti ho podari zohnat 🙂

mirkap84
26. mar 2013

@estrella5 ...odporucam ti kardio od Boba, @iconka tu vcera davala link, skus stiahnut, fakt super vec 😵

iconka
26. mar 2013

@mirkap84 som rada, ze sa ti pacilo, este som cvicila Begginer's Weight Loss Tranformation, tiez dobre cvicenie. No niekedy sa po tych Killer ABS poobzeram, teraz sa mi to uz nechce hladat. 🙂

mirkap84
26. mar 2013

@iconka A na co je to zamerane?

estrella5
26. mar 2013

@mirkap84 určite vyskúšam! 🙂 teraz budem mať aj dosť času najbližšie dni tak sa do toho pustím... som naozaj zvedavá a už teraz sa teším..... akosi ma cardio začína baviť, a to si pamätám, že som ho z duše neznášala... ale tá Jill (a očividne aj Bob) asi vedia ako na nás 😀 🙂

emma19
26. mar 2013

@dada774
@ups
baby ja s vami plne suhlasim. mna tiez viac bavila 2-ka ako 3-ka. tu som ledva pretrpela 😖 teraz cvicim ripped a ten ma viac bavi. je tam aj dlhsi strecing na konci a viac posilovaciek. ripped som zacala len vcera no nepridavam zatial nic navyse ako som zvykla v shrede, lebo mam riadnu svalovicu 😠

emma19
26. mar 2013

@hhenike ja som na tom rovnako 😎

iconka
26. mar 2013

@mirkap84 uplne na vsetko 🙂

mirkap84
26. mar 2013

@estrella5 ...tak ako pises, ked som zacinala so Shredom, "two minutes cardio" bola pre mna mensia smrt 😀 , ale casom som si zvykla a ked som skusila BFBM zmenila som nazor...Bob ma ine kardio ako Jillian, ma ho v jednom tempe, vobec sa nezastavis a je o nieco narocnejsie na svaly na nohach ale aj rukach 😉 ...ja mam len kilove cinky cize pre mna to nebolo nejake narocne, ale keby mala napr. 2-3kilove, tak by to az take pohodove nebolo 😅

mirkap84
26. mar 2013

@iconka ...uz to stahujem 😉
Ked sa na konci skace na jednej nohe, potom na druhej, tak som sa prichytila pri tom, ako priblblo sa usmievam a spomenula som si na zakladnu skolu a rozcvicku 😀

iconka
26. mar 2013

@mirkap84 ja to cvicim s 2kilovymi a ku koncu uz meliem z posledneho

mirkap84
26. mar 2013

@iconka ...musim si zadovazit tazsie cinky, s nimi budu tie cviky na ruky narocnejsie ale zase efektivnejsie 🙂
Ako casto toto kardio cvicievas?
Citam recenzky na Boba a jeho cvicenie, velmi zaujal 😉